16 / 05 / 2024

çin Yünnan eyaletinde deprem

çin Yünnan eyaletinde deprem

Çin ' in güneybatısındaki Yünnan eyaletinde meydana gelen toprak kayması sonucu 17 kişi kayboldu. Sincan Uygur Özerk Bölgesi ' nde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Çin'de 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi!

Çin' in güneyindeki Yünnan eyaletinde 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çin Deprem Ağları Merkezi, depremin merkez üssünün Çışiong kentine bağlı Yüenmou kasabası olduğunu açıkladı...

Memur-Sen zam taleplerini tek tek açıkladı: 2024 için yüzde 70, 2025 için yüzde 40 zamlı maaş! 

Memur-Sen 1 Ağustos’ta başlanması planlanan toplu sözleşme görüşmeleri öncesinde taleplerini tek tek sıraladı. Memur-Sen, 2024 için yüzde 70, 2025 için yüzde 40 zamlı maaş istiyor. İşte detaylar...

Ankara Dışkapı Hastanesi için yıkım kararı geldi!

Başkent Ankara'da Kahramanmaraş merkezli depremlerden sonra oluşturulan Sağlık Yapıları Yıkım Değerlendirme Komisyonu'nun incelemesi sonucu Dışkapı Yıldırım Beyazıt Eğitim ve Araştırma Hastanesi için yıkım kararı alındı.

Altın Kahini İslam Memiş dibe vuran altın için yükseliş tarihi verdi! Herkes tek bir rakama odaklandı! Hemen bakın

Altın Kahini İslam Memiş, son günlerde dibe vuran altın için yükseliş tarihi verdi. Herkes tek bir rakama odaklandı! Hemen bakın.

İslam Memiş altın için yükseliş tarihi verdi! Bu rakamı görenler tir tir titredi! Altın borcu olanlar çabuk bakın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, son 4 haftadır düşüşe geçen altın için yükseliş tarihi verdi. Bu rakamı görenler tir tir titredi! Altın borcu olanlar çabuk bakın!

Altın Kahini altın için yükseliş tarihini resmen açıkladı! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! Planınızı yapın

Altın Kahini İslam Memiş, altın için yükseliş tarihini resmen açıkladı! Elinde 1 gram bile altını olan hemen baksın! Planınızı şimdiden yapın.

Düşler Vadisi Riva'da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinde ticari alanlar satışa çıktı. Riva'nın tek ve en değerli göl manzaralı ticari alanları; yüzde 50 peşin, yüzde 24 ay 0.99 faiz oranıyla satışa sunuldu.

İslam Memiş açıkladı! İşte Bitcoin'in yükselişe geçeceği tarih!

Altın ve Para Piyasaları uzmanı İslam Memiş, Bitcoin'in yükseleceği tarihe ilişkin yorumda bulundu.

Elektroniğin yıldızları MediaMarkt'ta! Robot süpürgelerde inanılmaz fırsatlar başladı! İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi!

MediaMarkt, "Elektroniğin yıldızları MediaMarkt'ta!" adı altında robot süpürgelerde inanılmaz indirimler yaptı! Peki, MediaMarkt'ta robot süpürge fiyatları ne kadar? İşte 19 Mayıs 2022 fiyat listesi...

Çamlıca Camisi Çevresi Dönüşüm Projesi 2. Etap için yıkımlar başladı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Üsküdar Belediyesi tarafından başlatılan Çamlıca Camisi Çevresi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 2. Etap için yıkımlar başladı...

Lionel Messi'nin oteli için yıkım kararı alındı!

Barcolana'dan PSG'ye transfer olan Lionel Messi'nin Barcelona'da 30 milyon euro'ya satın aldığı oteli için yıkım kararı alındı.

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 100 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

KİPTAŞ Güngören Doğakent projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'un Güngören ilçesinde bulunan Doğakent Sitesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesi için yüzde 99 uzlaşı sağlandı. Projede kısa sürede temel atma işlemleri başlayacak. 

Dolar ve altın niçin yükseliyor?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Dolar ve altın niçin yükseliyor?" başlıklı analizini kaleme aldı. İşte Kireçci'nin 5 maddelik o analizi...

çin Yünnan eyaletinde deprem Haberi

çin Yünnan eyaletinde deprem

Çin'in güneybatısındaki Yünnan eyaletinde meydana gelen toprak kayması sonucu 17 kişi kayboldu. Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Çin'in Şinhua ajansının haberine göre, eyaletin Fugong kasabasına bağlı Şava köyünde gece saatlerinde şiddetli yağmurlar nedeniyle toprak kayması meydana geldi. 


Yetkililer, bölgede 140 kişilik bir ekibin iş makineleriyle arama yaptığını belirterek kaybolan bazı kişilerin toprak kaymasının yaşandığı yerin yakınında bulunan nehre düşmüş olabileceğini ifade etti.


UYGUR BÖLGESİNDE DEPREM


Çin'in kuzeybatısındaki Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde bulunan Makit kentinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. 


Çin Deprem Ağları Merkezi, sabaha karşı meydana gelen depremin yerin 8 kilometre altında kaydedildiğini duyurdu. 


Depremin merkez üssünün yerleşim birimlerine 70 kilometre uzaklıkta bulunduğu, sarsıntının can ve mal kaybına neden olmadığı...