04 / 05 / 2024

Çimento hisseleri ne durumda

Çimento hisseleri ne durumda

Çimento sektörüne bakıldığında veriler sektörünün gelişmesini sürdüreceğine işaret ediyor. Analistler, uzun vadeli düşünen yatırımcıların portföylerini zenginleştirmek için çimento sektörü hisselerini takip etmelerinde fayda olacağını söylüyor. 

Çimento fiyatları resmen fırladı! Müteahhitler yandı! 50 kg çimento fiyatı ne kadar? Beton fiyatları ne kadar oldu?

Çimento fiyatlarına geçtiğimiz günlerde yüzde 43 zam geldi. İnşaat sektörünün en önemli girdilerinden olan çimento fiyatları resmen fırladı. Peki 50 kg çimento fiyatı ne kadar? 2024 çimento fiyatları kaç lira?

Çimento fiyatlarına yüzde 43'lük dev zam! Hem inşaat sektörüne, hem vatandaşa zarar!

Çimento fiyatlarına yüzde 50'ye yakın zam geldiği açıklandı. Gazeteci Zafer Şahin, X sosyal medya hesabından duyurdu ve hem vatandaşın hem de inşaat sektörünün zarar göreceğini söyledi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar... 

Son 1 yılda enflasyonu yenen BIST 30 hisseleri

Borsa İstanbul’da dalgalanma devam ederken seçimin ardından yatırımcı yükseliş bekliyor. Endeks güne düşüşle başlarken işte son 1yılda enflasyonu yenen BIST 30 hisseleri.

Çimento fiyatları fırladı! İnşaat maliyetleri uçtu! Hazır beton fiyatları 2024 ne kadar oldu? 

İnşaat sektörünün en temel malzemelerinden çimento ve beton fiyatları gelen zamlar sonrası adeta uçtu. Bu durum inşaat sektörüne ve konut fiyatlarına kadar yansıdı. Peki çimento fiyatları 2024 ne kadar? Hazır beton fiyatları 2024 kaç lira?

Çimento ve hazır beton sektörü mercek altında: Rekabet Kurumu 370 milyon TL ceza kesti! 

Rekabet Kurumu çimento ve hazır beton sektörlerine ilişkin son dönemde açtıkları soruşturmalarda 370 milyon TL tutarında idari para cezası kestiklerinin altını çizen Birol Küle, denetimlerin sürdüğüne dikkat çekti. İşte o açıklama...

Borsada bir hisseyi elde tutma süresi ne kadar olmalı?

Borsa yatırımcısının en çok merak ettiği konulardan biri aldığı hisseyi ne kadar süre elinde tutması gerektiği… Aylarca, yıllarca beklemek mi, yoksa al-sat yapmak mı daha çok kazandırıyor. İşte Borsa İstanbul’da yerli ve yabancı yatırımcıların hisseleri ellerinde tutma süreleri…

2024'te borsada ne alınırsa gider? Çimento ve inşaat sektörleri için flaş açıklama!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabından bu yıl borsada ne alınabileceği ile ilgili bir paylaşımda bulundu. İşte Murat Ali Calman'ın o paylaşımı ve gelen yorumlar... 

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

İnşaat sektörüne fahiş fiyat darbesi! 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? 18 Ekim 2023 demir fiyat listesi

Son zamanlarda inşaat malzemesi fiyatlarına fahiş zam geldi. Beton ve çimento başta olmak üzere demir fiyatları rekor seviyelere ulaştı. Peki bugün 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? İnşaa demir fiyatları kaç lira? 18 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Taha Aksoy hangi üniversitede öğretim üyeliği yaptı? Hangi yıllarda milletvekili olarak görev aldı?

Taha Aksoy kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Çimentaş Çimento’da ne iş yapıyor? İşte Taha Aksoy’un hayatı...

Çimento ve hazır beton sektörüne şok! Cumhurbaşkanı açıkladı: Fahiş fiyat artışları yakın takibe alındı

Yüksek fiyatlarla mücadele için birçok sektörde ağır ceza ve yaptırımlar uygulayan Hükümet şimdi de çimento ve hazır beton sektörünü mercek altına aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Ticaret Bakanı Bolat, çimento ve hazır beton sektörü için ağır yaptırımların yolda olduğunu vurguladı.

İnşaatta maliyet bel büktü! Çimento fiyatları ikiye katlandı! 10 Ekim 2023 çimentonun tonu ne kadar oldu?

Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan "İnşaat Maliyet Endeksi"ne göre; inşaat maliyetleri son 1 yılda adeta rekor kırdı. Enflasyonla birlikte hazır beton, demir ve çimento fiyatları tarihi zirveyi gördü.

Çimento sektörü 2024'e hızlı giriyor! Hedef yüzde 20 büyüme! Eylül 2023 çimento fiyatları ne kadar?

ÇCSİB Başkan Yardımcısı Abdulhamit Akçay, deprem sonrası artan iç talebi de dikkate alarak, ihracatta yüzde 20’lik bir azalma yaşayacağını, 2024 yılında ise yüzde 20’lik kaybı yeniden kazanacaklarını açıkladı.

Çimento hisseleri ne durumda Haberi

Çimento hisseleri ne durumda

Para Dergisi'nden İdil Taraklı'nın haberine göre; TÜRKİYE Çimento Müstahsilleri Birliği (TÇMB) güncel verilerine göre, 2017 Ocak-Kasım döneminde çimento üretimi geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 3.8 oranında artış gösterirken, üretilen çimentonun yüzde 9.9’luk bölümü ihraç edildi. Bu dönemde iç satışlar geçen yılın eş dönemine göre yüzde 5.1, ihracat ise yüzde 3.7 arttı. İç talebin üzerinde oluşan kapasite fazlasının bir bölümünün ihracata konu olduğu görülüyor.

Önümüzdeki dönemde de devam eden altyapı projeleri, konut sektörünün canlandırılmasına yönelik makro önlemler, sektörel teşvik ve kampanyaların katkısıyla çimento talebinin güçlü olması bekleniyor. 3. Havalimanı, Kanal İstanbul, kentsel dönüşüm projeleri gibi unsurların çimento talebinin güçlü kalmasını sağlayacağı düşünülüyor. Hava şartlarının düzelmesi ile beraber mevsimsel etkiden dolayı iş hacimleri, satışlar ve üretimlerin de artacağını düşünen analistler çimento...