04 / 05 / 2024

çinde apartman çatısına villa yapıldı

çinde apartman çatısına villa yapıldı

“Profesör Zhang” olarak tanınan ev sahibi, en üst kattaki villasının çatısını, ağaç, çim ve sahte kayalarla dağ gibi düzenledi.Gerçek kimliği henüz bilinmeyen “Profesör Zhang”a apartman sakinleri tepki gösterdi...

Dünyanın en zengin isimleri burada yaşıyor!  Amazon’un kurucusu Jeff Bezos da 'Milyarder sığınağı'na yerleşti!

ABD'nin en yüksek gelirli mahallelerinden birine yerleşen Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, dünyaca ünlü isimlerle aynı çatı altında yaşamaya başladı. Bu yer, 'milyarder sığınağı' olarak adlandırılıyor. 

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Lopez: ‘Ekonomide doğru adımlar atıldığına inanıyoruz’

Dünya Bankası Türkiye Ülke Direktörü Humberto Lopez, Türkiye’nin ekonomi politikasına ilişkin açıklamalarda bulundu. Lopez, "Merkez Bankasının uyguladığı para politikasının sıkılaştırılması, Hazine ve Maliye Bakanlığının mali açığı azaltma tedbirlerinin konusunda doğru adımlar atıldığına inanıyoruz"

Zorunlu afet sigortası geliyor! Tek poliçe çatısı altında tüm afetler sigorta kapsamına girecek!

Zorunlu deprem sigortası yerini DASK kapsamında deprem, sel gibi bütün afetleri kapsayan zorunlu afet sigortasına bırakıyor. Tek bir poliçe çatısı altında tüm afetler sigorta kapsamına girecek. İşte ayrıntılar...

Ankara'daki Açelya Apartmanı'nın çatısı çöktü!

Ankara'da inşaat çalışması nedeniyle 8 katlı Açelya Apartmanı'nın temelinde kayma oluşması sonucu boşaltılmıştı. Kontrollü yıkımına başlanan apartmanın çatısı büyük bir gürültüyle çöktü. Düşen parçalar sonucunda çalışmalara ara verildi.

Kartal'da çöken Yeşilyurt Apartmanı davasında belediye görevlileri hakim karşısına çıktı!

Kartal’da, 2019'da Yeşilyurt Apartmanı’nın çökmesine ilişkin binanın ruhsatının alındığı tarihten çöktüğü güne kadar belediyede çalışan görevliler ilk defa hakim karşısına çıktı. Sanıklar çeşitli sebeplerle olaydan sorumlu olmadıklarını dile getirdi ve suçlamaları kabul etmedi.

Weltew Home 90. mağaza sayısına ulaştı!

Pandemi dönemine rağmen yatırımlarını son sürat sürdüren Weltew Home, Ordu’da açtığı yeni mağazası ile yurt içinde 90. mağaza sayısına ulaştı.

Elazığ'da depremde hasarlanan 5 katlı binanın çatısı çöktü! 

Elazığ'da 5 katlı apartmanın çatısı çöktü, bina sakinleri tahliye edildi. Çatının, 24 Ocak'ta meydana gelen merkez üssü Sivrice ilçesi olan 6,8 büyüklüğündeki depremde hasar aldığı belirtildi...

Ordu'daki fırtına 4 katlı binanın çatısını uçurdu!

Ordu’da meydana gelen fırtına 4 binanın çatısını uçurdu. Binada yaşayan vatandaşlar korkularını dile getirdi.

Ordu'daki fırtına binanın çatısını uçurdu!

Ordu’da fırtına nedeniyle 4 katlı binanın çatısı uçtu. Tedbir amacıyla bina sakinleri evlerinden çıkartıldı.

Çatısında 650 metre yürüyüş parkuru bulunan Göztepe'nin stadyumu açıldı!

Göztepe’nin beklenilen Gürsel Aksel Spor ve Sağlık Yaşam Merkezi, açılış maçıyla taraftarına ve İzmirlilere hizmet vermeye başladı. Merkezin çatısında bulunan 650 metrelik yürüyüş parkuru dikkat çekiyor.

Zorlu Center'da bir kafenin çatısı çöktü! 

İstanbul Zincirlikuyu'da bulunan Zorlu Center'da bir kafenin çatısı çöktü. Bilinmeyen bir nedenle çöken çatı, kafedeki müşterilerin yaralanmasına sebep oldu...

İstanbul'da 18 evin çatısı uçtu!

İstanbul'da özellikle Boğaz'ın etrafında etkili olan gök gürültülü yağış ve fırtına nedeniyle 18 evin çatısı uçtu.

Japoma Stadyumu'nun çatısına Polinet imzası!

Polinet Megalux ürünüyle, Kamerun Douala'da inşa edilen 50 bin kişilik Japoma Stadyum projesinin 5 bin metrekarelik alanında çatı uygulamasına başlandı.

çinde apartman çatısına villa yapıldı Haberi

çinde apartman çatısına villa yapıldı

Çin'in Pekin kentinde 26 katlı bir apartmanın çatısına inşa edilen “dağ”, görenleri şaşkına çevirdi.


“Profesör Zhang” olarak tanınan ev sahibi, en üst kattaki villasının çatısını, ağaç, çim ve sahte kayalarla dağ gibi düzenledi.Gerçek kimliği henüz bilinmeyen “Profesör Zhang”a apartman sakinleri tepki gösterdi.Komşuları tarafından bina yönetimi, polis ve belediyeye şikayet edilen çılgın Çinlinin zengin olması nedeniyle herhangi bir yaptırım uygulanmadığı öğrenildi.Çin'de 26 katlı bir apartmanın çatısına yapılan villa için yıkım kararı çıktı.

Başkent Pekin'in Haidian semtinde inşa edilen villanın etrafı kayalar, ağaçlar ve çalılıkla çevrili. Devletin kontrolündeki China Daily gazetesi villanın izinsiz inşa edildiğini belirtti.Apartman sakinleri kaçak villa yüzünden evlerinin yıkılmasından endişe ettiklerini söylüyor.Gazeteye göre apartman sakinleri villanın borulara zarar verdiğini ve binayı zayıflattığını kaydediyor. Villanın sahibinin devlete ait, geleneksel ilaçların satıldığı...