27 / 05 / 2024

Çilek miss racer

Çilek miss racer

Çilek, heyecanı seven maceracı kız çocuklarını da unutmuyor. Tamamen kızlara özel tasarlanan Miss Racer koleksiyonu, rüzgârı odalarına taşımak isteyen kız çocuklarını eğlenceye davet ediyor

Çilek'in ilgi gören kampanyası Mayıs'ta da devam ediyor!

Bebek, çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka olan Çilek, First Class, Champion Racer ve Carbeds adı verilen üç yeni ürün serisini lansmana özel fiyat ayrıcalıklarıyla satışa sunuyor.

Çilek Mobilya'dan 23 Nisan kampanyası!

Bebek, çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka olan Çilek, First Class, Champion Racer ve Carbeds adı verilen üç yeni ürün serisini lansmana özel fiyat ayrıcalıklarıyla satışa sunuyor.

Çilek Mobilya Nisan ayı indirim kampanyası detayları!

Çilek, First Class, Champion Racer ve Carbeds adı verilen üç yeni ürün serisini lansmana özel fiyat ayrıcalıklarıyla satışa sunuyor. Ayrıca Nisan ayında geçerli olacak indirim kampanyasıyla da çocuklara ve ailelerine çifte sevinç yaşatıyor.

Çilek Mobilya'da yüzde 50 indirimle Nisan kampanyası başladı!

Bebek, çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka olan Çilek, First Class, Champion Racer ve Carbeds adı verilen üç yeni ürün serisini lansmana özel fiyat ayrıcalıklarıyla satışa sunuyor.

Çilek Mobilya Champion Racer ve Carbeds serisini satışa sunuyor!

Çocuk ve genç odası denince akla gelen ilk marka olan Çilek, Champion Racer ve Carbeds adı verilen iki yeni ürün serisini lansmana özel fiyat ayrıcalıkları ile satışa sunuyor.

Çilek Mobilya'da Şubat ayına özel yüzde 28 indirim!

Bebek, çocuk ve genç odalarının vazgeçilmez markası Çilek, 28 gün süren Şubat ayına özel yüzde 28 ’e varan indirim fırsatı sunuyor. İndirim 1 - 28 Şubat tarihleri arasında geçerli oluyor.

Çilek Mobilya İSMOB'a damga vurdu!

İstanbul Mobilya Fuarı (İSMOB), bu yıl 27 Ocak 2015’te 11. kez kapılarını açtı. 500’den fazla firmanın katılım gösterdiği fuarda, Çilek de yerini alarak yeni tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Çilek Mobilya'nın First Class konsepti çocukları uçuruyor!

Tasarımları ile çocukların keyifle vakit geçirebilecekleri yaşam alanları oluşturan Çilek, yeni tasarımı First Class ile çocukları bulutların üzerine çıkararak, gökyüzünün kahramanları yapıyor.

Çilek'ten 2 yıl üst üste birincilik!

Türkiye’nin çocuk mobilyası alanında lider ismi Çilek, sikayetvar.com sitesinin yaptığı değerlendirmeler sonucu ‘Şikayet Yönetimini En Başarılı Şekilde Gerçekleştiren Firma’ unvanıyla 2 yıldır birinciliği elinde tutuyor.

İSMOB'dan Çilek'e en iyi tasarım ödülü!

Çilek, Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı İSMOB 2015’in, her yıl düzenli olarak yaptığı tasarım yarışmasında ‘First Class’ yatak odası takımı ile genç odası kategorisinde birinci oldu.

İSMOB Çilek ile renklenecek!

İSMOB, bu yıl 27 Ocak 2015’te 11. kez kapılarını açıyor. 500’den fazla firmanın katılım göstereceği fuarda Çilek de yerini alarak yeni tasarımlarını ziyaretçiler ile buluşturacak.

Çilek'ten Akdeniz bölgesine 2 yeni mağaza!

Çilek, açtığı konsept mağazalarla büyümeye devam ediyor. Çilek, Akdeniz Bölgesi’nin en önemli şehirlerden olan Mersin’de açtığı 2 yeni mağaza ile Türkiye’deki toplam mağaza sayısını 175’e çıkardı.

Çilek Mobilya'dan çocuk gelişimine destek!

Bebek, çocuk ve gençlere özel tasarımları ile tüm dünyada 5 milyona yakın çocuğun hayalini gerçeğe dönüştüren Çilek, çocukları gelişimlerine destek olacak birbirinden eğlenceli oyuncaklarla buluşturuyor.

Çilek miss racer Haberi

Çilek miss racer

5 kıta, 66 ülkede çocuklara özel yaşam alanları kuran Çilek, özellikle kız çocuklarına hitap eden özel tasarımlarında da heyecan ve eğlenceyi birleştiriyor. Tüm detayların kızlar için düzenlendiği pembe dünya Miss Racer, Çilek’in efsane araba serilerinden biri haline geliyor. Formula 1 çizgileriyle öne çıkan karyola, tam da hayal kurmayı ve macerayı seven rüzgârın kızlarına göre…  


Küçük yarışçıların renkli dünyası

Miss Racer serisinde araba karyolanın yanı sıra yüksek güvenlik standartlarıyla üretilen iki ve üç kapılı dolaplar, çalışma masası, çamaşırlık ve kitaplık yer alıyor. İşte küçük yarışçıların renkli dünyasını yansıtan koleksiyonun özel parçaları…  


Araba karyolada eğlenceli oyunlar başlıyor

Miss Racer Araba Karyola: Kız çocuklarının çok sevdiği pembe renkli araba karyola, LED aydınlatmalı farları ve özel yarışçı çizgileriyle öne çıkıyor. Eğlenceli bir oyunun başlaması için...