06 / 05 / 2024

çin graniti zararlı mı

çin graniti zararlı mı

Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Abdullah Koçar, granitin sağlıklı olmadığı için Avrupa ve Amerika'da dış mekanlarda kullanıldığını, Türkiye'de ise tam tersi iç mekanlarda tercih edildiğini söyledi.

Dolar ve altın için bu ay son alan aldı! Yatırımcılar gemiyi kaçırmayın zararlı çıkarsınız

Altın ve dolar fiyatları için son kritik seviyeyi Altın ve Para Uzmanı İslam Memiş açıkladı. Dolar sahaya çıkmaya hazırlanırken altın gerisinde kalacak.

Zararlı maddelerle mücadele sürdürülüyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin talimatıyla insan ve çevre sağlığı için Zararlı Madde ve Karışımların Kısıtlanması ve Yasaklanması Hakkında Yönetmelik’te değişiklik yapıldı.Çevre Bakanlığı zararlı maddelerle mücadelesini sürdürüyor.

Abdullah Koçar: Çin graniti, insan sağlığı için tehlikeli!

Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Abdullah Koçar, granitin sağlıklı olmadığı için Avrupa ve Amerika'da dış mekanlarda kullanıldığını, Türkiye'de ise tam tersi iç mekanlarda tercih edildiğini söyledi.

Mermerin başkenti Afyon'a Çin granitiyle hastane

Afyonkarahisar'da TOKİ tarafından inşa edilen Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde, mermer yerine Çin graniti kullanılması tepki çekti
 

Bahçeler için bakım önerileri!

Şehrin içinde bahçeli bir eve sahip şanslı azınlıktansanız işte size yazın kavurucu sıcaklarından ve zararlı haşerelerinden bahçenizi korumanız için evde hazırlayabileceğiniz karışımlar ve bazı ekonomik ürünler...

DASK İçin azami tutar 120 bin YTL

Zorunlu Deprem Sigortası kapsamında, bir mesken için verilebilecek azami teminat tutarı, yapı tarzı ayrımı yapılmaksızın 120 bin YTL olarak belirlendi. Azami teminat tutarı daha önce 110 bin YTL idi..

Yabancı `bekle gör' tavrına giriyor, inşaatta sıkıntı var

Global likidite problemlerinin etkisi sürerken, iç siyasette yaşanan gerginlikler, iş dünyasını tedirgin etti. Bankacılar, işadamları, büyümesi ciddi biçimde hız kesen inşaat sektörü temsilcileri, Türkiye'nin sıkıntıları uzlaşarak aşması halinde, yatırımc

Gül, Cargill'in önünü açan yasayı onayladı

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Anayasa Mahkemesi'nin 19 Şubat 2007'de yürürlülüğünü durdurduğu, tarım arazileri üzerine yasadışı tesis kurduğu için faaliyetlerine son verilen şirketlere getirilen affın süresini uzatan kanunu onayladı. Böylece yıllardır bu ka

Konut ve inşaat alarm veriyor

Finans Enstitüsü Direktörü İktisatçı Cemil Ertem, küresel daralmanın sonuçlarını Türkiye'nin 2008'in son çeyreğinde çok keskin olarak göreceğini söyledi.

Dünyanın en uzun gökdeleni 10 milyar dolara inşa ediliyor

Dünyanın en zengin 16'ncı kişisi olan Suudi Arabistan Prensi el Velid Bin Talal, dünyanın en uzun gökdelenenini inşa ettiriyor.

Tasarım ödüllü Brener'in projesi uluslararası arenada

Brener Concept adıyla 1998 yılından itibaren iç mimari ve proje uygulama hizmetleri vererek sektöre adım atan Brener Yapı& Mimarlık,inşaat sektöründeki tasarımlarıyla adından söz ettiriyor.

Bosch'tan pratik ve hassas çalışmalar için yeni planya: PHO 3100

Bosch Elektrikli El Aletleri amatör kullanıcıları için yeni bir planya geliştirdi. PHO 3100, ufak tamirat işlerini kendisi yapmayı tercih eden kullanıcılar için yeni bir seçenek sunuyor.

Küresel kriz inşaatı vurdu, projeler durdu

İnşaat firmaları da küresel piyasalarda yaşanan sıkıntıdan nasibini aldı. Firmalar satış yapamaz oldu; inşaatlardan artık çekiç sesi yükselmiyor.

çin graniti zararlı mı Haberi

çin graniti zararlı mı


Muğla Mermerciler Derneği Başkanı Abdullah Koçar, granitin sağlıklı olmadığı için Avrupa ve Amerika'da dış mekanlarda kullanıldığını, Türkiye'de ise tam tersi iç mekanlarda tercih edildiğini söyledi. Koçar, hem ucuz hem de görüntüsünün güzel olması nedeniyle vatandaşlar tarafından iç mekanlarda tercih edilen Çin granitinin insan sağlığını tehdit ettiğini açıkladı. Vatandaşın bu konuda bilinçli olması gerektiğini vurgulayan Koçar, "Son 20 yıldan bu yana ülkemizde ciddi miktarda Çin'den granit girişi var. Mermercilerin asıl para kazandığı alan mutfak tezgahları. Çünkü büyük ölçüde mermer kullanırlar. Son 10 yıldan bu yana tezgah satışlarımız düştü. Sebebi Çin graniti" dedi.


Yeni...