29 / 04 / 2024

çin maden ocakları

çin maden ocakları

Çin'in kuzeyinde bulunan Hıbey eyaletinde 56 maden ocağının kapatıldığı bildirildi.56 madenden 10'unun yasa dışı, diğer 46 madenin de yerleşim yerlerine yakın olmasından dolayı kapatıldığı vurgulandı.

Çin'de kaza riski taşıyan maden ocakları kapatılacak!

Çin İş Güvenliği İdaresi Başkanı Yang Dongliang tarafından alınan bilgiye göre ,Çin'de kaza riski taşıyan maden ocakları kapatılacak. Çin'de bin 700 küçük maden işletmesi iş güvenliğini artırmak için kapatılıyor.

Koza Altın Artvin'de yeni cevher madenleri açıyor!

Cevher Maden sayısını her geçen gün arttıran Koza Altın İşletmeleri Artvin'de yeni maden ocakları açmak için düğmeye bastı.

Erk Maden Hafriyat Lojistik İnşaat Ve Gıda Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erk Maden Hafriyat Lojistik İnşaat Ve Gıda Ürünleri Pazarlama Ticaret Limited Sultanbeyli’nde  250 bin TL sermaye bedeli ile Ibrahim Çimen ve Erkan Yalçin tarafından kuruldu.

Kastamonu Hanönü için acele kamulaştırma kararı!

Kastamonu ili Hanönü ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğü hizmet binasının inşaatı TBMM'de!

Eti Maden İşletmelerinin Genel Müdürlüğünün hizmet binasının inşa süreci meclis gündemine taşındı. CHP'li Yavuzyılmaz, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Elazığ Maden'de konut ve iş yerlerinin inşası için çalışmalara başlandı!

Elazığ'ın Maden ilçesinde 510 ev ve iş yerinin tahliyesine yönelik, daha güvenli bir alanda konut ve iş yerleri inşa ediliyor.

Diyarbakır'da acele kamulaştırma kararı!

Diyarbakır'da yer alan bazı taşınmazlar için Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Tacikistan yatırımlarında inşaat ve sanayi sektörü ilk sıralarda!

Tacikistan'a geçen sene 645 milyon dolar yabancı yatırım yapıldı. Doğrudan yabancı yatırımların, sanayi, iletişim, tarım, altyapı, inşaat, jeolojik arama-keşif ve maden ocaklarının işlenmesi alanlarına yapıldığı belirtildi.

Karaman'ın Madenşehri köyü için yeni imar planı!

Karaman'da yıllardır çivi bile çakılmayan Madenşehri köyü taşınıyor. İl Genel Meclisi'nin kararıyla bölge için yeni imar planı hazırlandı.

İnşaat sektörü için taş ocaklarına ihtiyaç var!

Taş Ocakları Birliği Başkanı Sarper, halkın, inşaat sektörü ve alt yapı için taş ocaklarının çalışmaya devam etmesi gerektiğini söyledi.

Olive Sarıyer 2018'de teslim!

Olive Sarıyer projesinde teslimlerin 2018 yılının Mart ayında gerçekleştirilmesi öngörülüyor. 5 blokta 20 daireden meydana gelen proje Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde hayata geçiriliyor.

Olive Sarıyer Evleri projesinde teslimler yaklaşıyor!

Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde hayata geçirilen Olive Sarıyer Evleri’nin yüzde 95’i tamamlandı.

Olive Sarıyer Evleri’nde satışlar başladı!

Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışların başladığı duyuruldu.

Olive Sarıyer Evleri'nde 4+1'ler lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yapıdem Gayrimenkul tarafından Sarıyer’in Maden Mahallesi’nde inşa edilen butik konut projesi Olive Sarıyer Evleri’nde lansmana özel satışlar başladı. Dairelerin, Aralık 2017’de tamamlanması hedefleniyor.

çin maden ocakları Haberi

çin maden ocakları

Çin'de 56 maden ocağı kapatıldı. Yerel yetkililer, nisan ayında başlattıkları çalışma kapsamında, nüfusun yoğun olduğu bölgelere yakın olan madenlerin faaliyetlerini denetlemek ve madenlerden kaynaklanan hava kirliliğini azaltmak amacıyla 632 işletmenin incelemeye alındığını kaydetti.  


İncelemede, kapatılan 56 madenden 10'unun yasa dışı, diğer 46 madenin de yerleşim yerlerine yakın olmasından dolayı kapatıldığı vurgulandı. 


Diğer yandan 251 madenin çevre koruma gereksinimleri konusunda gerekli koşulları sağlamadığı için üretiminin durdurulduğu belirtilirken, 325 madenin de koşullarını iyileştirmeye çalıştığı ifade edildi.


Hıbey eyaletinde aktif 14 bin maden ocağın bulunduğu ve bölgedeki hava kirliliğini büyük ölçüde etkilediği belirtiliyor. 


Çin Çevre Koruma Bakanlığı'nın verilerine göre, Çin'de havası en kirli 10 şehirden 7'si Hıbey eyaletinde...