17 / 05 / 2024

Cinci Meydanı nerede

Cinci Meydanı nerede

1998 yılında Eminönü Belediyesi, eski bir futbol sahası olan Kadırga'daki Cinci Meydanı'na dev bir spor kompleksi inşa edecekmiş. Temeli Başbakan Mesut Yılmaz tarafından atılacak kompleks 150 milyara mal olacakmış.

Gamador Meydan nerede? Gamador Meydan fiyat listesi!

Gamador Meydan nerede sorusunun yanıtı ve Gamador Meydan fiyat listesi haberimizde yer alıyor. İşte vade farksız 36 ay taksit imkanı sunulan Gamador Meydan detayları...

Meydan Başakşehir nerede?

Meydan Başakşehir nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Meydan Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Manisa Meydan nerede?

Manisa Meydan nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Manisa Meydan projesi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Cinci Meydanı Şubesi kuruldu!

Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Cinci Meydanı Şubesi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

EON Meydan nerede?

Sultanbeyli'de Eon İnşaat imzası ile hayata geçirilen Eon Meydan projesi yarın resmen satışa çıkacak. 2020 yılında teslim edilecek projede 220 adet daire ile 54 dükkan yer alıyor. Peki Eon Meydan nerede yer alıyor?

E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

"Şehrin Kalbine Dokun" sloganıyla basına tanıtılan E5 Meydan Sefaköy projesi Torkam İnşaat ve Nar iş ortaklığı tarafından hayata geçirilecek. Peki E5 Meydan Sefaköy projesi nerede?

Meydan Halkalı nerede?

Meydan Halkalı Konutları için 12 ay vade imkanı sağlanıyor. Toplamda 287 konut ve 56 ticari birimin yer aldığı proje 8 bin 800 metrekarelik alan üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Meydan Halkalı nerede?

Gültaş Meydan Halkalı Rezidans nerede?

Meydan Halkalı'da teslimlerin 2017 yılı sonunda gerçekleşmesi öngörülüyor. Proje 287 daire ve 56 ticari birimden oluşuyor. Peki Gültaş Meydan Halkalı Rezidans nerede?

Hedef Otelcilik Ticaret ve Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Otelcilik Ticaret ve Limited Şirketi, Ahmet Hikmet Erşahin tarafından 10 bin TL sermaye ile 22 Aralık'ta Fatih, Küçükayasofya Mahallesi, Cinci Meydanı Sokak' ta kuruldu.

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede?

Gültaş Meydan Halkalı Evleri nerede? Gültaş İnşaat imzasını taşıyan Meydan Halkalı Evleri projesi, Halkalı Çamlığı'nı geçince Halkalı Meydanı'nda, Çamlıküstü mevkiinde İkitelli Caddesi üzerinde yer alıyor.

Meydan Halkalı Konutları nerede?

Meydan Halkalı'da satış fiyatları 295 bin TL'den başlıyor. Konut ve ticari birimlerin bulunduğu projede çeşitli sosyal yaşam alanları da yer alıyor. Peki Meydan Halkalı Konutları nerede?

1998 yılında Cinci Meydanı'na spor kompleksi inşa edilecekmiş!

1998 yılında Eminönü Belediyesi, eski bir futbol sahası olan Kadırga'daki Cinci Meydanı'na dev bir spor kompleksi inşa edecekmiş. Temeli Başbakan Mesut Yılmaz tarafından atılacak kompleks 150 milyara mal olacakmış.

Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?

Açık artırma ihalesi ile 225 adet dükkanın satışı yapılan Meydan Dükkanları 'nda son 13 dükkan bugün satışa açılıyor. Projenin 2017 yılında teslim edilmesi planlanıyor. Peki Meydan Dükkanları Emlak Konut nerede?

Cinci Meydanı nerede Haberi

Cinci Meydanı nerede



Eminönü'nde Düşler Tarlası


Eminönü Belediyesi, yıllar önce futbolcuların topla ''ilk tanıştığı'' bir futbol sahası olan Cinci Meydanı'na dev bir spor kompleksi inşa ediyor.


Eminönü Belediyesi, yıllar önce ünlü futbolcuların topla ''ilk tanıştığı'' bir futbol sahası olan Cinci Meydanı'na dev spor kompleksi inşa ediyor.


ŞENOL BAŞTAKAR


    Eğer izlediyseniz, Kevin Costner'ın başrolünü oynadığı ''Düşler Tarlası'' adlı filmde bir çiftçinin şeker kamışı ekili olan arazisini beyzbol sahasına dönüştürmek için kurduğu hayalleri hatırlarsınız... Amerikalı çiftçinin büyük düzü sonunda gerçekleşiyor ve arazisi ünlü beyzbolcuların karşılaşma yaptığı bir sahaya dönüşüyordu. Arazisini beyzbol sahasına dönüştüren çiftçi büyük mutluluk yaşıyordu.


Yine spor alanı olacak


    Eminönü Belediye...