17 / 05 / 2024

çin çöken bina

çin çöken bina

Çin'in merkezinde bulunan Hunan eyaletinde bulunan bir apartman çöktü. Çöken binanın altından 15 kişiden 5'inin cesedine ulaşıldı.

Çin’de bina çöktü: Çok sayıda ölü var!

Çin’in Şanghay şehrinde bir fabrikanın ek binası çöktü. Çökme sonucunda ölü sayısı 10’a yükseldi.

Çin'in Hıbey eyaletinde bir fabrika binası çöktü!

Şinhua ajansının haberine göre, Cuan kentinde meydana gelen kazada enkaz altında kalan kişilerin binada çalışan ve gece orada ikamet eden inşaat işçileri olduğu ifade edildi.

Diyarbakır'da çöken 4 bina imar kanununa aykırı inşa edilmiş! 

Diyarbakır’da çöken Işık Apartmanı'nda 42, Yoldaş Apartmanı'nda 61, Hisami Apartmanı'nda ise 101 vatandaş hayatını kaybetti. 2019 yılında imar barışından faydalanmak için başvurulan üç binada inceleme yapıldı. İşte ayrıntılar...

Deprem bölgesinden şok iddia! Enkazın üzerine çakıl döküyorlar!

Büyük deprem felaketinin ardından gözlerin çevrildiği müteahhitlerin kimisi yurt dışına kaçmaya çalışırken yakalanırken, bazılarının ise delilleri karartmak için çöken binaların enkazlarına çakıl döktükleri iddia edildi.

Vehbi Aluçlu'dan bina girişlerine deprem dayanım raporları asılsın önerisi!

Malatya İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Yardımcısı Vehbi Aluçlu Malatya'daki çöken bina ile ilgili yaptığı açıklamada binaların girişlerine deprem dayanım raporlarının asılmasını önerdi.

Emrullah Eruslu'dan Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklama!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği Başkanı Emrullah Eruslu Florida’da çöken bina ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Zeytinburnu'nda çöken bina incelendi!

Zeytinburnu'nda çöken binanın ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanlığına bağlı Deprem Risk Analizi ekipleri çöken binanın enkazında inceleme yaptı.

Kartal'da çöken bina için bilirkişi raporu alınacak! 

Kartal'da 21 kişinin hayatını kaybettiği 14 kişinin de yaralandığı Yeşilyurt Apartmanı'nın çökmesine ilişkin yürütülen davada bilirkişi raporu alınmasına karar verildi. 

İzmir Bayraklı'da çöken bina havadan görüntülendi!

İzmir'de dün meydana gelen 6.6 şiddetinde depremin ardından çalışmalar devam ediyor. Bayraklı'da çöken Doğanlar Apartmanı'nda sürdürülen çalışmalar drone ile havadan görüntülendi. 

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Erashan Gayrimenkul İnşaat Bina Ve Site Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erashan Gayrimenkul İnşaat Bina Ve Site Yönetimi Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 30 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Aslan tarafından kuruldu.

Bir evin maliyeti ne kadar 2021?

2021 yılı için uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri 1 Eylül'de belli oldu. Peki, bir evin maliyeti ne kadar 2021?

Bir evin maliyeti ne kadar 2020?

2020 yılı için uygulanacak bina metrekare normal inşaat maliyet bedelleri geçtiğimiz Ağustos ayında belli oldu. Peki, bir evin maliyeti ne kadar 2020?

Hakan Bahadır: Sadece maddi kayıp var!

Bahçelievler'de kentsel dönüşüm için boşaltılan bina çöktü. Çöken bina aile ilgili Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır;" Yaralı ve ölüm vakamız yok, sadece maddi kayıp var" dedi...

Bahçelievler'de çöken bina sonucunda iki kişi yaralandı!

İstanbul Bahçelievler'de kentsel dönüşüm sebebiyle bir ay önce boşaltılan bina çöktü. Çöken binanın bir kısmının üzerine düştüğü yan binada yaşayan Bahtiyar Cengiz isimli kadın hafif şekilde yaralandı...

çin çöken bina Haberi

çin çöken bina

Çin'in merkezinde bulunan Hunan eyaletindeki bir bina çöktü. Olay sonucunda 5 kişi hayatını kaybetti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; yerel yetkililer, Çıncou kentinin Ruçıng ilçesinde çöken apartmanda enkazın altındaki 12 kişiden 5’inin cesetine ulaştı.

Yetkililer, enkaz altında yaralı çıkarılan 2 kişinin hastaneye kaldırıldığını açıkladı. 

Kurtarma ekipleri, kendi imkanlarıyla yapılan binada yaşayan 27 kişiden 15’inin olay sırasında binada olmadığının belirlendiğini...