17 / 05 / 2024

Çin termal tesis çökme

Çin termal tesis çökme

Doğudaki Fengcheng'deki bir termal enerji tesisi inşaatında gerçekleşen kaza sonucunda, bölgeye onlarca itfaiye aracı gönderildi.

Üç ildeki gayrimenkuller kiraya veriliyor! 7 iş yeri ve Amasya'daki termal tesis için tarih açıklandı!

Çanakkale Bayramiç ve Uşak Merkez'de yer alan 7 adet iş yeri ile Amasya'daki termal sosyal tesis kiraya veriliyor. İşte detaylar...

Son tarih 1 Ocak! Artık o hizmet de vergiye tabi olacak

Konaklama Vergisi'ne ilişkin yasal düzenleme 1 Ocak 2023 tarihinde yürürlüğe giriyor. Buna göre otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi kamping gibi tesislerden vergi alınabilecek. İşte tüm detaylar...

Konaklama vergisi uygulamaya hazır

Konaklama vergisi otel, motel, tatil köyü, pansiyon, apart otel, termal tesis, misafirhane, yayla evi gibi tesislerden alınacak. Bunun yanı sıra çadır, çadır-araba, çekme karavan, motokaravan, bungalov gibi ünitelerde yapılan konaklama da vergiye tabi tutulacak.

Kütahya'da 14.4 milyon TL'ye 20 yıllığına kiralık termal tesis!

Mülkiyeti Emet Belediyesine ait, Kütahya ili, Emet ilçesi, Hamam Mahallesi, Firuze Sokak'ta yer alan termal tesis 20 yıllığına 14 milyon 400 bin TL'ye kiraya verilecek.

Taraklı Termal'de devre mülklerin gelir getirici olması için kira çalışmaları tamamlandı!

Sağlıklı yaşam konseptiyle 2010'dan bu yana yatırımlarını sürdüren Taraklı Termal Turizm, pandemide yol haritasını belirledi. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Tunç, termal tesis projesinin ikinci etabında çalışmaların hızlandığını belirtti.

Erzurum Büyükşehir'den Pasinler'e 15 bin 250 metrekarelik termal tesis!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizmini çeşitlendirmek amacıyla 15 bin 250 metrekare büyüklüğündeki alanda Pasinler Termal Tesisleri'ni inşa edecek.

Ümit Abdullah Bilik'ten arazi kiralaması açıklaması! 

Fatih Karagümrük'ün iç saha maçlarını oynadığı Vefa Stadı'nın müdürü Ümit Abdullah Bilik, kalıcı başarılara ulaşabilmek için yeni tesis ve stat yapmaları gerektiğini açıkladı...

Van Büyükşehir'den otobüsler için modern tesis!

Van Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Özel Halk Otobüslerinin kalkış noktasına yapılan tam donanımlı hareket amirliği binası tamamlandı. 

Van'a otobüsler için modern tesis inşa edildi!

Çalışmalarına devam eden Van Büyükşehir Belediyesi, bünyesinde toplu taşıma hizmeti veren otobüsler için modern bir tesis inşa etti. Yaklaşık 3 bin metrekarelik alana inşa edilen tesisin yakın zamanda açılması planlanıyor.

SKYCITY’nin ofis yönetimi YKS’ye emanet!

Türkiye’nin en hareketli iş hayatına sahip kentleri arasında bulunan Denizli’nin modern ofis projesi SKYCITY, ofis yönetimi için YKS Tesis Yönetimi ile anlaştı. 

Galatasaray tesisi için Kemerburgaz’a imar onayı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kemerburgaz’daki 12,6 hektarlık ormanlık arazisi imara açıldı. İmara açılan alana Galatasaray Spor Kulübü için de tesis yapılacak.

Boğaz'daki Abraham Paşa Çiftliği sosyal tesis oluyor!

Beykoz Korusu’ndaki Abraham Paşa Çiftliği, milletvekilleri için sosyal tesis oluyor. AK Parti’nin hazırladığı bir teklifte milletvekilleri ile eski vekillerin, kamuya ait tüm sosyal tesis ve imkânlardan yararlanmalarını öngörüyor..

Nevşehir'de devre mülk mağdurları eylem yaptı!

Nevşehir'in Kozaklı ilçesinde devre mülk satışı yapan termal tesis tarafından mağdur edildiklerini öne süren grup, protesto gösterisi düzenledi.

Çin termal tesis çökme Haberi

Çin termal tesis çökme

Doğudaki Fengcheng'deki bir termal enerji tesisi inşaatında gerçekleşen kaza sonucunda, bölgeye onlarca itfaiye aracı gönderildi.


Çin'deki bir termal enerji tesisi inşaatında meydana gelen çökme sonucunda en az 40 insan yaşamını yitirdi.


Ülkenin doğusundaki Jiangxi eyaletine bağlı Fengcheng'de yer alan tesisteki çökme, soğutucu kulesi bölümünde gerçekleşti.


Kaza bölgesine 30'dan fazla itfaiye aracı ve 200'den fazla asker gönderildi.


Milliyet


Haber AA'da şöyle yer aldı


 Çin'in güneyindeki Ciangşi eyaletinde bir elektrik santrali inşaatında soğutma platformunun çökmesi sonucu 67 kişi hayatını kaybetti.


Şinhua ajansının haberinde,  Fıngçıng vilayetinde meydana gelen göçükte 67 kişinin hayatını kaybettiği belirtildi.


Fıngçıng Güvenlik İdaresi, bölgeye sevk edilen sağlık ve itfaiye ekiplerinin kurtarma çalışmalarını sürdürdüğünü açıkladı.


Göçük, yerel saatle 07.00 sularında meydana...