02 / 05 / 2024

çin televizyonu devlet belgeseli mi hazırlıyor

çin televizyonu devlet belgeseli mi hazırlıyor

İbrahim Karaosmanoğlu, Çin Devlet Televizyonu CCTV’ye röportaj verdi. Çin’de verilen Guangzhou ödülünün ele alındığı röportajda Başkan Karaosmanoğlu, prestijli bir ödüle layık görülmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

'Günlük konut kiralamaya belge zorunluluğu haksız rekabeti önleyecek'! 1 Ocak 2024'te başlıyor!

Konutların tek seferde 100 günden kısa süreli turizm amaçlı kiralanmasına dair esaslar belirlendi. Böylece izin belgesi için e-Devlet üzerinden başvuru yapılacak. Söz konusu uygulamadaki belge zorunluluğunun haksız rekabeti önleyeceği bekleniyor.

e-Devlet web tapu kaydı sorgulama nasıl yapılır? İşte birkaç tıklama ile anında ücretsiz ada parsel sorgulama sistemi...

Gayrimenkul sahipleri, tapu sorgulamalarını hızlı ve pratik bir şekilde öğrenebilmek için e-Devlet sistemi üzerinden T.C. numarasıyla işlem yapabiliyor. 

2023 e-Devlet Kapısı yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanların adına para yatacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı pek çok kategoride sosyal yardım kampanyaları hazırlıyor. Bakanlığın düzenlediği sosyal yardımlarda düzenli gelir desteği, işe yönlendirme ve çocuk yardımları gibi pek çok alanda yardımlar bulunuyor. Bu yardımlardan yararlanmak için e-Devlet’ten başvurmak gerekiyor

e-Devlet yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanlar bu yardımdan faydalanacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı birçok alanda sosyal yardım kampanyaları düzenliyor. Devletin sağladığı sosyal yardımlarda düzenli gelir desteği, işe yönlendirme ve çocuk yardımları gibi birçok alanda yardımlar bulunuyor. Bu sosyal yardımlardan yararlanmak için e-Devlet’ten başvurmak gerekiyor.

2023 e-Devlet yardım başvurusu! Bu şartları sağlayanlar aylık 5 bin TL destek alacak!

AFAD, depremin meydana geldiği 11 kentteki evi hasarlı olarak tespit edilen ev sahibi ya da kiracılar için Afetzede Barınma Desteği vereceğini açıkladı. Konut sahibi ya da kiracılar için e-Devlet Kapısı üzerinden Afetzede Barınma Desteği başvuruları başladı.

Evde Bakım maaşı almak için hangi şartlar isteniyor? Evde Bakım Maaşı ödemeleri hesaplara yattı mı? İşte detaylar

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından sağlanan evde bakım maaşı ödemelerinin Mart 2023 tarihinde hesaplara yatırılması bekleniyor. Evde bakım maaşı alanlar ise ödemelerin ne zaman yapılacağı merak ediliyor. Evde bakım maaşı ödemelerinin hesaplara yatıp yatmadığını öğrenmek için e-Devlet'in

2023 e-Devlet yardım başvurusu! Bu şartları sağlayan herkes aylık 5 bin TL destek alacak!

AFAD, deprem bölgesindeki evi hasarlı olarak tespit edilen ev sahibi ya da kiracılar için Afetzede Barınma Desteği verecek. Ev sahibi ya da kiracılar için e-Devlet üzerinden Afetzede Barınma Desteği başvuruları başladı.

Depremzedeler dikkat! Yardımlardan faydalanabilmek için bunu mutlaka yapmanız gerekiyor! Sakın ihmal etmeyin!

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen iki büyük deprem, 11 ilde ağır yıkıma neden oldu. Evsiz kalanlar için e-Devlet'te 'Afetzede Hak Sahipliği' sayfası oluşturuldu. Evini kaybedenlerin e-Devlet üzerinden kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Kaç kişi bağış yaptı? e-Devlet üzerinden yapılan bağışlarda tarihi rekor!

Tüm Türkiye, geçtiğimiz pazartesi günü sabah yaşanan büyük depremin ardından yek vücut olup, tarihi bir yardım seferberliği başlattı. Son olarak depremden mağdur olanlar için e-Devlet Kapısı üzerinden başlatılan kampanyada büyük bir rekor kırıldı!.. İşte detaylar.

Oliz'i gece sürprizinde 6 bin 500 TL'lik indirim. 19 Ekim 2022 fiyat listesi... 

19 ve 20 Ekim geceleri için "Gece Sürprizi" başlıklı bir kampanya başlatan Arçelik'in televizyonu 6 bin 500 lira daha ucuza. Televizyonun özellikleri şöyle... 

Çocuk başına 1.300 TL kırtasiye yardımı! Kaçırmayın

Çok çocuklu aileleri için bir yardım paketi oluşturuldu. Anne ve babaların her okul dönemi yaşadığı sıkıntıyı hafifletmek için hazırlanan yardım paketine ulaşmak için E-Devlet üzerinden bir başvuru yapmanız gerekiyor.

7 bin 200 TL destek için E-Devlet'ten şimdi başvurun! En yakın PTT'den hemen alın!

Aile Destek Programı ödemelerinden faydalanmak isteyen vatandaşlar dikkat! Destek ödemeleri 29 Temmuz Cuma günü itibarıyla başladı. Peki bakanlık tarafından yapılan yardımdan yararlanmak için neler gerekiyor? İşte detaylar...

Antalya Manavgat'ta inşaat kazası: 1 ölü!

Antalya Manavgat'ta çalıştığı inşaatın 3'üncü katından düşen işçi yaşamını yitirdi. Pars'ın cenazesi otopsi için Manavgat Devlet Hastanesi'nin morguna alındı.

çin televizyonu devlet belgeseli mi hazırlıyor Haberi

çin televizyonu devlet belgeseli mi hazırlıyor


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli ile ilgili belgesel hazırlayan Çin Devlet Televizyonu CCTV’ye konuştu.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli ve deprem konulu belgesel hazırlayan Çin Devlet Televizyonu CCTV’ye röportaj verdi. Çin’de verilen Guangzhou ödülünün ele alındığı röportajda Başkan Karaosmanoğlu, prestijli bir ödüle layık görülmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. Birleşmiş Kentler ve Yerel Yönetimler Birliği (UCLG), Metropolis ve Guangzhou kenti tarafından ilk kez düzenlenen Uluslararası Kentsel Yenilik ödülü Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne verilmişti.

Çin Devlet Televizyonu’nun sorularını yanıtlayan Başkan Karaosmanoğlu deprem şehri oldukları gerçeğiyle hareket ettiklerini söyleyerek, "17 Ağustos 1999 Depreminde on binlerce hemşerimizi kaybettik. Bir daha bu acıyı yaşamak istemiyoruz. Bu amaçla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi’yle işbirliği gerçekleştiriyoruz. Sahip olduğumuz 26 adet deprem ölçüm...