20 / 05 / 2024

Çin Fuarlarına katılanlara destek

Çin Fuarlarına katılanlara destek

Çin'in doğal taş sektörü için hedef pazar olarak belirlenmesi nedeniyle, Ekonomi Bakanlığı Çin'de düzenlenecek fuarlara katılacaklara yüzde 70 oranında destek verecek.

Birevim 'Doğu Anadolu Ev'leniyoruz' fuarına katıldı!

Geliştirdiği özgün ve sürdürülebilir “Birlikte Tasarruf Finansmanı” modeliyle sektöre ışık tutan Birevim; yeni evlenecek çiftlerin hayallerine çözüm olmak için “Doğu Anadolu Ev'leniyoruz” fuarına katıldı.

Avukat Enver Alcan yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı! 

Avukat Enver Alcan, yıkım kararı olan villası için imar barışına katıldı.Villası için 229 bin lira ödeme yaptı. Ödediği parayı evin eski sahibi Mehmet Hattat’tan almak için dava açtı.

Alemdar İnşaat Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak!

Bolu'nun önemli inşaat şirketlerinden biri olan Alemdar İnşaat, Yapı Mobilya ve Ev Tekstili Fuarı'na katılacak. Fuar 25-28 Nisan tarihleri arasında gerçekleşecek.

Uzbekbuild-2019 Türk Yapı İnşaat Fuarı'na doğru!

Taşkent Büyükelçisi Mehmet Süreyya Er, "Türk inşaat şirketlerinin Özbekistan'a olan ilgisi ve Türk şirketlerinin ülkede yapılan inşaat fuarlarına katılımı giderek artıyor" dedi...

Hasanoğlu 7'nci İnşaat ve Konut Konferansı'na katıldı!

İnşaat sektöründe 25 yıllık tecrübesiyle yenilikçi projelere imza atan Hasanoğlu Şirketler Grubu, 15 Ocak 2019 Salı günü Sheraton Grand Ataşehir’de düzenlenen 7. İnşaat ve Konut Konferansı’na katıldı.

Merkez Ankara da tarihi indirim kampanyasına katıldı!

Ankara'nın şehir merkezindeki en büyük arazisi eski EGO Garajı’nın yerine inşa edilecek olan Merkez Ankara projesi tarihi indirim kampanyasına katıldı...

Konutta indirim kampanyasına katılan firmalar!

Konutta indirim kampanyası "Türkiye İçin Kazanç Vakti" sloganıyla bugün tanıtıldı. İşte konutta indirim kampanyasına katılan firmalar...

Türk firmaları Irak'ın yeniden inşasına talip!

Türk firmaları,  Erbil'deki iş fuarına katıldı. DEAŞ'la yaşanan çatışmalar sonucunda Musul, Anbar ve Salahaddin vilayetlerinin yeniden imarı için Türk firmaları çalışmak istiyor.

Hebo Yapı, Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı!

Hekim Holding şirketlerinden olan Hebo Yapı, 4. Türk-Arap Yapı-İnşaat Malzemeleri Fuarı'na katıldı.

Irak'tan Türkiye'ye "imar çalışmalarına katılma" çağrısı!

Irak, Türkiye'ye "terör örgütü DEAŞ'tan kurtarılan bölgelerin yeniden inşasına katılması" çağrısı yaptı. 

Mehmet Özhaseki, Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Ortadoğu'nun önemli gayrimenkul fuarları arasında yer alan Cityscape Global İnşaat Fuarı'na katıldı.

IPM Invest, Londra A Place in the Sun Fuarı'na katıldı!

IPM Invest, İngiltere’de 17.nci organizasyonu yapılan alanında birinci sırada olan “A Place in the Sun” fuarına katılarak, Arap pazarından sonra olan ilgiyi Avrupa’ya çevirmeye yönelik ilk adımını atmış bulunuyor...

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Çin Fuarlarına katılanlara destek Haberi

Çin Fuarlarına katılanlara destek

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kahyaoğlu, Çin'in doğal taş sektörü için hedef pazar olarak belirlenmesi nedeniyle, Ekonomi Bakanlığı'nın Çin'de düzenlenecek fuarlara katılacaklara yüzde 70 oranında destek verdiği söyledi.


Kahyaoğlu'nun yazılı açıklamasına göre, Türk mermer ihracatçıları, önümüzdeki birkaç yıl içinde Çin Halk Cumhuriyeti'nin en büyük fuarı olmaya aday Shuitou Uluslararası Doğal Taş Fuarı'nda kalıcı olmayı hedefliyor. 8-11 Kasım 2015 tarihleri arasında düzenlenecek fuara milli katılım organizasyonunu bu yıl ikinci kez üstlenen İMİB, 2014 yılında etkinliğe katılan firmaların memnun olması nedeniyle 2015'te Türk ürünlerinin sergileneceği alanı iki kat artırarak yaklaşık 2 bin metrekareye çıkardı.  


Mermer işleme fabrikalarının yoğun olduğu bir bölgede bulunması ve Uluslararası Xiamen Limanı'na olan yakınlığı nedeniyle Shuitou fuarının birkaç yıl içinde Çin'in en büyük fuarı...