04 / 05 / 2024

çınarlıkent konutları teslim

çınarlıkent konutları teslim

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. tarafından yapılan Çınarlıkent konutlarında sona gelindi. Yapımı tamamlanmak üzere olan konutların toplam 418 adedinin 28 Kasım tarihinde ön teslimine başlanacak.

Kocaeli Çınarlıkent Konutları'nda teslimler başlıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince Çınarlıkent Konutları’nda ön teslim öncesinde incelemelerde bulundu.

Deprem konutlarının kura çekilişi yarın başlıyor: 75 bin vatandaşa güvenli konutlar teslim edilecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Özhaseki, deprem bölgesindeki konut çalışmalarındaki son durumu paylaştı ve yarından başlayarak kura çekilişiyle beraber 75 bin vatandaşa oturabilecekleri o güvenli konutları teslim etmeye başlayacaklarının altını çizdi. 

Gaziantep İslahiye'deki deprem konutları teslim için gün sayıyor!

Asrın felaketi şeklinde nitelendirilen depremden etkilenen şehirler arasında yer alan Gaziantep'in İslahiye ilçesinde yapımı devam eden ya da tamamlanan afet konutları, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Kahramanmaraş Elbistan'daki afet konutları teslim için gün sayıyor!

"Asrın felaketi" şeklinde nitelendirilen ve 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremin merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde inşa edilen kalıcı konutlar, FPV dronla görüntülendi. Söz konusu konutlar teslim için gün sayıyor.

Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? 

Aykal İnşaat tarafından Adana'da hayata geçen Aykal Nirvana projesinde yaşamın ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, Aykal Nirvana konutları teslim edildi mi? Aykal Nirvana projesinde evler ne kadar? İşte detaylar...

Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki deprem konutlarının teslim tarihlerine ilişkin açıklama yaptı. Peki, Deprem konutları teslim tarihi belli oldu mu? Afet konutları hangi ay teslim edilecek? İşte detaylar...

TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap projesinin teslim tarihi açıklandı. Peki TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye 2. Etap ne zaman teslim edilecek? TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye Batıkent Mahallesi teslim tarihi...

Zeray İnşaat'tan Kocaeli Sağlık Kent Konutları ihalesi açıklaması!

Zeray İnşaat  ‘’Kocaeli Kartepe Sağlık Kent Konutları ihalesi’’ sürecinde yaşananlar hakkında bir açıklama yaptı. İşte Zeray İnşaat'ın o açıklaması...

Sofulu İlimtepe Konutları teslim tarihi!

Sofulu İlimtepe Konutları teslim tarihi haberimizde yer alıyor. Projede 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.

Konya Kanyon Park Konutları teslim tarihi!

Kanyon Park Evleri projesi Seha Yapı tarafından Konya Yazır Mahallesi'nde hayata geçirildi. Konya Kanyon Park Konutları teslim tarihi ne zaman?

İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi!

Dap Yapı'nın İzmir Bornova'da hayata geçirdiği projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor. İzmir Dap Yapı Konutları teslim tarihi ne zaman?

Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı!

Kocaeli Derince'de hayata geçirilen Çınarlıkent Konutları 3. etapta hayat başladı...

İpsala 2. Etap TOKİ Konutları teslim edildi!

TOKİ tarafından Edirne İpsala'da Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilen İpsala 2. Etap TOKİ Konutları teslim edildi.

Kurtköy Lensistanbul Konutları teslim tarihi!

Toplam 1.162 daire ve 82 adet mağazadan meydana gelen Kurtköy Lensistanbul Konutları 270 bin TL'den satışa sunuluyor. İşte Kurtköy Lensistanbul Konutları teslim tarihi..

çınarlıkent konutları teslim Haberi

çınarlıkent konutları teslim


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. tarafından yapılan Çınarlıkent konutlarında sona gelindi. Yapımı tamamlanmak üzere olan konutların toplam 418 adedinin 28 Kasım tarihinde ön teslimine başlanacak. Vatandaşlar ön teslimde dairelerinin kontrollerini sağlayacak. Hak sahipleri teslim programına www.kentkonut.com.tr adresinden ulaşabilecek, ayrıca bilgilendirme de yapılacak.



SOSYAL KONUTTAN DAHA KALİTELİ


Daire tipi 1+1, 2+ 1 ve 3+1 olarak planlanan projenin içerisinde farklı donatı alanları da bulunuyor. Proje kapsamında aileler için kaliteli bir yaşam vaat eden projede, site içi ve site girişi güvenlik, çocuk oyun grubu, çardak ve oturma grupları, açık otoparklar, merkezi ısıtma, merkezi su deposu, mescit, spor sahaları ve sosyal tesis alanı yer alıyor. Çınarlıkent konutlarında sosyal konut projesiyle birlikte malzeme kalitesi de dikkat çekiyor.


TOPLAMDA 20 BLOK 584 DAİRE...