07 / 05 / 2024

Çin seramik deposu yangın

Çin seramik deposu yangın

İtfaiyecilik, dünyanın en tehlikeli meslekleri üstlerde yer alıyor. Can kurtarmak için ölümle burun buruna çalışıyorlar. Son olarak Çin’de bir seramik deposunda çıkan yangını söndürmeye çalışan 5 itfaiyeci, enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.

Kütahya Seramik Antalya'da otel inşa ediyor!

Seramik sektöründe 30 yıllık köklü tecrübesiyle Türkiye’nin en büyük milli sermaye gücünün temsilcilerinden NG Kütahya Seramik, Antalya'da otel inşa ediyor. 

Gnr Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnr Seramik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökşin Özgören tarafından kuruldu.

Bien Seramik’in yeni trend banyo karoları!

Bien Seramik’in yeni trend banyolar için tasarladığı 40X120cm ebadındaki duvar karoları mekanın tasarım aşamasında büyük kolaylık sağlıyor.

Sinpaş'a Suudi Arabistan’dan teklif!

Türkiye’nin önde gelen konut üreticilerinden biri olan Sinpaş'a Suudi Arabistan’dan teklif geldi. Firma, ülkede inşa edeceği 2 milyon konut için seramik fabrikası kuracak.

Antalya Manavgat'ta Düzenli Malzeme Deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü, Manavgat Titreyengöl’de ‘Düzenli Malzeme Deposu’ inşaatını tamamladı.

Antalya Kumluca'ya düzenli malzeme deposu inşa edildi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ASAT Genel Müdürlüğü Batı ilçelerine daha hızlı hizmet götürmek amacıyla Kumluca Beykonak’ta Düzenli Malzeme Deposu inşa etti. 1 milyon liraya mal olan depo ile zaman kaybı ve nakil işlemlerinde oluşan maliyet önleniyor.

Denizli Bekilli'ye içme suyu deposu inşa ediliyor!

Denizli’nin 19 ilçesinde sürdürdüğü projelere bir yenisini daha ekleyen Büyükşehir Belediyesi DESKİ, Bekilli ilçesine 2 adet içme suyu sondaj kuyusu, 1 adet 2000 metreküplük ve 2 adet 500 metreküplük içme suyu deposu inşa ediyor.

NG Kütahya Seramik’ten 15 Temmuz şehitleri için fabrika!

NG Kütahya Seramik’in yeni yatırımı olan “15 Temmuz Şehitleri Seramik Fabrikası”nın temeli, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıkoğlu ve kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı bir törenle atıldı.

Giresun GTB fındık deposu ve borsa binaları inşaatları incelendi!

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Ticaret Borsası (GTB) tarafından uygulamaya konulan "Fındık Lisanslı Deposu ve Spot Borsası" projesi inşaatında incelemede bulundu.

Genitec, son üretim teknolojilerini UNICERA’da tanıttı!

Ece Holding’in seramik vitrifiye seramik sektörü için imal edilen makine ve ekipmanları üreten teknoloji firması Genitec, UNICERA Fuarı'nda en son makine ve teknolojilerini sergiledi.

Şişecam'ın fabrikası inşaat ve seramik sektörlerine hammadde üretiyor!

Şişecam'ın cam stokunu bertaraf etmek için kurduğu cam elyaf atık yönetim tesisi ile yeni bir sektörün kapılarını açtı. Şişecam firmasının atık yönetimini yürüten firma, otomotiv, inşaat, bahçe mobilyaları ve seramik sektörlerine hammadde üretiyor.

Yurtbay Seramik’in iş ortağı Seratime Yapı Samsun'da şube açıyor!

Yurtbay Seramik’in iş ortağı Seratime Yapı Malzemeleri Mühendislik İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. 16 Ekim 2015, Cuma günü Samsun şubesinin açılışını gerçekleştirecek.

Ege Seramik Manhattan evinizin estetik görüntüsü için hazırlandı!

Doğallığın ön planda olduğu ve sıra dışı zevklere hitap eden Ege Seramik, ham beton duruşunu modern dokunuşlarla harmanladı. Manhattan, evinize estetiklik ve doğallık sunmak için hazırlandı.

Çin seramik deposu yangın Haberi

Çin seramik deposu yangın


İtfaiyecilik, dünyanın en tehlikeli meslekleri sıralamasında üstlerde yer alıyor. Can kurtarmak için ölümle burun buruna çalışıyorlar. Son olarak Çin’de bir seramik deposunda çıkan yangını söndürmeye çalışan 5 itfaiyeci, enkaz altında kalarak hayatını kaybetti.


14 itfaiyeci de yaralanırken, üçünün durumu kritik. Yanan 11 katlı binanın çökmesiyle ezilerek ölen itfaiyecilerin 18 ile 22 yaşlarında oldukları bildirildi. Sebebi araştırılan yangın ise yaklaşık 20 saatlik uğraştan sonra...