10 / 05 / 2024

Çin Universal Studio

Çin Universal Studio

Çin’in başkenti Beijing’de inşaatı süren Universal Studio, 2021 yılında açılacak. Dünyada beşinci ve Asya’da üçüncü Universal Studio olan Beijing’de bulunan park tamamlandığında dünyanın en büyüğü olacak.  

Miran Universal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Miran Universal İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Enes Özperk tarafından kuruldu.

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kaya ve Burak Can Kaya ortaklığında kuruldu.

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Om Mimarlık Tasarım Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Özge Meriç ve Sadettin Nedim ortaklığında kuruldu.

Studio House projesinde ister ticari, ister ev tapulu daireler! 24 ayda teslim! 

Mega kent İstanbul’un dönüşümünde önemli rol üstlenen Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Bahçeşehir’de inşa ettiği ‘Studio House Ispartakule Projesi’nde home ofis daireler ticari tapu veya ev tapusu ve yüzde 18 KDV ile alıcılarını bekliyor.

İd Studio Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İd Studio Mimarlık İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şİşli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile İlke Deniz tarafından kuruldu.

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Visio By Kaleli Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Çağan Kaleli tarafından kuruldu.

Studio Kortuncan Tasarım Ofisi Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio Kortuncan Tasarım Ofisi Mimarlık İnşaat Ticaret Şirketi Şişli’de  50 bin TL sermaye bedeli ile Kaan    Kortuncan tarafından kuruldu.

Irak'ta Türk şirketin inşa ettiği hastane hizmete açıldı!

Irak'ın Zikar (Nasıriye) vilayetinde Türk Universal Acarsan Şirketi tarafından inşa edilen hastane hizmete açıldı...

Studio A10 Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Studio A10 Mimarlık Mühendislik Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özturan tarafından kuruldu.

Universal Otomotiv Emlak Turizm İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Universal Otomotiv Emlak Turizm İnşaat Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Fatih Gültekin tarafından kuruldu.

Doku Studio Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Doku Studio Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Akın Zengin, İsmail Keleş ve Murat Demir ortaklığında kuruldu.

Studio De İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Studio De İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 20 bin TL sermaye bedeli ile Devrim Göl ve Erdem Emre Doğan tarafından kuruldu.

Dünyanın en büyük Universal Studio’sunun ana bina inşaatları tamamlandı!

Çin’in başkenti Beijing’de 2021'de kapılarını açmaya hazırlanan Universal Studio’nun ana bina inşaatları tamamlandı.

Çin Universal Studio Haberi

Çin Universal Studio

Dünyanın merakla beklediği Universal Beijing Resort’ün 2021 yılında kapılarını açacak. Açıklamayı tesis yönetimi yaptı. Beijing’in güneydoğu kesiminde bulunan Universal Beijing Resort inşası tamamlanıp yaklaşık 120 hektarlık alan üzerinde yer alacak, tatil köyü ise yaklaşık 280 hektarlık alanda hayata geçirilecek.
 
Universal Beijing Studio dünyada beşinci ve Asya’da üçüncü büyük Universal Studio olarak, Hollywood’daki Universal Studio’yu geçecek ve dünyanın en büyük Universal Studio temalı parkı olacak. Daha önceki açıklamalarda tema parkın 7.4 milyar dolarlık bir yatırıma sahip olacağı açıklandı.
 
Universal Beijing Studio temalı park Hollywood, Jurassic Park, Su Dünyası, Kongfu Panda, Harry Potter Sihir Dünyası, Transformers Diyarı ve Minyonlar Parkı dahil 7 bölümden meydana geliyor.

Komplekste iki lüks otel de olacak

Parkın bir başka özelliği ise iki lüks otelin de...