18 / 05 / 2024

Çilek irtibat

Çilek irtibat

Bebek, çocuk ve genç odalarının lideri Çilek, açtığı yeni mağazalarla büyümeye devam ediyor...

Çilek Ankara'da 11. mağazasını açtı!

Türkiye’nin en beğenilen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Ankara’daki 11.mağazasını Çayyolu’nda açtı.

Çilek Mobilya 2 ayda 4 yeni mağaza açtı!

Bu yılın ilk 2 ayında Ankara Keçiören, İstanbul Kurtköy, Konya Meram ve Gaziantep Nizip'te yeni mağaza açan Çilek, ülke çapında ve dünya genelinde büyümeye devam ediyor.

Çilek Mobilya 2015'in ilk 2 ayında 4 yeni mağaza açtı!

Çilek, açtığı konsept mağazalarla büyümeye devam ediyor. Çilek, Ankara Keçiören, İstanbul Kurtköy, Konya Meram ve Gaziantep Nizip’te, 2015 yılının ilk iki ayında toplam dört yeni mağaza açtı.

Çilek Mobilya Champion Racer ve Carbeds serisini satışa sunuyor!

Çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka olan Çilek, Champion Racer ve Carbeds adı verilen iki yeni ürün serisini lansmana özel fiyat ayrıcalıkları ile satışa sunuyor.

Çilek, İSMOB 2015'te yurtdışı bayileriyle bir araya geldi!

Bebek, çocuk ve genç odası alanında Türkiye’nin lider markası Çilek, İSMOB 2015’te yurt dışı bayileriyle bir araya geldi. Çilek temsilcileri, bu vesile ile hoş bir sinerji yakalamış oldu.

Çilek Mobilya 444 mağazaya ulaştı!

200’ün üzerinde mağazası olan Liverpool aracılığıyla Meksika’ya giren Çilek’in Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, “Meksika en iyi 5 müşterimizden biri oldu. ABD için de hazırlanıyoruz” dedi

Çilek Mobilya'da Şubat ayına özel yüzde 28 indirim!

Bebek, çocuk ve genç odalarının vazgeçilmez markası Çilek, 28 gün süren Şubat ayına özel yüzde 28 ’e varan indirim fırsatı sunuyor. İndirim 1 - 28 Şubat tarihleri arasında geçerli oluyor.

Çilek Mobilya İSMOB'a damga vurdu!

İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), bu yıl 27 Ocak 2015’te 11. kez kapılarını açtı. 500’den fazla firmanın katılım gösterdiği fuarda, Çilek de yerini alarak yeni tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Çilek Mobilya'nın First Class konsepti çocukları uçuruyor!

Tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, yeni tasarımı First Class ile çocukları bulutların üzerine çıkararak, gökyüzünün kahramanları yapıyor.

Basın İlan Kurumu irtibat bürosu İstanbul Adalet Sarayı'nda açıldı!

Resmi ilanları yerinde teslim alarak kamuyu iş yükü ve maliyetten, vatandaşı da büyük bir külfetten kurtaracak irtibat bürosunun açılış kurdelesini, İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu ve BİK Genel Müdürü Mehmet Atalay beraber kesti.

Çilek'ten 2 yıl üst üste birincilik!

Türkiye’nin çocuk mobilyası alanında lider ismi Çilek, sikayetvar.com sitesinin yaptığı değerlendirmeler sonucu ‘Şikayet Yönetimini En Başarılı Şekilde Gerçekleştiren Firma’ unvanıyla 2 yıldır birinciliği elinde tutuyor.

İSMOB'dan Çilek'e en iyi tasarım ödülü!

Çilek, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB 2015’in, her yıl düzenli olarak yaptığı tasarım yarışmasında ‘First Class’ yatak odası takımı ile genç odası kategorisinde birinci oldu.

İSMOB Çilek ile renklenecek!

İSMOB, bu yıl 27 Ocak 2015’te 11. kez kapılarını açıyor. 500’den fazla firmanın katılım göstereceği fuarda Çilek de yerini alarak yeni tasarımlarını ziyaretçiler ile buluşturacak.

Çilek irtibat Haberi

Çilek irtibat

Dünya çocuklarının tercihi olan Çilek, İstanbul Sancaktepe’de açtığı yeni mağazasıyla hizmet vermeye başladı. Hem yurt içi hem de yurt dışında açtığı mağazalarla büyümeye devam eden Çilek; özgün tasarımları, modern çizgisi ve kalitesiyle de tercih edilen marka olmaya devam ediyor.

Konsept mağazacılık anlayışıyla dünyanın dört bir tarafında mağazalar açtıklarını ifade eden Çilek Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Muzaffer Çilek, “benzer konseptlerle açtığımız mağazalarla birbirinden özgün tasarımlarımızı kusursuz bir şekilde çocuklarla buluşturmayı ve onları mutlu etmeyi amaçlıyoruz” dedi.


66 ülkede 444 satış noktası

Kurulduğu günden bu yana ihracat ve tasarım odaklı bir marka olan Çilek bugün, toplam 66 ülke ve 444 satış noktasında hizmet veriyor. Çok geniş bir coğrafyada hareket etme kabiliyetine sahip olan Çilek, tüm dünyada planlı ve istikrarlı bir büyüme...