07 / 05 / 2024

çin bekar evi

çin bekar evi

Çin'de emlak piyasasındaki hızlı yükseliş ve ''yumuşak iniş'' eğilimi görülmemesi devleti bu konuda özellikle büyük şehirlerde tedbir almaya itti...

Artık yatırımcılar hisse için oturdukları evi satıyor!

Hisse yatırımı son günlerde en çok merak edilen ve araştırılan konular arasında yer alıyor. Borsa Eğitmeni Adem Ayan, X sosyal medya hesabından hisse yatırımı ile ilgili bir paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Konut sitelerinde oturanlar dikkat! Maliye her an kapınızı çalabilir!

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Nedim Türkmen, bugünkü köşesinde konut sitelerinde evi olan kişilerin ortak alanlara ilişkin vergi mükellefiyetini kaleme aldı. İşte Nedim Türkmen'in 'Sitede evi olanlara ortak alan mükellefiyeti' başlıklı yazısı...

Cosma Shiva Hagen, 47 metrekarelik yeni evine taşındı!

Alman oyuncu Cosma Shiva Hagen, Hamburg'da yeni bir eve taşındı. Minimalize yaşamı tercih ettiğini açıklayan Hagen'in yeni evi 47 metrekare büyüklüğünde. 

Kenan Evren'in Beyazevi'nin yerine inşa edilen bina, konuk evi ve demokrasi müzesi olacak!

Marmaris'te 7. Cumhurbaşkanı Kenan Evren'in 17 yıl yaşadığı "Beyazev" isimli lüks villasının yerinde hayata geçirilen bina, şehit yakınlarıyla gaziler için konuk evi ve demokrasi müzesi oluyor.

Firari FETÖ'cülere saklanmaları için gaybubet evi kiralayan sanığa 6 yıl 3 ay hapis!

Adana'da, firari Fetullahçı Terör Örgütü üyelerine saklanmaları için "gaybubet evi" olarak adlandırılan hücre evi kiraladığı iddiasıyla yargılanan sanığa 6 yıl 3 ay hapis cezası verildi.

Gaziantep’te ihtiyaç sahipleri için aşevi inşa ediliyor

Gaziantep’in Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Güneş Mahallesi’nde inşa edilen yeni aşevi inşaatını inceledi.

Ünlü yıldız Katie Price'in 'çöp evi' şaşırttı!

Katie Price'in çalışanlarından Charlie Farthing'in, ünlü yıldızın satın almak için milyonları saydı evini kötü kullandığını iddia etti...

Jennifer Lawrence bekar evini satıyor!

Ünlü yıldız Jennifer Lawrence, New York'taki bekar evini satışa çıkardı. Güzel oyuncu evi için 14.2 milyon dolar istiyor.

Mamak Belediyesi'nden çocuklar için yeni konuk evi!

Ankara Mamak Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın sokağa attığı çocuklar için Mamak Belediye Başkanı konuk evi inşa etti. Çocuklara başkanlık konutu verildi.

İsrail, Batı Şeria'da Filistinlilere ait inşaat halindeki evi yıktı!

İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın El-Halil'de yer alan Filistinlilere ait inşaat halindeki bir evi yıktı.

Ev almanın tam zamanı!

Garanti BBVA Mortgage Genel Müdürü Atay, "Faizlerdeki düşüşle birlikte konut zammı da gündeme gelecektir. O nedenle kendisi için uygun evi bulanların beklememesi gerektiğini düşünüyorum. Konut almanın tam zamanı" dedi...

Futbolcu Max Kruse yeni evi için alışveriş yaptı!

İstinyePark'ta görüntülenen Fenerbahçe'nin Alman futbolcusu Max Kruse, yeni evi için beyaz eşya alışverişi yaptı.

Scott Disick çocukları için 100 bin dolarlık oyun evi tasarladı!

ABD'li şov yıldızı Kourtney Kardashian'ın sevgilisi Scott Disick çocukları için 100 bin dolarlık oyun evi tasarladı.

çin bekar evi Haberi

çin bekar evi

Ülkede gayrimenkul sektöründeki artış ve dalgalanma son günlerde tartışılan en önemli konulardan biri ve halkı doğrudan ilgilendirdiği için kamuoyunun da büyük ilgisini çekiyor.


Çin'in dünya genelindeki ''ucuz'' imajının aksine bir seyirde ilerleyen ülkedeki emlak sektörü, özellikle büyük şehirlerdeki yüksek kiralar ve gayrimenkul fiyatları nedeniyle hükümette konuya müdahale etmeye başladı.


Bu anlamda alınan tedbirler açıklanırken, bunlardan en dikkat çekeni Başkent Pekin'de bekarların birden fazla konut satın almasının yasaklanması.


Bununla birlikte Şanghay'da bankalara üçüncü konut almak üzere başvuru yapanlara kredi verilmesi de yasaklanırken, Pekin ve Şanghay'da emlak satışlarındaki kazançlarda yüzde 20 vergi uygulanması kararı alındı.


Başkentte Şubat ayındaki emlak fiyatları bir önceki senenin aynı dönemine oranla yüzde 5,9 artarak son iki yılın en yüksek artış değerini kaydetti.


Şanghay'da ise Şubat ayı emlak fiyatlarındaki artış yüzde 3,4...