07 / 07 / 2024

çınarcıkta bungalov tarzı huzurevi

çınarcıkta bungalov tarzı huzurevi

Yalova Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı Çınarcık Huzurevi'nde ana bina çalışmaları tamamlandı. Türkiye'de ilk kez uygulanan bir sistemle yapılan huzurevi bünyesinde yaşlıların kalabileceği 22 adet ahşap bungalov ev inşa ediliyor...

Olimpos imar planıyla çarpık yapılaşma engellenecek!

Olimpos Kazı Başkanı Prof. Dr. Yelda Olcay Uçkan, Olimpos'un imar planına ilişkin açıklamalarda bulundu. Uçkun, "Planla çarpık yapılaşmanın önüne geçilecek, bungalov tarzı evlerin yoğunluğu yüzde 50 oranında düşürülecek" dedi...

İstanbul Havalimanı'na 30-40 civarında bungalov tarzı otel yapılacak!

2019 hedeflerini tutturduklarını dile getiren İGA Ceo’su Kadri Samsunlu, “İstanbul Havalimanı'na Uzakdoğu’daki havalimanlarında revaçta olan uzay kapsülü gibi, bungalov tarzı 30-40 civarında otel yapacağız.” 

Köktaş İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köktaş İnşaat Gıda Ticaret Limited Şirketi Sema Taşdemir tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Yalova Çınarcık Sahil Projesi 3.9 milyon TL'ye ihale edilecek!

Çınarcık Belediye Başkanlığı, Yalova Çınarcık Sahil Projesi'nin düzenleme işini 3 milyon 986 bin TL'ye ihale edecek. İhale 9 Mart günü gerçekleşecek.

Sivas'taki Selçuklu tarzı medrese inşaatı yıkılıyor!

Fetih İlim ve Araştırma Vakfı adına Kardeşler Mahallesi'nde 9 dönümlük arazi üzerine İsmailağa Cemaati'ne bağlı eğitim kurumu olarak hizmet vermek üzere 1992 yılında yapımına başlanan Selçuklu tarzı medrese inşaatının akıbeti belli oldu.

Arhavi Dikyamaç Köyü Yaşam Tarzı Müzesi yenileniyor!

Doğu Karadeniz’in ilklerinden olan ve Arhavi ilçesine bağlı Dikyamaç Köyündeki “Dikyamaç Köyü Yaşam Tarzı Müzesi”ne Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın ilgisi dikkat çekiyor.

Ordu Boztepe'ye Macera Parkı ve 50 bungalov ev yapılacak!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yerli ve yabancı turistlerin akınına uğrayan 530 rakımlı Boztepe’ye, Macera Parkı ve 50 bungalov ev yapılması için çalışma başlattı.

Manisa Göktaş Mahallesi sağlıklı altyapıya kavuşuyor!

Mahallelerin kaderini değiştiren işlere imza atan Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Soma Göktaş Mahallesi’nde eski kanalizasyon hattında yenileme çalışmasına başladı.

Çınarcık Beyttürk Orman’da 140 bin TL’ye daire fırsatı!

Tertemiz havası, yeşilin her tonunu barındıran doğası ile “Marmara’nın Bodrum’u” olarak yaz-kış doğaseverlerin vazgeçilmez adreslerinden biri olan Çınarcık'taki Beyttürk Orman projesinde 140 bin TL’den başlayan fırsat fiyatla son daireler satışta...

Niğde Pınarcık Köyü'nde yaşayan arazi sorunu mecliste!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Niğde İli Pınarcık Köyü'nde yaşayan bir vatandaşın arazi sorunuyla ilgili başvurusuna ilişkin soru önergesi hazırladı..

Söktaş Tekstil'in Söke'deki arsasının imar planı değiştirilecek!

Söktaş Tekstil Sanayi ve Ticaret A.Ş., Aydın Söke'de yer alan fabrika arsasının ticaret, konut, turizm amaçlı değerlendirilmesi amacıyla, 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği için başvuru yapacak.

Mehmet Özhaseki: Kendimize has mimari tarzımız olmalı!

Bakan Özhaseki "Türkiye'de yapı stokuna bakarak eğer minarelerin yukarıdan o süngüleri gözükmese herhalde biraz müslüman devlet demekte zorlanırız. Yavaş yavaş kendimize has mimari tarzımızı oluşturup ona uygun binaları yapmamız icap ediyor" dedi.

Can Göktaş: Birçok yatırımcı otellerini satmayı düşünüyor!

The Ritz Carlton İstanbul Hotel Genel Müdürü Can Göktaş, ''Şu durumda borç ödeyen otellerin sıkıntı yaşayacağını düşünüyorum. Şu anda birçok yatırımcının tesisini satmayı düşündüğünü duyuyoruz.''dedi.

çınarcıkta bungalov tarzı huzurevi Haberi

çınarcıkta bungalov tarzı huzurevi


Yalova'nın Çınarcık ilçesine bungalov tarzı huzurevleri yapılıyor.


Yalova Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü'ne bağlı Çınarcık Huzurevi'nde ana bina çalışmaları tamamlandı. Türkiye'de ilk kez uygulanan bir sistemle yapılan huzurevi bünyesinde yaşlıların kalabileceği 22 adet ahşap bungalov ev inşa ediliyor. İsveç modeli olarak da adlandırılan sistemle inşa edilen huzurevi 10 bin metrekare alan üzerine oturtuluyor. Yapımına devam edilen bungalov evlerin tamamlanması ile birlikte huzurevi törenle hizmete girecek.


Çınarcık Belediye Başkanı Murat Erdoğan, "Böylesi özel bir projenin ilçemizde yapılmasından büyük bir mutluluk duyuyoruz. Türkiye'de ilk olan bu huzurevinin ülkemize hayırlı olmasını diliyorum. Şu anda ana bina inşaatının tamamlandığı huzurevinde bungalov binaların yapımı sürüyor. Onların tamamlanmasının ardından yaşlılarımızın kabul işlemine başlanacağını öğrendik. Çalışmaları titizlikle sürdüren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzü kutluyorum" diye konuştu.



Samsun...