21 / 05 / 2024

çin Apple arge merkezi

çin Apple arge merkezi

Apple, Trump ile kızıştığı Çin tutumunda geri adım atmayacak gibi duruyor. Apple, Çin'de iki tane Ar-Ge merkezi açacağını duyurdu.

Apple da müteahhit olma yolunda: Tam 78 bin adet konut yapacak! 

Apple, Hindistan'da çalışanları için 78 bin konut inşa etmeyi planlıyor. İşte o projenin tüm ayrıntıları...

iPhone 15 fiyatları zamlardan sonra kaç TL oldu? Fark yaratmak için tasarlandı: İşte iPhone 15 fiyat listesi! 

Apple'ın 2024 yılına ilişkin amiral gemisi telefonlarından olan iPhone 15'in fiyatları merak ediliyor. Fark yaratmak için tasarlanan iPhone 15 fiyatları ne kadar? İşte iPhone 15 fiyat listesi 16 Mart 2024...

MediaMarkt müjde: Apple Watch'lar peşin fiyatına dört taksitle!

MediaMarkt, şimdi Apple Watch'ları kredi kartına peşin fiyatına dört taksitle satın alabileceğiniz bir kampanya sunuyor. Bu fırsat, teknoloji tutkunları için oldukça heyecan verici. İşte daha fazla ayrıntı...

A-101’den Apple zamlarına karşı Samsung hamlesi: S20 FE 500 TL daha düştü! 12 Haziran 2023 fiyat listesi…

 A-101 Apple zamlarına karşı Samsung hamlesi yaptı. S20 FE’nin tüm renk modellerinde 500 TL daha indirim yapan A-101’in indirimi merak konusu oldu. İşte 2 Haziran 2023 fiyat listesi…

iPhone 14 Pro Max fiyatı ikiye katlandı: Asgari ücretlinin iPhone 14 Pro max almak için kaç saat çalışması gerekiyor?

Apple'ın en yeni modeli iPhone 14 Pro Max'in fiyatı son üç haftada neredeyse ikiye katlandı. Peki, asgari ücretli birinin iPhone 14 Pro max almak için kaç saat çalışması gerekiyor? İşte ayrınıtlar...

Apple geliştiricilerine müjde! Artık para alınmayacak

Apple yazılımlarının geliştirici beta versiyonlarını tecrübe etmek için bugüne dek senelik ücret ödemek mecburiyetinde kalanlara müjde. Sadece beta versiyonları için ücret mecburiyeti kaldırıldı.

İnce tasarım, güçlü performans: Yeni Mac Pro ve 15.3 inç MacBook Air dikkat çekiyor! İşte fiyatlar ve özellikler!

Apple, merakla beklenen WWDC 2023 etkinliğinde güçlü ve yenilikçi ürünleriyle şaşırttı. Yeni Mac Pro, M2 Ultra işlemcisi ve geniş bağlantı seçenekleriyle dikkat çekerken, 15.3 inç MacBook Air daha büyük ekranı ve etkileyici performansıyla kullanıcılara sunuldu.

Apple yine mi zam yapıyor? Apple store kapandı! Vatandaşlar endişeli!

Apple, dünyanın merakla beklediği WWDC 2023 etkinliği öncesinde Apple Store'unu kapatarak yeni ürünler ve olası fiyat güncellemeleri için hazırlık yapıyor. Şirketin, etkinlikte işletim sistemleri güncellemelerinin yanı sıra yeni cihazları da tanıtması bekleniyor.

Apple'ın iPhone 16 Serisi Ekran Boyutları Sızdırıldı: iPhone 16 Ultra 6.9 İnç Olacak!

Apple'ın gelecek nesil akıllı telefon serisi iPhone 16'nın ekran boyutları belli oldu. Serinin en üst modeli olan iPhone 16 Ultra, 6.9 inçlik devasa bir ekrana sahip olacak.

AB ve Apple arasında 14 Milyar Dolarlık Vergi Mücadelesi

AB rekabet düzenleyicileri, bir alt mahkemeyi geçersiz kılmak ve Apple'a İrlanda'ya ödenmemiş 13 milyar avroluk (14,3 milyar dolar) gibi rekor bir vergi ödemesi için Salı günü bloğun en yüksek mahkemesine başvurdu.

Apple'da sular durulmuyor! Şimdi de eski çalışanı teknoloji çalmaya çalışmak ve Çin'e kaçmakla suçladı

ABD Adalet Bakanlığı Salı günü yaptığı açıklamada, eski bir Apple Inc mühendisini şirketin sürücüsüz arabalar da dahil olmak üzere otonom sistemlerle ilgili teknolojisini çalmaya çalışmak ve ardından Çin'e kaçmakla suçladığını söyledi.

İşte Apple Watch Series 9 çıkış tarihi ve fiyatı  

Apple Watch Series 9 için geri sayım başladı. Apple'ın yeni nesil akıllı saatinin bu sonbaharda gelmesi beklenirken, Apple Watch Series 8'de göreceğimiz iyileştirmeler hakkında söylentiler takip ediliyor.

Apple'ın iPhone 15 Pro'da yaptığı kamera hamlesi kafa karıştırıyor!

Eylül ayına yaklaştıkça Apple, yeni iPhone modelleri hakkında daha fazla bilgi paylaşmaya devam ediyor. Ancak iPhone 15'in kamera özellikleriyle ilgili gelen son haberler oldukça şaşırtıcı. İşte detaylar...

çin Apple arge merkezi Haberi

çin Apple arge merkezi

Çin, 1.3 milyardan fazla nüfusu ile dünyanın en büyük pazarı. Bütün geliştiriciler ürününü Çin’de geliştirmek istiyor. İnsan gücünün çok ucuz olması özellikle telefon gibi işlerle uğraşan firmaların iştahını kabartıyor. Bunlardan birisi de Amerika devi Apple firması. Ürünlerini Amerika yerine Çin’de üreten Apple, Çin’e yatırım yapmaya devam ediyor.


Çin’in pazarı o kadar büyükk ki, firmalar Çin’e her zaman iyi davranmak zorunda kalıyor. Yönetimin bu durumun bilincinde olması bu durumda büyük etken olarak gözüktüğünü söyleyebilirim. Apple, şimdi de Çin’de iki yeni araştırma ve geliştirme merkezi(Ar-Ge) kuracağını açıkladı. Şirket, bugün Çin’in web sayfasından duyurduğu bildiri ile Ar-Ge merkezlerini Şangay ve Suzhuo’da açacağını belirtti.


Apple’ın donanım mühendisliğinin kıdemli başkan yardımcısı Dan Riccio, “Ar-Ge merkezlerinin Çin’de yayınlaştırılması yoluyla daha fazla yerel ve akedemik kurumlarla çalışmayı, dört...