28 / 04 / 2024

Çimsadan eskişehire yatırım

Çimsadan eskişehire yatırım

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikası’nda 55 milyon dolarlık yeni beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor.

Çimsa’dan Eskişehir’e 55 milyon dolarlık dev yatırım!

Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikası’nda beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor. Şirket, 55 milyon dolarlık yeni yatırım kararını açıkladı.

Konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmeli!

TMMOB Eskişehir İl Koordinasyon Kurulu Sekreteri Yahya Kaya, Türkiye’de yaşanan barınma ve konut sahibi olma sorununa ilişkin sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı. Kaya paylaşımında konutun yatırım aracı olarak görülmesinin önüne geçilmesi gerektiğini söyledi.

'Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı' Eskişehir'de ev fiyatları çakıldı! 

Ev almak isteyen vatandaşlar konut fiyatlarını mercek altına aldı. Eskişehir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Gazi Çelik, Gayrimenkule yatırım yapmanın tam zamanı diyerek vatandaşlara tavsiyelerde bulundu. 

Çalışmadan yüksek gelir getiren yatırım fırsatları tespit edildi! Paraya para demeyeceksiniz

Günümüzde ekonomi herkesin birinci önceliği. Eski zamanlarda 'Allah'tan sağlık, devletten aylık' şeklinde özetlenen para-yaşam döngüsü günümüzde değişen iş yaşamı ve yatırım fırsatlarıyla boyut değiştirdi. Peki tam zamanlı çalışmadan yüksek gelir nasıl kazanılır? İşte detaylar...

Kuyumcukent Gayrimenkul'ün ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi oldu!

Eski ünvanı Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi olan  Kuyumcukent Gayrimenkul'ün yeni ünvanı Kuyaş Yatırım Anonim Şirketi olarak değişitirildi.

Moskova'dan dev inşaat yatırımı!

Yeni emlak yatırımları için artan arsa talebi üzerine Moskova’da, belediye eski sanayi tesisi arsa ve arazilerini daha aktif devreye sokmaya başladı. Şehrin farklı bölgelerinde bulunan eski Sovyet sanayi siteleri arazilerine 7 trilyon ruble (91,5 milyar dolar) yatırım yapılacak.

Cansu Melis Karakuş'tan gayrimenkul yatırımı!

Cansu Melis Karakuş, gayrimenkul yatırımları için Remax 7tepe’de Arazi Yatırım Uzmanı olan Mert Başaran ile Yatırım Danışmanı olarak anlaştı. Karakuş, ilk yatırımını Başaran aracılığı ile Eskişehir'de yaptı...

Van'a 2,5 yılda 712 milyon liralık yatırım!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirme yapıldığında 1 milyar 121 milyon 417 bin lira borçla devralınan Van Büyükşehir Belediyesi'nce yaklaşık 2,5 senede şehire 712 milyon 300 bin liralık yatırım yaptı.

Eskişehirli sanayicilerin yeni yeni yatırım ihtiyacı mecliste!

Eskişehirli sanayicilerin yatırım projelerinin desteklenmesini TBMM gündemine taşındı. İyi Partili Kabukcuoğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Demir İnşaat 2018'de 6 projede 2.5 milyar TL yatırım yapacak!

2018'de 6 projede toplam 2.5 milyar TL yatırım yapacak Demir İnşaat, İzmir, Aydın, Konya ve Eskişehir'de projeler üretecek..

ABD'li demiryolu şirketinden Eskişehir'e yatırım planı!

ABD'nin dünyada tanınan lojistik firması Greenbrier'in Üst Yöneticisi Bill Furman, Anadolu Üniversitesini ziyaret etti. AÜ Rektörü Prof. Dr. Gündoğan, "Greenbrier'in Eskişehir ve ülkemize yatırım yapması için elimizden geleni yapmaya çalışacağız" ifadelerini kullandı.

ODE Yalıtım'dan son 5 yılda 55 milyon dolarlık yatırım!

ODE Yalıtım, yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. ODE, 2012 -2017 yılları arasında Eskişehir’deki yeni üretim tesisi yatırımı, iki hisse devir alımı ve Çorlu fabrika modernizasyonu ile birlikte toplam 55 milyon dolarlık yatırım gerçekleştirdi.

Yatırımınızı arsaya yapın!

Birkaç sene önce Eskişehir yolu ve İncek'in yatırım için uygun bulunduğunu söyleyen Ankara'nın yatırım danışmanı Kürşat Köşker, ''İbre artık Keçiören ve Mamak'a döndü'' dedi.

Global Yatırım Holding'in Karaköy'deki binası yenileniyor!

Karaköy'deki eski binalar bir bir yenileniyor. İlçedeki Mehmet Kutman'a ait Global Yatırım Holding'in merkezinde inşaat önümüzdeki günlerde başlayacak.

Çimsadan eskişehire yatırım Haberi

Çimsadan eskişehire yatırım


Türkiye’nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri üreticilerinden Çimsa, Eskişehir Fabrikası’nda 55 milyon dolarlık yeni beyaz çimento yatırımına hazırlanıyor. Çimsa, Afyon’da yılda 1.5 milyon ton klinker kapasiteli yeni çimento fabrikası yatırımının ardından, 2015’in ikinci büyük yatırımını açıkladı. Çimsa Eskişehir Fabrikası’nda yapılacak, 55 milyon dolarlık yatırım için çalışmalara başlanıyor. Eskişehir fabrikasında 2017 yılının ilk çeyreğinde tamamlanıp devreye girmesi planlanan yatırımla, mevcut gri klinker üretiminin yanı sıra beyaz klinker üretilebilmesi de mümkün olacak. Eskişehir fabrikasıyla Çimsa’nın yıllık beyaz klinker üretim kapasitesi 1 milyon 565 bin tona...