28 / 04 / 2024

İşte Apple Watch Series 9 çıkış tarihi ve fiyatı  

İşte Apple Watch Series 9 çıkış tarihi ve fiyatı  

Apple Watch Series 9 için geri sayım başladı. Apple'ın yeni nesil akıllı saatinin bu sonbaharda gelmesi beklenirken, Apple Watch Series 8'de göreceğimiz iyileştirmeler hakkında söylentiler takip ediliyor.



Apple, orijinalinden bu yana her yıl yeni bir Apple Watch piyasaya sürdü, bu nedenle şirket geleneği bozmadığı sürece Apple Watch Series 9, 2023 yazının sonlarında veya sonbaharın başlarında duyurulacak. Muhtemelen, Series 9, iPhone 15 ile birlikte piyasaya sürülecek . .

Pek çok iPhone 15 söylentisi görmemize rağmen, yaklaşmakta olan Apple Watch hakkında pek bir haber duymadık. Bununla birlikte, Apple Watch Series 9'un sağlık takibi, iletişim ve güvenlik için yükseltmeler alacağını tahmin ediyoruz. Ayrıca , 5 Haziran'da WWDC 2023'te göreceğimiz watchOS 10 sayesinde farklı bir tasarıma veya özel özelliklere sahip olabilir .

İşte Apple Watch Series 9 çıkış tarihi ve fiyatı  

Şu anda, başka bir Apple Watch SE veya premium Apple Watch Ultra'nın devamı gibi ek Apple Watch modellerine işaret eden işaretler yok . Ancak, Apple Watch 9 hakkında daha fazla şey öğrendikçe bu durum değişebilir. Bu arada, yaklaşan Apple Watch hakkında bildiğimiz her şey burada.

Sızdıran @analy s t941'e göre,  Apple'ın yaklaşmakta olan watchOS 10 yazılım güncellemesi, uygulamalarınızı düzenlemek için klasörler ekleyerek Apple Watch Series 9'un ana ekranını elden geçirebilir . 
Bloomberg'den yeni bir rapor(yeni sekmede açılır)Apple'ın non-invaziv kan şekeri takibini Apple Watch'a getirme çabasında önemli kilometre taşlarına ulaştığını söylüyor . Özelliğin Apple Watch Series 9 ile hayata geçmesi pek olası görünmese de, yeni nesil akıllı saat, sistemi gelecekte mümkün kılan yükseltmelere sahip olabilir. 

 


Geri Dön