05 / 05 / 2024

çinde heyelan mı oldu

çinde heyelan mı oldu

Çin'in Guicou eyaletindeki bir köyde meydana gelen heyelanda ölü sayısının 15'e yükseldiği bildirildi. Köylülerin güvenli bölgelere tahliye edilerek çadır, su ve yiyecek gibi yardım malzemesinin bölgeye ulaştırıldığı kaydedildi...

Fiat'tan 4 yeni SUV! Fiat yeni tasarım harikası modellerini görücüye çıkardı!

Otomotiv alanında devrim niteliğinde tasarım haberi Fiat'tan geldi. Fiat yeni 4 muhteşem modeli ile piyasadaki yerini alıyor. Tasarım harikası olan bu modeller son teknoloji ile yapıldı. İşte Fiat'ın yeni modelleri.

Kasım ayında aylık en yüksek reel getiri külçe altında oldu!

Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) ile indirgendiğinde Kasım ayında en yüksek aylık reel getiri yüzde 2 ile külçe altında gerçekleşti.

Bakan Özhaseki duyurdu: 10 gün içinde tüm kentsel dönüşüm çalışmaları açıklanacak!

Kanine Toplatısı sonrası açıklama yapan  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 10 gün içinde ülke genelindeki tüm kentsel dönüşüm çalışmalarının açıklanacağını duyurdu. 

Kripto paralara yönelik yeni düzenlemeler geliyor! Kripto hesabı olanlar mutlaka baksın!

Küresel finansal sistem içinde kullanımı giderek yaygınlaşan kripto paraların takibi, vergilendirilmesi ve kullanıcılarının korunmasına yoğunlaşan yeni düzenleme çalışmaları tüm dünyada büyük bir hız kazandı.

Togg elektrikli otomobil satışlarını tetikledi!

Türkiye otomobil pazarında elektrikli otomobil satışlarının payı bu senenin ilk 8 ayında yüzde 4'e yaklaşırken, Togg T10X modeli de satışa başladığı 4 ay içinde tüm elektrikli araç pazarında en çok satan marka ve model kategorisinde adeta lider oldu.

Robot süpürge alacaklar mutlaka baksın! İşte uygun fiyatlı robot süpürgeler...

Son dönemin en popüler ürünleri arasında yer alan robot süpürgeler, ev temizliğinde insanlarımızın en büyük yardımcılarından biri oldu. Peki uygun fiyatlı robot süpürgeler hangileri? Fiyatları ne kadar? İşte robot süpürge fiyatları...

Asgari ücretliye müjdeli haber! 3 gün içinde PTT'den 2000 TL alacaksınız!

Asgari ücretle geçimini sağlayan vatandaşlara müjdeli haber geldi. Türkiye Cumhuriyeti Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT), 3 gün içinde yardım parası ödemesi yapacak. Bu ödeme, TC kimlik kartıyla başvuran asgari ücretlilere 2000 TL nakit destek olarak ödenecek.

PTT personel alımı ne zaman? PTT personel alım tarihi açıklandı mı? PTT personel alımı bu yıl olacak mı?

PTT personel alımı bu sene içinde olacak mı? PTT personel alımı ne zaman olacak? İşte PTT personel alımına dair detaylar!

Hatice Kolçak'tan şok eden gram altın tahmini! O rakama çıkınca satacağım!

Hatice Kolçak'tan Gram Altın tahminleri geldi! Gram altında rekor tahmin: "O rakama yükseldiğinde satacağım!" İşte ayrıntılar...

Türkiye’nin mega projeleri açılış için gün sayıyor! Bakan tek tek açıkladı: Hangi projelerde sona gelindi?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'ndan mega projeler hakkında son dakika açıklaması geldi. Projeler hayata geçirildiğinde ulaşım üst sıralara taşınacak. 

İslam Memiş ‘Altını, doları boşverin’ dedi, yatırım aracı önerdi!

Ekonomi uzmanı İslam Memiş; altın, dolar ve gümüşle ilgili vatandaşı uyarıyor. İslam Memiş, bir hafta içinde gümüş fiyatlarının yükseleceğini söyledi.

İstanbul Finans Merkezi için geri sayım başladı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) taşınma sürecine ilişkin olarak yaptığı açıklamada binalar bittiğini ve içinde birtakım düzenlemeler olduğunu söyledi. Aşan, yıl sonu veya ocak ayı gibi inşallah taşınılacak durumda olacağını da söyledi.

Gümüş fiyatlarında ters dalga! 1 gün içinde her şey değişti! Yatırımcılar dikkat kırmızı alarm

13,50 TL seviyesini test eden gümüş fiyatlarında bugün ters dalga yaşandı. Gümüş fiyatları tekrar 13 TL altına geriledi. 1 gün içinde gümüş fiyatları değişirken yatırımcılar son dakika gümüş fiyatlarını araştırıyor. 

çinde heyelan mı oldu Haberi

çinde heyelan mı oldu

Çin'in Guicou eyaletindeki bir köyde meydana gelen heyelanda ölü sayısının 15'e yükseldiği bildirildi. 


ERKEKLER ŞEHİRDEYDİ 


22 kişinin yaralandığı heyelanda 77 ev yıkıldı. Yaralıların tedavilerinin hastanede sürdüğü ve arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği açıklandı. Köydeki yetişkinlerin çalışmak üzere şehirde bulunmasından dolayı heyelanda ölenlerin tamamının kadın ve çocuk olduğu vurgulandı. Köylülerin güvenli bölgelere tahliye edilerek çadır, su ve yiyecek gibi yardım malzemesinin bölgeye ulaştırıldığı...