17 / 07 / 2024

çıkmaz sokaklar cadde oluyor

çıkmaz sokaklar cadde oluyor

Osmangazi Belediyesi, bir çıkmaz sokak görünümündeki Kocasinan Caddesi'ni, yeni düzenlemelerle 15 metrelik genişliğe kavuşturdu. Belediye Başkanı Mustafa Dündar, bu çalışmaların yürütülen kentsel dönüşümün bir parçası olduğunu söyledi...

Seyhan'da çıkmaz sokaklar açılıyor!

Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, göreve gelmelerinin ardından 93 adet çıkmaz sokağın açıldığını söyledi.

Maltepe'nin 13 noktasında prestijli cadde çalışması!

Maltepe Belediyesi, 2016 yılında ilçenin cadde ve sokaklarına 50 bin 703 ton asfalt dökerek, 40 kilometre yolu asfaltladı

Bitlis'te cadde ve sokaklar yenileniyor!

Bitlis Belediyesi, kent genelinde bulunan cadde ve sokaklarda başlatılan yol yapım ve düzenleme çalışmalarını sürdürüyor.

Samsun Bafra'nın cadde ve sokakları yenileniyor!

Samsun Bafra Belediyesinin asfalt, kaldırım ve yama çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor. Çalışmalar Gaziosmanpaşa ve Gaziosmanpaşa Mahallelerinin çok sayıda cadde ve sokağında hız kesmeden sürüyor.

Osmangazi'de yeni yollar açılıyor!

Osmangazi Belediyesi, ilçede çıkmaz sokakları açarak ulaşımı rahatlatacak çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Osmangazi'deki kaçak yapılar yıkılıyor!

Osmangazi Belediyesi, imar planında yol olarak görülen arazi üzerine yapılmış olan Küçük Balıklı Mahallesi’ndeki iki fabrika inşaatını kamulaştırarak yıktı. Binaların yıkılmasıyla birlikte bölgedeki çıkmaz sokaklar çıkar hale getirildi.

Samsun İlkadım'da Prestijli Cadde ve Sokaklar Projesi başladı!

İlkadım Mecidiye Caddesi esnaflarını gezen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Samsun eski alışveriş caddeleri İlkadım Belediyesi tarafından başlatılan Prestijli Cadde ve Sokak Düzenleme Çalışmaları ile nefes alacak" dedi.

Malatya'daki cadde ve sokaklar yenileniyor!

Malatya'nın daha güzel bir görünüme kavuşması için Malatya Büyükşehir Belediyesinin cadde ve sokak yenileme çalışmaları devam ediyor.

Malatya'da cadde ve sokaklar yenileniyor!

Malatya’da bugüne kadar 200’ün üzerinde cadde ve sokak düzenleme çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, önceden belirlenen program doğrultusunda cadde ve sokak yenileme çalışmalarına devam ediyor.

Fethiye'de cadde ve sokaklar yenilendi!

Fethiye Belediyesi temizlik işleri personeli cadde ve sokakları yıkıyor. 2015 turizm sezonu öncesi baştan aşağı yıkanan şehirde vatandaşlar durumdan oldukça memnun oldu.

İzmir Bayraklı'nın tüm sokakları internette!

İzmir Bayraklı Belediyesi'nin hayata geçirdiği kent bilgi sistemi projesi kapsamında, ilçe sınırları içerisinde yer alan cadde ve sokaklar 3 boyutlu panoramik çekimleri yapılarak internete aktarıldı.

1978 yılında İstanbul'un 471 çıkmaz sokağından geçilebilecekmiş!

1978 yılında İstanbul'da 471 tane çıkmaz sokak olduğu bildirilmiş. İstanbul'un 346 mahallesinden geçen 8 bin sokağın 471'inin çıkmaz sokak olduğu bildirilmiş ve İstanbul Belediyesi bu çıkmaz sokakları geçilir hale getirecekmiş.

Kadıköy cadde ve sokaklarında yol daraltma izinleri bugün başladı!

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy cadde ve sokaklarında verilen yol daraltma izinlerinin bugünden 20 Şubat 2015 tarihine kadar takvimini açıkladı. Buna göre Kadıköy cadde ve sokaklarında yol daraltma izni verilen ada ve parseller şöyle...

çıkmaz sokaklar cadde oluyor Haberi

çıkmaz sokaklar cadde oluyor

Osmangazi Belediyesi, ilçedeki dar ve çıkmaz sokakların açılması ile ilgili yürüttüğü çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Mevcut haliyle bir çıkmaz sokak görünümündeki Kocasinan Caddesi, yapılan yeni düzenlemenin ardından 15 metrelik genişliğe kavuştu. 


Çıkmaz sokakları açarak kente nefes aldırdıklarını, bu çalışmaların aynı zamanda ilçede yürütülen kentsel dönüşümün bir parçası olduğuna dikkat çeken Başkan Mustafa Dündar, "Osmangazi'de bu güne kadar 70'in üzerinde çıkmaz sokak açtık. Açtığımız çıkmaz sokakların tamamına yakınını, kamulaştırma sonucu elde edilen alanlar oluşturuyor. Cem Sultan Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde gerçekleştirdiğimiz çevre düzenleme çalışmaları kapsamında genişletilen yol ile hem okul çevresi düzenlenmiş oldu, hem de yıllardır ulaşım sıkıntısı yaşanan 2. Kulluk Sokak'taki bu sıkıntı ortadan kalkmış oldu" dedi. 


Olay...