25 / 07 / 2024

CILAR  Anakara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi

CILAR  Anakara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi

Anakara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 19 Aralık 2017'de 50 bin TL sermaye ile  açıldı.

Bağcılar Albayrak Sitesi'nde dönüşüm tahliyesi!

BAĞCILAR'da Albayrak Sitesi'ndeki 16 daire kentsel dönüşüm dayatmasıyla zorla tahliye edildi. İstanbul Bağcılar Demirkapı Mahallesinde bulunan Albayrak Sitesi'ndeki 16 daire kentsel dönüşüm dayatmasıyla karşı karşıya.

Bağcılar'da bölge idare mahkemesi inşaatı tamamlandı!

BAĞCILAR Mahmutbey Mahallesi'nde inşaatı tamamlanan İstanbul Bölge İdare Mahkemesi Yeni Hizmet Binası yeni adli yılda hizmet vermeye başlayacak.

Bağcılar Hasan Nail Canat Kültür Merkezi tamamlandı!

BAĞCILAR Belediyesi tarafından inşa edilen ve değişik mimarisiyle dikkat çeken Hasan Nail Canat Bilgi Evi ve Kültür Merkezi, ilçe sakinlerinin hizmetine sunuldu.

Bağcılar'da 144 dairelik dönüşümün temeli atıldı!

BAĞCILAR'da kentsel dönüşüm devam ediyor. Kemalpaşa Mahallesi'ndeki 2 bin 500 metrekarelik alana inşa edilecek otoparklı ve asansörlü iki blok inşaatının temeli dualar eşliğinde atıldı.

Bağcılar'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

BAĞCILAR Kemalpaşa Mahallesi'ndeki 2500 metrekarelik alana inşa edilecek otoparklı ve asansörlü iki blok inşaatının temeli dualar eşliğinde atıldı. Bağcılarda kentsel dönüşüm ilçe sakinlerinin yüzde 100 desteğiyle devam ediyor.

Bağcılar'a 343 araçlık otopark geliyor!

Bağcılar'a 343 araçlık otopark geliyor. BAĞCILAR Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de katkısıyla ilçede 343 araçlık üç katlı otopark inşa edecek.Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ulaşım sorununu çözeceklerini belirtti.

Sapphire dedelerin başını döndürdü!

BAĞCILAR Belediyesi Yaşlılar Haftası dolayısıyla dedeler, oğullar ve torunları açılışı yeni yapılan İstanbul Sapphireye götürdü.  Sapphireden 360 derece kent seyri yapan dedeler, oğullar ve torunlar, büyük heyecan yaşadı  

Bağcılar, yöresel mimari yapılarla donanıyor!

BAĞCILAR, yöresel mimari yapılarla donanıyor. Daha önce nostalji bahçeleri ile Malatya Konağı'nı hizmete açan belediye, bu kez de İnönü Mahallesi'nde Ertuğrulgazi Parkı ve Osmanlı Konağı yaptıracak...  

CILAR  Anakara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Haberi

CILAR  Anakara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi

Anakara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi 50 bin TL sermaye ile 19 Aralık 2017'de  açıldı.

Anakara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Şirket yurt içinde ve yurt dışında turizm hizmetleri sağlamak amacıyla seyahat acenteleri kurabilir ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Anakara Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi İstanbul Şubesi adres; CİHANGİR MAH.E-5 YANYOL LONDRA ASF)CD.METROPOL İGS ST.N.197/1...