02 / 05 / 2024

çınar sitesi sakarya

çınar sitesi sakarya

Sakarya Karasu’da sayısız konut projesi yapan Sivişoğlu İnşaat'ın inşa ettiği Çınar Sitesi'nde 49 bin 500 liradan başlayan fiyatlar ile herkesi ev sahibi yapmaya devam ediyor...

Violet Diamond için düğmeye basıldı! Beylikdüzü'ndeki Sakaryalılar Sitesi'nin yerine 328 yeni konut geliyor! 

Violet Diamond projesi için düğmeye basıldı. 499 milyon 15 bin TL'ye mal olacak proje Beylikdüzü Gürpınar'daki Sakaryalılar Sitesi'nin yerinde yükselecek.

İstanbul'daki 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım başladı!

İstanbul Küçükçekmece'de mülk sahipleri arasındaki anlaşmazlık sebebiyle bir türlü yıkılamayan, 13 blok ve 240 daireden meydana gelen 48 yıllık Çınar Sitesi'nde yıkım çalışmaları başladı. 

Kocaeli'de küçük sanayi sitesi inşa ettirilecek!  İhalesi 17 Ağustos'ta!

Kocaeli İli Çayırova Belediye Başkanlığı, Kocaeli Şekerpınar Mahallesi'nde küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte detaylar....

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihalesi düzenliyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021'de gerçekleşleştirilecek.

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'nde 171 iş yeri yapılacak!

Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Konya Karapınar Meke Küçük Sanayi Sitesi'ne ait 171 adet iş yeri için yapım işi ihale ediyor. Yapım ihalesi 4 Mart 2021 tarihinde yapılacak.

Sakarya Hendek, yeni itfaiye binası için gün sayıyor!

Sakarya'nın Hendek ilçesine bağlı Başpınar Mahallesi'nde 2 bin 600 metrekare alana yeni itfaiye binası inşa ediliyor. 91 ilçeye hizmet verecek binanın kaba inşaatı bitti.

Hüsnü Gürpınar: Sakarya’da Deprem Master Planı olursa destek veririz!

Milliyetçi Hareket Partisi Adapazarı ilçe Başkanı Halil Hakan Oturak, İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Sakarya Şube Başkanı Hüsnü Gürpınar’ı ziyaret ederek, kentsel dönüşüm konusu ile ilgili görüş alışverişinde bulundu.

Sapanca Kırkpınar'daki teleferik inşaatı durduruldu!

Sapanca Kırkpınar'da yapılmaya başlanan teleferik projesi için Sakarya 2. İdare Mahkemesi, yürütmenin durdurulması kararını verdi...

Sapanca Kırkpınar'da teleferik inşaatı krizi çözülemedi! 

Sapanca Kırkpınar halkı, ilçelerinde yapılan teleferik projesini istemiyor. Sapanca Belediyesi ve Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne başvuran vatandaşlar, henüz çözüme ulaşamadı...

Sapanca Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik isyanı!

Sakarya Sapanca’nın Kırkpınar Mahallesi sakinlerinin teleferik projesine karşı mücadelesi aylardır devam ediyor. Bölge sakinleri 2020 yılına teleferik alt istasyonunun karşısında kurdukları çadırda girdi. 

Sakarya Dörtyol Yapı Kooperatifi Başkanlığı'ndan 216 iş yeri ihalesi 25 Haziran'da!

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı tarafından Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesine ait 216 işyerinin yapım işi ihalesi 6 milyon 393 bin 900 TL'ye gerçekleşecek.

Sakarya'da 213 milyon 130 bin TL'ye 216 iş yeri yaptırılacak!

Sakarya Dörtyol Çevre Sanayi Çarşıları Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 213 milyon 130 bin TL'ye 216 iş yeri yaptıracak.

Blue Sea Sitesi sakinleri tapularına kavuştu!

Beylikdüzü’nde Gürpınar Mahallesi Blue Sea Sitesi’nde ikamet eden vatandaşlar tapularına kavuşmanın sevincini yaşadı.

çınar sitesi sakarya Haberi

çınar sitesi sakarya

Yüzme havuzu ,çocuklar için  mini aqua park’ın yanı sıra kafeterya fitnes salonu ve sauna gibi sosyal tesisleri ve çocuk parkı, yürüyüş parkurları özel peyzaj alanları ile tatilin keyfini doyasıya yaşayacağınız Life Park ve Green Park Projeleri  denize 150 metre mesafede bulunuyor.

Isı yalıtımı, 1.sınıf malzeme ve işçilik kullanılarak yapılan projelerde, yaz-kış güvenlik personeli,kapalı devre kamera sistemi ile huzurlu bir tatil geçirmeniz sağlanıyor. 


Ayrıca ;  Havuzsuz , Sosyal Aktivitesiz , Aidatsız olarak tasarlanan site konsepteleri ile de size sadece metrelerce uzaklıkta olan deniz , kum ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz .


Hemen  teslim 1+1 ve 2+1 ve 3+1 daire tiplerinin olduğu projelerde sınırlı sayıdaki dairelerin fiyatları 49 500tl den başliyor. 

Banka kredisine uygun olan konutlarda farklı ödeme koşulları da sağlanabiliyor.


İstanbul’a 180 km mesafede olan Karasu...