07 / 07 / 2024

Çin Manhattan ofis projesi

Çin Manhattan ofis projesi

42 adet ofis kulesinde meydana gelen Çin'in finans merkezi "Çin'in Manhattan'ı " olarak nitelendiriliyor. Projenin 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Ankara'da bin 804 konutluk mega proje için düğmeye basıldı! AVM ve 945 ofis de var!

SY Güneş Enerjisi, başkent Ankara'daki yeni projesi için düğmeye bastı. Projede 1.804 konut, 224 ticari ünite ve 945 ofis yer alacak.

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa AKTİM Çarşı-Ofis'i için düğmeye bastı! 

Bilgiçler Yapı, Bayrampaşa'daki, yeni ticari gayrimenkul projeleri olan AKTİM Çarşı-Ofis'in temelini atmaya hazırlandıklarını bildirdi. 

AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18’i lansman öncesi satıldı!

İstanbul Avrupa Yakası Bayrampaşa’da 3,1 milyar TL’lik yatırımla yükselen AKTİM Çarşı ve AKTİM Ofis'in yüzde 18'i lansman öncesi satıldı.

New York Manhattan'da gökdelenler her yıl birkaç milim batıyor! Uzmanlar İstanbul için de uyardı! 

New York Manhattan'da gökdelenlerin her sene birkaç milim battığının belirlenmesi, tüm dikkatleri depremi bekleyen megakent İstanbul'a çevirdi. Uzmanlar İstanbul için de uyardı. İşte o açıklamalar...

Mini ev ofisler iş dünyasında çalışma düzenini sil baştan değiştiriyor!

Hollandalı mimarların dizayn ettiği mini ev ofisler, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla daha yaygın hale gelen uzaktan çalışma uygulaması için evde ofis ortamı ihtiyacına yanıt veriyor.

Akasya Ofis'in değeri belli oldu!

Akiş GYO, Akasya Ofis'in 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Akasya Ofis'in 2021 değeri...

Google ofis olarak kullanmak için gayrimenkul alıyor!

Google ofis olarak devreye sokmak için hızla gayrimenkul almaya başladı. Şirketin  Amerika’nın çeşitli bölgelerinde bina almak için 7 milyar dolar harcadığı belirtiliyor...

Kovid-19 ofisleri de dönüştürüyor!

Kovid-19 ofislerin anlamlarını değiştirdi. İhtiyaçların sorgulanması ile ofis olarak planlanan yatırımlar bekletilmeye başlandı. Müteahhitler yeni projelerde ofis bloklarına yer vermezken inşaattaki ofis bloklarını ise sağlıklı çalışma alanlarına yönelik nitelikli ve modern binalara dönüştürüyor.

Avrupa Ofis Ataşehir'in ofis kulesine Guardian Glass imzası!

İstanbul, Ataşehir’de konumlanan Avrupa Ofis Artaş, Sabri Paşayiğit Architects imzasıyla tasarlandı. Avrupa Ofis Ataşehir'in gök mavisi yansımalı camları da Guardian Glass tarafından yapıldı...

Yıldırım Kule'de son 18 ofis için kampanya!

Konya Yolunda inşa edilen Yıldırım Kule, hayata geçireceği proje ile bir ilke imza atarak; ofis sahiplerinin can dostlarına kapılarını açacak.

Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile anlaşıldı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile sözleşme imzalandı.

Ofis ortamları yeniden inşa ediliyor!

İnovasyon kültürünün gelişmesi için ofis ortamları adeta baştan inşa ediliyor. Teknoloji ile oluşturulan altyapılarla ofisler, yeni dönemin ihtiyaçlarına göre tasarlanıyor...

Mersin'de ilk home ofis projesinin inşaatı başladı!

Pozcu İnşaat tarafından Mersin'de ilk kez hayata geçirilecek home ofis projesinin inşaatı başladı. Pozcu Evo projesi 2 blok halinde yükselecek.

Çin Manhattan ofis projesi Haberi

Çin Manhattan ofis projesi

Çin'in Tiajin şehrinde Yujiapu finans bölgesi inşa ediliyor. ABD'nin New York kentindeki Manhattan'dan esinlenilmesi nedeniyle proje "Çin'in Manhattan'ı " olarak nitelendiriliyor. 


"Çin'in Manhattan'ı" olarak adlandırılan Yujiapıu finans bölgesi 2019'da tamamlanacak. Finans bölgesinde toplam 47 ofis kulesi yer alacak. 


Yeni...