06 / 05 / 2024

çin Nansha Adaları havaalanı inşaatı

çin Nansha Adaları havaalanı inşaatı

Çin’in Nansha Adaları olarak adlandırdığı tartışmalı adalarda inşa ettiği havaalanında test uçuşu yaptığını ve bunun tamamen Çin’in içişlerine ait bir mesele olduğunu bildirdi.

Manzara Adalar'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı!

İş GYO Manzara Adalar projesinde satışta olan sayılı daireler için peşinde yüzde 20 indirim fırsatı sunuluyor. Peki Manzara Adalar projesinde konut fiyatları ne kadar?

1934'te Adalar için yeni karar alınmış: Oteller sınıflara ayrılacak, fiyatlar kontrol edilecek!

1934 yılında Adalar'ı güzelleştirmek için yeni bir karar alınmış. Karara göre oteller sınıflara ayrılacak ve fiyat listeleri sıkı şekilde denetlenecekmiş. 

Tablo Adalar'da peşin ödemelerde yüzde 20 indirim fırsatı! Teslimler yıl sonunda!

Tablo Adalar projesinde konut teslimleri yıl sonunda başlıyor. Projede peşin ödemelere yüzde 20 indirim imkanı sunulurken, yüzde 35'ini peşin kalanını 18 ay vade ile ödeme seçeneği de bulunuyor. Peki Tablo Adalar'da konut fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

Manzara Adalar'da peşin alımlarda yüzde 30 indirim fırsatı!

Yeni yıla girerken İş GYO sürpriz kampanyaya başladı. Manzara Adalar'da yapılacak peşin alımlara yüzde 30 oranında indirim uygulanacak.

Manzara Adalar Kartal peşin fiyat listesi!

Manzara Adalar Kartal peşin fiyat listesi 437 bin TL'den başlıyor. Projede 975 bağımsız birim, ofis ve dükkanlara yer veriliyor...

Yakacık Manzara Adalar peşin fiyatları 2017!

Yakacık Manzara Adalar peşin fiyatları 2017 kapsamında daireler 437 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Proje 60 ay sıfır faiz avantajı sunuyor...

Tual Adalar B etap için ön talep toplanıyor!

Kampanyanın başladığı günden itibaren yoğun ilgiyle karşılaşan ve başarılı satışlar gerçekleştiren Tual Adalar, şimdi de B etap satışları için düğmeye bastı.

Çin'in Paracel Adaları'nda büyük bir liman inşa ediyor!

Çin'in Paracel Adaları'nda büyük bir liman inşa ettiği tespit edildi. Uydudan çekilen görüntülerde Kuzey Adası'nda askeri liman için arazi temizliği ve inşaat çalışmalarının safhaları gösteriliyor.

Simge İnşaat'tan Adalar Belediyesi'ne haciz!

Adalar Belediyesi'nde haciz şoku yaşandı. Belediyeden 20 milyonu aşkın alacağı bulunan bir inşaat firması, icra müdürü ve şirket yetkilileri ile belediyeye gelerek haciz işlemi başlattı.

Manzara Adalar'da yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimde!

Manzara Adalar'da yüzde 50 peşin yüzde 50 teslimde imkanı sunuluyor. İstanbul Kartal'da yükselen Manzara Adalar projesinde fiyatlar 351 bin 250 TL'den başlıyor...

Çin, tartışmalı Nansha Adaları'nda havaalanı yaptı!

Çin’in Nansha Adaları olarak adlandırdığı tartışmalı adalarda inşa ettiği havaalanında test uçuşu yaptığını ve bunun tamamen Çin’in içişlerine ait bir mesele olduğunu bildirdi.

Tual Adalar Kartal projesi için başvuru yapıldı!

Dağ Mühendislik, İstanbul Kartal Yakacık'ta başlayacağı Tual Adalar için bakanlığa resmi başvuruda bulundu. Tual Adalar projesi 8 blokta 700 konuttan meydana geliyor...

Manzara Adalar'da ayrıcalıklı fiyatlar için son 10 gün!

Manzara Adalar'da ayrıcalıklı fiyatlar için son 10 gün. Boğaziçi Köprüsü'ne 22 dakika uzaklıkta inşa edilen projede konutların alanları 62 ile 291 metrekare arasında değişiyor.

çin Nansha Adaları havaalanı inşaatı Haberi

çin Nansha Adaları havaalanı inşaatı

Çin, Güney Çin Denizi’ndeki tartışmalı adaya havaalanı yaptığını ve deneme uçuşu gerçekleştirildiğini duyurdu. Çin’in Nansha Adaları olarak adlandırdığı tartışmalı adalarda inşa ettiği havaalanında test uçuşu yaptığını ve bunun tamamen Çin’in içişlerine ait bir mesele olduğunu bildirdi.


Çin Dışişleri Bakanlığı sözcülerinden Hua Chunying, söz konusu adalarda hak iddia eden Vietnam’ın, Çin’in gerçekleştirdiği test uçuşu protestosuna ilişkin olarak, inşası yeni tamamlanan Nansha Adalarına ait Yongshu Jiao Havaalanının sivil havacılık standartlarına uyup uymadığını kontrol etmek için sivil bir test uçuşu gerçekleştirildiğini söyledi. Hua, bu konunun tamamen Çin’in egemenliği dahilindeki bir mesele olduğunu ifade etti. 


ÇİN İLE ABD ARASINDA MÜCADELE ALANI


Çin, 2014 yılında söz konusu bölgede yer alan ve sular altında kalan mercan kayalıklarını, doldurma yöntemiyle adalara dönüştürmüştü.


Çin, Güney Çin Denizindeki Subi ve Mischief mercan...