30 / 04 / 2024

Akasya Ofis'in değeri belli oldu!

Akasya Ofis'in değeri belli oldu!

Akiş GYO, Akasya Ofis'in 2021 yılsonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Akasya Ofis'in 2021 değeri...



Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Akasya Ofis 2021 Yıl Sonu Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı. 

Akiş GYO Akasya Ofis, İstanbul ili, Üsküdar ilçesi, Acıbadem Mahallesi, Çeçen Sokak'ta konumlanıyor ve 258 bağımsız bölümden meydana geliyor. Projenin yakın çevresinde Acıbadem Mahallesi sınırlarında ve batısında müstakil ya da site tarzında inşa edilmiş 4 - 6 katlı ve büyük bir kısmı 20 – 30 yıllık konut yapıları, Acıbadem Mahallesi sınırlarında ve projenin kuzeybatısında yeni inşa edilmiş konut siteleri (Almond Hill Evleri, Arte Verde Sitesi), Uzunçayır Kavşağı’na göre karşı çaprazında Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Bölgesi, ve karşısında ise Yeni Salı Pazarı Kompleksi bulunuyor.  Taşınmazın yakın çevrsinde Uzunçayır Metrobüs İstasyonu, Ünalan Metro İstasyonu, Acıbadem Metro İstasyonu, Okan Üniversitesi Acıbadem Hastanesi, İstanbul Medeniyet
Üniversitesi, Mihriban Suat Bedük İlkokulu, Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi, Konut Projeleri ve ticari nitelikli binalar ile iç kesimlerde ise 4-6 katlı konut amaçlı kullanılan apartmanlar yer alıyor. Rapora konu taşınmazın konumlu olduğu Akasya projesi Göl, Koru ve Kent olmak üzere 3 etaptan meydana geliyor. Değerleme konusu taşınmazın da konumlu olduğu Kent Etabı 41.356 metrekare yüzölçümü büyüklüğündeki 1083 ada 68 nolu parsel üzerinde konumlanıyor. Bina bünyesinde 37 adet büro ve 222 adet konut olmak üzere toplamda 259 adet bağımsız bölüm bulunuyor. 

Akasya Ofis in değeri belli oldu!

Akasya Ofis'in KDV hariç toplam pazar değeri 13 milyon 500 bin TL olurken, KDV dahil pazar değeri 15 milyon 930 bin TL oldu. 

Akiş GYO'nun KAP açıklaması:
Akasya Ofis'e ilşkin Değerleme Raporu ekte yer almaktadır.

Saygılarımızla,

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Değerleme raporu için tıklayın


Geri Dön