03 / 05 / 2024

çilek inegöl mağazası nerede

çilek inegöl mağazası nerede

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İnegöl ve Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı. Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içindeki mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Converse bugün Türkiye’deki ilk fiziki mağazasını İzmir’de kampanyayla açıyor! İşte 22 Eylül 2022 Converse fiyat listesi

İlk mağazasını bugün İzmir’de açacak olan Converse online mağazada şok kampanya! İşte 22 Eylül 2022 Converse fiyat listesi

Evidea Vega İstanbul AVM mağazası 25 Eylül'de açılıyor!

Evidea, perakende ağını genişletmek amacıyla mağaza yatırımlarını sürdürüyor. Evidea’nın Vega İstanbul AVM’deki mağazası 25 Eylül Cuma günü açılacak. Çamsan Park ve Sakarya Cadde 54’teki Evidea mağazaları da yakında kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Starbucks İnegöl'deki ilk mağazasını İnegöl AVM'de açtı!

Sadece kahveyi değil, onu tamamlayacak deneyimi de en iyi şekilde sağlayan, dünyanın sayılı kahve zincirlerinden olan Starbucks, İnegöl’deki ilk mağazasını açtı.

Tepe Home 16 mağazasını sağlık önlemleriyle açtı!

1 Haziran'dan bu yana Türkiye'de yer alan 16 mağazasını sağlık önlemleri ile açan Tepe Home Türkiye’de 17. Mağazasını Panora AVM’de; 18. Mağazasını ise Modoko’da Haziran 2020 içerisinde açacak.

Decathlon Optimum Mağazası 19 Eylül’de açılıyor!

İstanbul’daki 12. mağazasını 19 Eylül’de Optimum’da açacak olan Decathlon’un Türkiye’deki mağaza sayısı yükseliyor...

Tekzen'e Türkiye'de en çok mağazası olan yapı market ödülü!

Tekzen, Perakendede İnovasyon Forumu & Ödülleri Zirvesi’nde, 2016 yıl sonu mağaza sayısına göre Türkiye’de en çok mağazası olan yapı marketler kategorisinde birincilik ödülünün sahibi oldu... 

Boyner, WEPUBLIC'in ilk mağazasını 1 Eylül'de açacak!

Boyner Grubu'nun üzerinde çalıştığı yeni mağaza konsepti Wepublic'in ilk mağazasını Etiler Akmerkez'de açacak. 1 Eylül'de soft bir açılış yapılması planlanan mağazanın büyük açılışı ise 19 Eylül'de yapılacak.

H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor!

Dünyanın en büyük moda markalarından H&M, Adana’daki mağazasını 1 Eylül’de açıyor. Mağaza, Optimum AVM’de 2 bin 700 metrekare alanda yer alıyor ve iki kattan oluşuyor.

Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'ne Kiğılı mağazası açıldı!

Kocaeli Dilovası Oksijen 3 Alışveriş Merkezi'nde erkek giyiminde önemli bir yere sahip olan Kiğılı erkek giyim mağazası açıldı. Açılış kurdelesini kesen Abdullah Kiğılı yaptığı açıklamada, ''Bugün burada yurtiçindeki 226. mağazamızı açtık. Bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun” dedi.

Decathlon Çorlu mağazası yarın açılıyor!

Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, Türkiye’de hızla büyümeye devam ediyor. Decathlon’un Türkiye’deki 17’inci mağazası 30 Nisan’da Çorlu’da Trend Arena Alışveriş Merkezi’nde açılıyor!

Doğtaş bu yıl 6 yeni Exclusive mağazasını hizmete açacak!

Türk mobilya sektörünün Yozgat, Lüleburgaz, İzmir önemli markalarından Doğtaş, bu ay 6 yeni Exclusive mağazasını hizmete açıyor. Doğtaş, bu hafta Gaziantep ve Şanlıurfa'daki ikinci mağazalarını açacak.

Siirt Üniversitesi'nde Sevgi Mağazası'nın açılışı yapıldı!

Siirt Üniversitesinde Kızılay ile üniversitenin işbirliğiyle kurulan Sevgi Mağazasının açılışı yapıldı. İhtiyaç sahipleri Sevgi Mağazasından, belirlenen limitler doğrultusunda istedikleri ürünleri ücretsiz olarak alabilecek.

Çilek Mobilya, Amman'da 2. mağazasını açtı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içinde ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılının başından bu yana çok sayıda yeni mağazaya imza atan Çilek, son olarak Amman'da ikinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

çilek inegöl mağazası nerede Haberi

çilek inegöl mağazası nerede

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İnegöl ve Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı. Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içindeki mağaza sayısını artırmaya devam ediyor. Son olarak Bursa'nın İnegöl ilçesinde yer alan Mobiliyum AVM'de ve Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yeni mağaza açan Çilek, bu mağazalarla birlikte yurt içi satış noktası sayısını 176'ya yükseltti. Çilek'in İnegöl'deki Mobiliyum AVM'de yer Valan toplam 510 metrekare büyüklüğündeki iki katlı yeni mağazası, geniş ürün yelpazesiyle ziyaretçilerini bekliyor. Kuşadası'ndaki yeni Çilek mağazası ise 240 metrekarelik alanıyla hizmet veriyor. Yeni mağaza, Çilek'in Aydın'daki 3. mağazası olurken, Kuşadası'nda açılan ilk Çilek mağazası olma özelliği taşıyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, şunları kaydetti: "2014 yılında yurt içi ve yurt dışında toplamda 35 yeni...