28 / 04 / 2024

Dünyanın en zengin isimleri burada yaşıyor!  Amazon’un kurucusu Jeff Bezos da 'Milyarder sığınağı'na yerleşti!

Dünyanın en zengin isimleri burada yaşıyor!  Amazon’un kurucusu Jeff Bezos da 'Milyarder sığınağı'na yerleşti!

ABD'nin en yüksek gelirli mahallelerinden birine yerleşen Amazon'un kurucusu Jeff Bezos, dünyaca ünlü isimlerle aynı çatı altında yaşamaya başladı. Bu yer, 'milyarder sığınağı' olarak adlandırılıyor. 



Elon Musk ve Bernard Arnault’tan sonra şimdi de dünyanın en zengin üçüncü kişisi olarak bilinen Amazon’un kurucusu Jeff Bezos, uzun yıllardır yaşadığı ABD’nin Seattle eyaletinden sürpriz bir şekilde ayrıldığını açıkladı. 1994'ten bu yana ev sahibi olduğu Seattle’daki adresinden ayrılma kararı sır gibi saklanıyor.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN PAYLAŞTI!

Paraanaliz.com'da yer alan habere göre; Bezos, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada duygusal bir tonla şunları ifade etti:“Seattle’da, herhangi bir yerde yaşadığımdan daha uzun süre kaldım. Bu taşınma, heyecan verici olsa da benim için duygusal bir karar. Seattle her zaman kalbimde özel bir yere sahip olacak.” dedi. Jeff Bezos’un taşınma kararı, aslında Miami’ye olan bağının yalnızca bir dönüş değil, aynı zamanda çocukluk anılarına uzanan bir yolculuk olduğunu ortaya koydu.

YENİ MÜLKÜNÜN ÖZELLİKLERİ GÖRENLERİ ŞOKE ETTİ

Yeni mülkünde sinema, kütüphane, havuz ve şarap mahzeni gibi lüks özellikler bulunuyor. Yaklaşık 2 dönümlük bu alanda, geçtiğimiz yıl Bezos tarafından alınan diğer bir malikane daha bulunması, ünlü milyarderin Miami’deki yaşam alanını genişlettiği ve kendine özgü bir çiftlik hissiyatı yarattı.

Dünyanın en zengin isimleri burada yaşıyor!  Amazon’un kurucusu Jeff Bezos da Milyarder sığınağı na yerleşti!

100 MİLYON DOLARLIK MALİKANE İNŞA ETTİRDİ

Öte yandan teknoloji milyarderi Mark Zuckerberg’in Hawaii’de yer alan gizli malikanesi ortaya çıktı. Meta CEO’su Zuckerberg’in devasa bir yer altı sığınağı ve 100 milyon dolarlık geniş bir malikane inşa ettirdiği görüldü.

Malikanelerin altındaki tünellerin bu sığınağa bağlandığı, sığınağın patlamaya dayanıklı bir kapı, devasa bir yaşam alanı, bir kaçış kapağı ve uzun süre hayatta kalınabilecek kadar gıdayla doldurulduğu aktarıldı. En az 30 yatak odası ve 30 banyonun olduğu yaşam alanı üzerinde 2014’ten bu yana çalışıldığı ve artık neredeyse bitmek üzere olduğu bilgisine ulaşıldı.

YERALTI SIĞINAĞI BULUNUYOR

Mark Zuckerberg’in, sosyal medya patronunun kıyamet günü hazırlıklarını gizlemeye çalıştığını düşündüren gizli bir yeraltı sığınağı ve kendi gıda ve enerji kaynaklarıyla tamamlanan 100 milyon dolarlık geniş bir Hawaii yerleşkesi inşa ettiği bildiriliyor.

Nusret Gökçe'den İspanya'ya dev rezidans projesi! Dünya bu projeyi konuşacak!

Dünyaca ünlü ekonomist Robin Brooks'tan Türk Lirası açıklaması! Adil değeri 21 TL! 

Dünyaca ünlü Şehir Plancısı Prof. Dr. Carlos Moreno: 15 Dakikalık Şehir'i açıkladı! Hayatımız kolaylaşacak...

Geri Dön