06 / 07 / 2024

Çin pekin etrafına yeni yol inşa edecek

Çin pekin etrafına yeni yol inşa edecek

Dev projeleriyle bilinen Çin, başkent Pekin'in etrafına bin kilometrelik çevre yolu yapacak. Çevre yoluna girdikten sonra çıkılmaması halinde aynı noktaya tekrar gelinecek. Yol, bin kilometre uzunluğunda olacak.

Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine büyük tepki!

İzmir Bornova Anadolu Lisesi'nin koru alanının inşaat alanına çevrilmesine öğrencilerden büyük tepki geldi Söz konusu inşaat durduruldu fakat belirsizlik hala devam ediyor.

Meteoroloji uyardı! İstanbul dahil olmak üzere 4 il için fırtına uyarısı...

Meteoroloji, İstanbul dahil 4 il için sarı kodlu uyarı, sağanak ve fırtına ile ilglii açıklama yaptı. İstanbul Valiliği de vatandaşlara, fırtına nedeni ile ulaşımda aksama, çatı uçması, soba ve doğalgaz kaynaklı zehirlemeler gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları için uyardı.

Dacia Sandero Stepway'in Nisan fiyatlarına hemen bakın! Sandero Stepway zamlandı mı? 9 Nisan 2023 fiyat listesi

Dacia Sandero Stepway'de Nisan ayına özel 150 bin liraya 12 ay yüzde 1.49 faiz fırsatı sunuluyor. Peki Dacia Sandero Stepway'in Nisan fiyatları ne kadar? İşte 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

Gram altın için merak edilen kritik soru: Bin liranın altına düşer mi?

Gram altın fiyatlarındaki düşüş sürüyor. Ons bazında ise ciddi bir geri çekilme yok. Prof. Dr. Sefer Şener'in açıklamalarına göre ons altın 2 bin dolara doğru ilerleyecek. Peki gram altın bin liranın altına düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Milyonlarca kişinin hesabına paraları yattı! Hemen herkes hesaplarını kontrol etsin! Para almak için ne yapmak gerek

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, Sosyal ve Ekonomik Destek'ten yararlanan çocuklar için ailelerin hesaplarına 328 milyon TL yatırıldığını bildirdi. Peki, Sosyal ve Ekonomik Destek Paketi’nden yararlanmak için neler yapmak gerekir? İşte detaylar…

Fed'in faiz kararına kripto para piyasası ne tepki verecek?

FED’in faiz kararını açıklamasına negatif yönde cevap veren Bitcoin’de (BTC) tekrar bir düşüş olup olmayacağı merak konusu.

Altın bir anda zirveye uçtu! Dünya FED’in faiz kararına kilitlenmişti

Tüm dünya ABD Merkez Bankası FED’in faiz kararına gözlerini çevirmişti. Kararın ardından altın fiyatları zirveyi gördü.

Libya'daki inşaat fuarına Türk firmalardan yoğun ilgi!

Libya'nın başkenti Trablus'ta gerçekleştirilen inşaat fuarına Türk firmalar yoğun ilgi gösterdi...

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

Güler Işık’ın inşaat firmasına açtığı davada karar!

Türk Halk Müziği sanatçısı Güler Işık Fatih'teki binasının yenilenmesi için anlaşma yaptığı inşaat davasına dava açmıştı. Söz konusu davada mahkeme tarafından karar verildi.

Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturması kapsamında kırmızı bültenle aranan Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in yurt dışına kaçışının görüntüleri ortaya çıktı...

Çiftay İnşaat Batıçim'i satın almak için Rekabet Kurumu'na başvurdu!

Maden, enerji ve turizm alanlarında faaliyetlerini sürdüren Çiftay İnşaat, yeni bir yatırım için harekete geçti. Firma, Batıçim'in yüzde 30'unu satın alacak. Bur kapsamda Rekabet Kurumu'na başvuru gerçekleştirildi.

Sincan Ova Çayı yeniden inşa edilecek!

Sincan Belediyesi, doğal güzellikleriyle bilinen Ova Çayı'nı ilçe turizmine kazandırmak için çalışmalara başladı. Ova Çayı etrafına yürüyüş yolları, restoranlar, spor sahaları, mesire, konser ve festival alanları inşa edilecek.

Çin pekin etrafına yeni yol inşa edecek Haberi

Çin pekin etrafına yeni yol inşa edecek

Dev projeleriyle dikkati çeken Çin, başkent Pekin'in etrafına yeni bir çevre yolu yapacağını ve bu yolun yaklaşık bin kilometre uzunluğunda olacağını açıkladı.


Şinhua ajansının haberinde, yedinci çevre yolunun 940 kilometre uzunluğunda olacağı ve sürücülerin, yolu tamamlamak istediklerinde başladıkları yere dönebileceği kaydedildi.


Çin'in en büyük şehirlerinden Pekin'de halihazırda altı çevre yolu bulunuyor. Bu yolların birçoğu 21 milyonluk metropolün hızlı gelişmesine bağlı olarak şehrin içine girmiş...