04 / 05 / 2024

çin 3D yazıcı ev

çin 3D yazıcı ev

Çin'in Şanghay kentinde 3D yazıcıyla 200 metrekarelik bir ev inşa edildi. Bir inşaat şirketinin yaptığı evin maliyetinin sadece 30 bin yuana (12 bin 580 TL) mal olduğu belirtildi.

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi kuruldu!

Yazıcı34 Global İnşaat Malzemeleri Hırdavat Petrol Sanayi Ve Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ayaz Yazıcı tarafından kuruldu.

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, ilk deprem konutlarının teslim tarihi için kasım ayını işaret etti!

Malatya Valisi Ersin Yazıcı, kentte meydana gelen depremden sonra inşa edilen konutların Kasım ayında teslim edileceğini belirtti. İşte detaylar...

Esra Yazıcı kimdir, kaç yaşında? Esra Yazıcı hangi dilleri biliyor?

Polisan Holding'in bağımsız yönetim kurulu üyesi olan Esra Yazıcı kimdir? Esra yazıcı kaç yaşındadır? Esra yazıcı kaç dil biliyor? İşte ayrıntılar...

Cansel Turgut Yazıcı: Konut, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Kirada oturan vatandaşların oranı her geçen gün artarken insanların bütçelerinden en büyük payı barınmaya ayırdıklarını vurgulayan EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konutun, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Türkiye'nin önemli holdinglerinden Anadolu Grubu ve Yazıcılar Holding'in kurucusu ve Onursal Başkanı Kamil Süleyman Yazıcı kimdir? Kamil Süleyman Yazıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Kamil Süleyman Yazıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Tuncay Özilhan`nın hayatına dair merak edilenler.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Miraz Yazıcı İnşaat Gayrimenkul Yatırım Limited Şirketi Pendik’de Nurhayat Tunç tarafından kuruldu.

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi kuruldu! 

Miraz Yazıcı İnşaat Gayirmenkul Yatırım Limited Şirketi bugün Pendik'te Nurhayat Tuç tarafından kuruldu.

Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi 1973 Mezunu, Yüksek İnşaat Mühendisi Muzaffer Yazıcı hayatını kaybetti.

Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorununa çözüm önerisi: Çatı katları daireye dönüşebilir!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen konut ihtiyacının çok yükseldiği şu zamanlarda EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı’dan barınma sorunu için çözüm önerisi geldi...

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi açıldı!

Yazıcı Kardeşler Gıda Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tarlabaşı Şubesi Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yazıcı ve Yakup Yazıcı ortaklığında açıldı.

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çolakoğlu Yazıcı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yazıcı ve Muhammet Emin Çolak ortaklığında kuruldu.

İBB'nin 3 boyutlu yazıcıyla inşa ettiği evlere yoğun ilgi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden İSTON, 3D yazıcı kullanarak üç oda bir salondan meydana gelen konut inşa etti.

İstanbul'da 3 boyutlu yazıcı ile ev inşa edildi!

Türkiye'nin ilk 3 boyutlu yazıcı ile üretildi. İstanbul'da inşa edilen bu ev, Türkiye'nin ilk yaşam projesinin de başlangıcı oldu.

çin 3D yazıcı ev Haberi

çin 3D yazıcı ev

Çin'in Şanghay kentinde 3D yazıcıyla 200 metrekarelik bir ev inşa edildi. Bir inşaat şirketinin yaptığı evin maliyetinin sadece 30 bin yuana (12 bin 580 TL) mal olduğu belirtildi. Evi yapan 3D yazıcı ise Çinli şirket tarafından geliştirildi. Yazıcının 32 metre uzunluğunda, 6.6 metre yüksekliğinde ve 10 metre eninde olduğu kaydedildi. Şirketin CEO'su Ma Yihe, "3D ile yapılan evler hem ekolojik, hem ekonomik açıdan oldukça cazip. 3D ile yapılacak inşaat projelerine daha da yoğunlaşacağız"...