04 / 05 / 2024

Çin gökdelen açık artırma

Çin gökdelen açık artırma

Çin'de yer alan 156 metre yüksekliğindeki bir gökdelen internet sitesi Taobao'da açık artırma usulü ile satılacak.

İmar kanununa kafa tutan villa görenleri şaşkına çevirdi! İmar kanunu yeniden düzenlenmeli...

Akademisyen İnşaat Mühendisi Mayk İnşaat, X sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı villa görenleri şaşkına çevirdi. 

Ömür Gedik'in Beykoz'daki 4 katlı lüks villası gündemde! Evin detayları görenleri şaşkına çevirecek!

'Evrim Akın ile Ev Gezmesi' programının bugünkü konuğu Ömür Gedik oldu.  Gedik'in lüks villasının kapılarını programa açarken evin detayları görenleri şaşkına çevirecek.

Yurttaş konut derdine düşmüşken, Millet Ormanı Projesi görenleri şaşkına çevirdi!

Asrın felaketi olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından 10 ay geçti. Depremzedeler konutlarına yerleşecekleri günü beklerken, Kahramanmaraş' a yapılan Millet Bahçesi görenleri şaşkına çevirdi.

20 yıllık inşaat işçisinin yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi! 

Isparta'da 20 yıldır inşaatlarda inşaat işçisi olarak çalışan lise mezunu Süleyman Erdeğer, boş zamanlarında hobi olarak yaptığı yeni iş görenleri şaşkına çevirdi.

Deprem uzmanı Ahmet Ercan'dan Silivri depremi açıklaması: Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? 

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, dün akşam saatlerinde Marmara'da meydana gelen 3.1'lik depremi değerlendirdi. Peki Marmara gergin mi? Büyük deprem için güç birikti mi? İşte deprem uzmanının o açıklaması...

Opel Crossland'in Haziran 2023 zammı resmen ağızları açık bıraktı! Crossland'in güncel Haziran 2023 fiyatları ne kadar?

Opel Crossland'in Haziran 2023 zammı resmen ağızları açık bıraktı! Crossland'in güncel Haziran 2023 fiyatları ne kadar? İşte Crossland 2 Haziran 2023 fiyat listesi...

Euronun geleceği en yüksek rakam resmen belli oldu! Bu rakamı görenler şaşkına dönecek! Son dakika euro/TL gelişmesi

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler 4 Nisan Salı günü de vatandaşların gündeminde. Euro son günlerde şahin yükselişler gösterirken, en yüksek rakam da resmen belli oldu. Bu rakamı görenler şaşkına dönecek. Son dakika euro/TL gelişmesi.

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı! 21 Şubat 2023 demir fiyat listesi 

Demir fiyatlarına gelen zam haberi, inşaat sektörünün gündemine bomba gibi düştü. Demir fiyatları resmen fırladı. Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı. Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Şubat 2023 demir fiyat listesi.

Hoover bulaşık makinesinin özellikleri sizi şaşkına çevirecek! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Kalabalık bir ailemiz var diyenler için Hoover bulaşık makinesi,16 kişilik yıkama kapasitesine sahip olmasının yanında, 12 standart olmak üzere 19 ilave yıkama programı ile görenleri şaşkına çeviriyor.

Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Tek tek duyuruldu! Gören şaşkına döndü! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

Güncel buğday, arpa, mısır fiyatları borsa borsa araştırılıyor. Çiftçiler dikkat! Buğday, arpa, mısır... Tek tek duyuruldu! Gören şaşkına döndü! 4 Şubat 2023 fiyat listesi...

3600 ek gösterge şaşkına çevirdi! İkramiye ve maaşlar peş peşe artıyor! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merakla beklenen memur zammı yüzde 30 olarak açıklanmıştı. Memurlar bir artışı da 3600 ek gösterge ile yaşayacak. 3600 ek gösterge şaşkına çevirdi! İkramiye ve maaşlar peş peşe artıyor! Şimdi bu rakamlara bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasını gören şaşkına döndü! Peş peşe açıklanan zamlı rakamlara şimdi bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası Ocak zammı merakla bekleniyordu. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasını gören şaşkına döndü! Şimdi peş peşe hesaplanan rakamlara bakın!

Beklenen oldu! Euro kurunda son dakika sürprizi görenleri şaşkına çevirdi! Elinde Euro olanların acil bakması gerek

Euro kurunda haraketlilik devam ederken vatandaşlar 2023 yılında ulaşacağı rakamları merak ediyor. Beklenen oldu! Euro kurunda son dakika sürprizi görenleri şaşkına çevirdi. Elinde Euro olanların acil bakması gerek...

Çin gökdelen açık artırma Haberi

Çin gökdelen açık artırma

Çin'de 2 adet Boing uçağının internet üzerinden satılması büyük ses getirmişti. Şimdi ise Çin'in Şansi bölgesindeki bir mahkeme bölgenin kuzeyindeki Taiyuan'da bulunan 39 katlı ve 156 metre yüksekliğindeki bir gökdelen internet üzerinden satılacak. 


Alibaba'nın çatısı altında faaliyet gösteren Taobao'da satılacak gökdelenin 84.2 milyon dalar başlangıç fiyatıyla açık artırmayla satılacağı duyuruldu. 


Sputnik News'te yer alan habere göre, binanın 2006 yılına bir otel olması planıyla inşaatına başlanılmıştı. Taobao'da 2 Ocak'ta satışa çıkacak gökdelen 76 bin metrekare taban alanına sahip. 


Gökdelenin inşaatı 2006'da başladı ve 2010 yılında büyük oranda tamamlandı. Binanın otel olamama nedeni fon eksikliği nedeniyle durdurulmuş olması. 


Yetkililerin el koyduğu apartmanlar, otomobiller, uçaklar, mücevherler ve cep telefonları Taobao üzerinde açık artırma ile satılıyor. Taobao'da geçen ay 2 Boeing 747 kargo...