03 / 05 / 2024

çin giruzu patlaması

çin giruzu patlaması

Çin'in doğusundaki Anhui eyaletinde, kömür madeninde grizu patlaması meydana geldiği bildirildi. Şinhua ajansının haberine göre, Huaynan kentindeki Dongfang kömür madeninde meydana gelen grizu patlamasında 20'den fazla işçi mahsur kaldı.

İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması: Yerli de yabancı da ofis kiralamak istiyor!

Nisan ayında açılan İstanbul Finans Merkezi’ne talep patlaması yaşanıyor. Yerli ve yabancı yatırımcılarının ofis kiralamak için başvuru yapmasıyla yatırımcı talebi kısa sürede yüzde 60'ı aştı. İşte detaylar...

A1 Capital’in halka arzında talep patlaması!

A1 Capital’in halka arzına bireysel ve kurumsal yatırımcılardan yoğun talep geldi. Hisse başına paylarını 25 liradan yatırımcılara sunan şirketin yüzde 35 hissesi halka açıldı. Halka arza toplam arz büyüklüğünün 2,43 katı talep gelirken, elde edilecek kaynak şirketin büyümesinde kullanılacak.

Nihat Özdemir'in TFF'den sürpriz istifası sonrası Süper Lig canlı televizyon yayın ihalesi patladı!

TFF Başkanı Nihat Özdemir'in aldığı sürpriz istifa kararı sonrası ceketini alıp Riva Hasan doğan Tesisleri'nden ayrılması Türkiye'nin gündemine oturdu. İstifa sonrası Saran Grubun kazandığı Süper Lig TV ihalesinin akıbeti ikinci bir bombanın patlamasına neden olmak üzere...

Konut inşaatları hızlanıyor!

Pandemi ile durgunlaşan konut sektörü taleplerin patlamasıyla birlikte hareketlenmeye başlıyor. Üreticiler yeni konut inşaatı için düğmeye bastı. 

Dünya Bankası, Beyrut'un yeniden imarı için yardıma hazır olduğunu açıkladı!

Dünya Bankası yaptığı açıklamada Beyrut patlamasındaki zararın tespiti ve destek için hazır olduğunu duyurdu...

Kırıkkale Silah İhtisas OSB'de arsa tahsisleri için ön talepler alınıyor!

Türkiye'nin ilk Silah İhtisas Silah İhtisas Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) arsa tahsisleri için ön talepler alınmaya başlandı. Vali Mehmet İlker Haktankaçmaz: "2017 yılı itibarıyla talep patlaması bekliyoruz." dedi.

İnşaat sektöründe talep patlaması yaşandı!

Ne 15 Temmuz ne Moody’s konut satışlarının 2015’i geçmesini engelledi. Alınan önlemlerle faiz yüzde 1’in altına düşünce eylülde talep patlaması yaşandı. Sektördeki kampanyaların da etkisiyle yılsonu rekor satışla kapanacak.

Benfica Kulübü, Fogo Adası'ndaki binaları yeniden inşa edecek!

Benfica Kulübü, Fogo adasında yanardağ patlamasıyla yok olan binaları yeniden inşa etmek için harekete geçti, 30 milyon euroluk projeye dahil oldu.

Köse TOKİ Konutları'na 350 başvuru!

Gümüşhane’nin Köse ilçesinde Belediye Başkanlığı ve TOKİ işbirliği ile yaptırılacak olan 2.etap TOKİ konutları için talep patlaması yaşanıyor.

Şehit Uğur Akyer'in ailesinin ev hayali gerçek oluyor!

Şırnak'ın Uludere ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Uğur Akyer'in ailesine yeni bir ev yapma hayalini devlet gerçeğe dönüştürüyor.

Son dönemde ciddi bir müteahhit patlaması yaşanıyor!

Mesleğe mektepli olarak başlayan ve 42 yıldır yaklaşık 25 bin konut inşa eden Teknik Yapı patronu Nazmi Durbakayım, son dönemde ciddi bir müteahhit patlaması yaşandığını ve sağlam yapılar için yasa çıkması gerektiğini vurguladı

Mehmet Ergün Turan: Bizde balon değil talep patlaması var!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, konut sektörünün darboğaz yaşadığı ve balon oluştuğu yorumlarına “Bizde ciddi talep patlaması var” sözleriyle yanıt verdi. Turan, orta ve alt gelir grubu için inşa ettikleri konutlara yoğun talep olduğunu söyledi

Eva Gayrimenkul Torbalı emlak fiyatlarını değerlendirdi!

İlçedeki inşaat patlaması artık emlak uzmanlarınca araştırmaya değer duruma geldi. Torbalı'da fiyatların adeta MR'ını çeken Eva Gayrimenkul'un elde ettiği rakamlar İzmir'in lüks semtleri ile yarışır hale geldiğini gösteriyor.

çin giruzu patlaması Haberi

çin giruzu patlaması


Çin'in doğusundaki Anhui eyaletinde, kömür madeninde grizu patlaması meydana geldiği bildirildi.


Şinhua ajansının haberine göre, Huaynan kentindeki Dongfang kömür madeninde meydana gelen grizu patlamasında 20'den fazla işçi mahsur kaldı.


Yetkililer, madende arama kurtarma çalışmalarının başlatıldığını...