06 / 05 / 2024

çinde kocaeli ve deprem belgeseli

çinde kocaeli ve deprem belgeseli

Çin Devlet Televizyonu CCTV ' nin hazırladığı ' Kocaeli ve Deprem ' konulu belgesel, Marmara Depremi sonrasında kentin enkazından yeniden doğuşunu gözler önüne serecek.Çin Devlet Televizyonu 'Kocaeli ve Deprem' belgeseli hazırlıyor...

Kocaeli ve bir şehirde daha 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor! İşte Milli Emlak satış ilanları! 

Kocaeli ve Çorum'da yer alan 47 adet arsa ve arazi taksitle satılıyor. Peki arsa ve arazilerin büyüklükleri ve fiyatları ne kadar? İşte Milli Emlak satış ilanları...

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı satıyor!

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Muğla'da 22 adet arsayı e-ihale usulü ile satıyor. İşte o satışla ilgili merak edilenler...

Kocaeli ve Konya'da arsa fırsatı!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yer alan ihale ilanlarına göre Kocaeli ve Konya'da yer alan iki arsa satışa çıkarıldı. İşte o ihaleler ile ilgili detaylar...

Orange City Balat projesiyle doğanın içinde modern bir yaşam başlıyor!

Özdilek Holding bünyesinde yer alan Orange İnşaat, Bursa’nın nezih semti Balat’ta yükselen Orange City Balat ile doğanın içinde huzurlu ve modern bir yaşamı da başlatıyor.

Kocaeli’nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar kısa sürede tamamlanacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Barbaros Mahallesindeki dönüşümü yüzde 99 anlaşma oranıyla gerçekleştirdik. Yeni konutlar da kısa süre içinde tamamlanacak ve insanlar güvenli bir şekilde evlerine taşınacak” dedi.

Karayolları, İstanbul ve Kocaeli'de 3 gayrimenkul satacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan üç gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 16 Ekim 2023 tarihinde yapılacak. 

Kocaeli ve İstanbul'daki 3 gayrimenkul satılıyor! Karayolları tek tek açıkladı!

Karayolları Genel Müdürlüğü 1. Bölge Müdürlüğü, Kocaeli ve İstanbul'da yer alan 3 gayrimenkulü satıyor. Peki Kocaeli ve İstanbul'da yer alan gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? 

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Denizli'deki 19 arsayı satıyor! En ucuzu 2 milyon TL! 

Emlak Konut GYO, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Denizli'de yer alan 19 adet arsayı satışa sundu. Peki Emlak Konut GYO taraf

SON DAKİKA! Malatya ve Kahramanmaraş’ta peş peşe deprem!

6 Şubat deprem felaketinin ardından bölgede küçük ve büyük şiddette çok fazla artçı sarsıntı meydana geldi. Bu kapsamda, yarım saat içinde Kahramanmaraş ve Malatya’da yine peş peşe artçı sarsıntı yaşandı.

SON DAKİKA! Yine deprem oldu!

AFAD tarafından paylaşılan verilere göre, Marmara Denizi'nde Yalova açıklarında saat 18:29'da 3,3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. 7,7 kilometre derinliğinde yaşanan deprem, Yalova, Bursa, İstanbul, Kocaeli ve çevre kentler de hissedildi.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 431 personel alıyor! Mülakatsız personel alımı tarih ve detayları açıklandı! 

2023 yılı içinde Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından mülakatsız olarak 2 bin 431 personel alımı gerçekleştirilecek. Peki 2 bin 431 personel alımı başvuruları ne zaman? 

2023 yılının ilk çeyreğinde hangi fonlar kazandırdı? Altın ve hisse fonları ne kadar getiri sağladı?

Bu yılın ilk çeyreğinde ABD ve Avrupa ekonomisinden gelen haber akışlarının yanı sıra küresel merkez bankalarının faiz artırımları ve bankacılık krizine ilişkin endişeler fon dünyasını da etkiledi. Yatırımcılar fon seçiminde yurt dışı faktörlerin yanı sıra seçim öncesi gelişmeleri de dikkate alıyor.

Ankara Balık Hal'inde İstavrit ve hamsi ne kadar? İşte 21 Ekim 2022 fiyat listesi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Balık Hali'nin diğer deniz ürünleri, pelajik balık,  dip balık, ve iç su balık çeşitlerinin 21 Ekim 2022 balık fiyatları yayımlandı. İşte detaylar...

çinde kocaeli ve deprem belgeseli Haberi

çinde kocaeli ve deprem belgeseli

Çin Devlet Televizyonu CCTV'nin hazırladığı 'Kocaeli ve Deprem' konulu belgesel, Marmara Depremi sonrasında kentin enkazından yeniden doğuşunu gözler önüne serecek. 17 Ağustos 1999'da yaşanan büyük Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nde 15 yılda yaşanan dönüşüm öyküsü Çin Devlet Televizyonu CCTV tarafından belgesel haline getiriliyor. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, 'Kocaeli ve deprem' konulu belgesel hazırlayan CCTV'ye verdiği röportajda kentteki dönüşümü anlattı. 

Çin Devlet Televizyonu'nun sorularını yanıtlayan Başkan Karaosmanoğlu deprem şehri oldukları gerçeğiyle hareket ettiklerini söyleyerek "17 Ağustos 1999 depreminde on binlerce hemşerimizi kaybettik. Bir daha bu acıyı yaşamak istemiyoruz. 

Bu amaçla Kocaeli Büyükşehir Belediyesi olarak TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi'yle işbirliği gerçekleştiriyoruz. Sahip olduğumuz 26 adet deprem ölçüm istasyonu ile Kocaeli'ndeki yer hareketlerini 7/24 izliyoruz" dedi. 

'TOKİ İLE 20 BİN KONUT YAPTİK' Kent...