05 / 05 / 2024

Çilek Mobilyaya 2 ödül birden

Çilek Mobilyaya 2 ödül birden

Çilek Mobilya İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi 'nde ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı.

Kozyatağı Hal fiyatları açıkladı! Halde sebze meyve ne kadar? İşte 2 Ocak 2023 fiyat listesi

Kozyatağı Hali'nin 2 Ocak 2023 fiyat listesi açıklandı. Peki, Halde salatalık, çilek, patates, patlıcan, soğan, domates, biber ve diğer sebze ile meyve fiyatları kaç lira, ne kadar? İşte 2 Ocak 2023 Kozyatağı Hali fiyat listesi...

Çilek’ten Ankara’ya 2 yeni mağaza!

Türkiye’nin önde gelen bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, yurtiçindeki varlığını genişletmeye devam ediyor. Çilek, Anakaralı ailelerle buluşmaya devam etmek için Anakara’daki mağaza sayısını 12’ye yükseltti.

Çilek Mobilya, Amman'da 2. mağazasını açtı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içinde ve yurt dışındaki büyümesini sürdürüyor. 2015 yılının başından bu yana çok sayıda yeni mağazaya imza atan Çilek, son olarak Amman'da ikinci mağazasının açılışını gerçekleştirdi.

Çilek'ten İnegöl ve Kuşadası'na yeni mağaza!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İnegöl ve Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı. Çilek'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, yurt içindeki mağaza sayısını artırmaya devam ediyor.

Çilek, İnegöl ve Kuşadası'na 2 yeni mağaza açtı!

Bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, İnegöl ve Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı. Çilek, Mobiliyum AVM'de ve Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yeni mağazasını açtı.

Çilek Endüstride Mükemmellik Ödülü sürecinde 2'nci oldu!

Türkiye’nin bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, Koç Üniversitesi’nin WHU, INSEAD ve Avrupa’nın önde gelen diğer işletme okulları ile ortaklaşa düzenlediği “Endüstride Mükemmellik Ödülü” sürecinde Türkiye ikincisi oldu.

Çilek, ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı!

Çilek Mobilya İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi 'nde ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı.

Çilek Mobilya İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi'nde 2 ödül aldı!

Çilek, İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi 'nde ihracat ve endüstriyel tasarım alanında 2 ödül aldı.

Çilek Mobilya 2 ayda 4 yeni mağaza açtı!

Bu yılın ilk 2 ayında Ankara Keçiören, İstanbul Kurtköy, Konya Meram ve Gaziantep Nizip'te yeni mağaza açan Çilek, ülke çapında ve dünya genelinde büyümeye devam ediyor.

Çilek Mobilya 2015'in ilk 2 ayında 4 yeni mağaza açtı!

Çilek, açtığı konsept mağazalarla büyümeye devam ediyor. Çilek, Ankara Keçiören, İstanbul Kurtköy, Konya Meram ve Gaziantep Nizip’te, 2015 yılının ilk iki ayında toplam dört yeni mağaza açtı.

Çilek'ten 2 yıl üst üste birincilik!

Türkiye’nin çocuk mobilyası alanında lider ismi Çilek, sikayetvar.com sitesinin yaptığı değerlendirmeler sonucu ‘Şikayet Yönetimini En Başarılı Şekilde Gerçekleştiren Firma’ unvanıyla 2 yıldır birinciliği elinde tutuyor.

Çilek'ten Akdeniz bölgesine 2 yeni mağaza!

Çilek, açtığı konsept mağazalarla büyümeye devam ediyor. Çilek, Akdeniz Bölgesi’nin en önemli şehirlerden olan Mersin’de açtığı 2 yeni mağaza ile Türkiye’deki toplam mağaza sayısını 175’e çıkardı.

Çilek Doğu Anadolu'daki mağaza sayısını 36'ya çıkardı!

Çilek'ten yapılan açıklamaya göre şirket, yurt içinde bulunmadığı illere giderek yeni satış noktaları açıyor. Çilek, Kars ve Tunceli'de birer, Diyarbakır'da ise açtığı 2 mağaza ile birlikte Doğu ve Güney Doğu Anadolu Bölgesi'nde toplam 36 noktaya ulaştı.

Çilek Mobilyaya 2 ödül birden Haberi

Çilek Mobilyaya 2 ödül birden

Çilek Mobilya, İnegöl Mobilya Sanayicileri Derneği tarafından düzenlenen İnegöl Mobilyası Yıldızları Ödül Gecesi'nde "2014 Yılının En Fazla İhracat Yapan Firması" ve "2014 Yılında En Fazla Endüstriyel Tasarım Tescili Alan Firma" ödüllerine layık görüldü. Çilek Mobilya adına ödülleri, Çilek Yönetim Kurulu Üyesi Muharrem Çilek aldı. 


Açıklamada görüşlerine yer verilen Muharrem Çilek, söz konusu ödüllere layık görüldükleri için çok mutlu olduklarını belirterek, İnegöl'ü ve Türkiye'yi yurt dışında en iyi şekilde temsil edip, başarılarını devam ettirmeyi hedeflediklerini dile getirdi. Çilek, şunları kaydetti: 


"Tüm dünya çocukları Çilek odasında uyusun diye emin adımlarla büyümemizi sürdürüyoruz. 2023 hedefimiz dünya çapında bin 100 mağazaya ulaşmak. Aldığımız bu ödüller bizi daha da motive ediyor. Markamız adına, İnegöl adına ve Türkiye adına çalışmaya devam edeceğiz. İnegöl'den de dünya markaları çıkabileceğini...