05 / 05 / 2024

çindeki Ikea mağazaları

çindeki Ikea mağazaları

Dünyanın mobilya devi Ikea’nın Çin’deki mağazaları artık otele benzemeye başladı. Ikea mağazalarını ziyaret eden Çinli müşteriler mağazadaki yatak ve koltukların üzerinde dinlenerek neredeyse tüm günleri geçiriyor.

Tüketicilerin yarısı Koronavirüs sonrası cadde mağazalarını tercih edecek!

GfK araştırmasına göre, her 2 kişiden biri tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sona erdiğinde AVM içindeki mağazalar yerine cadde üzerindeki mağazalardan alışveriş yapacak.

IKEA Türkiye'deki mağazalarını kapattı! 

IKEA koronavirüs salgını sebebiyle, Türkiye'deki mağazalarını kapattığını açıkladı. Mağazaları kapanacak olan marka, internet satışlarına devam edecek...

IKEA Çin'deki mağazalarını kapattı!

İsveç merkezli mobilya devi IKEA koronavirüs salgını sebebiyle Çin'deki tüm mağazalarını geçici olarak kapattığını açıkladı...

IKEA mağazalarında Kale imzası!

Türkiye seramik sektörünün öncü ismi Kaleseramik, dünyanın en büyük mobilya ve ev dekorasyonu mağazası IKEA ile anlaştı. IKEA'nın mağazalarında Kaleseramik kullanılacak.

Real’in mağazaları için mücadele!

Şirketler Real’in mağazaları için yarışıyorlar. Ümraniye Meydan AVM içindeki mağaza Migros'a, Adana M1'deki ise CarrefourSA'ya geçmiş. Asıl savaş Real'in en büyük cirosunu yaptığı Bilkent mağazası için yaşanmış

Yarıyıl tatilinin keyfi, IKEA mağazalarında çıkıyor!

Yarıyıl tatilinin keyfi, IKEA mağazalarında çıkıyor. IKEA, birbirinden güzel ürünlerle çocuklarını sevindirmek, onlar için hazırlanan aktivitelerle güzel vakit geçirmelerini sağlamak ve tatilin keyfine keyif katmak isteyenleri bekliyor.

Ikea’nın Çin’deki mağazaları otellerle yarışıyor!

Dünyanın mobilya devi Ikea’nın Çin’deki mağazaları artık otele benzemeye başladı. Ikea mağazalarını ziyaret eden Çinli müşteriler mağazadaki yatak ve koltukların üzerinde dinlenerek neredeyse tüm günleri geçiriyor.

Mall of İstanbul AVM mağazaları!

Mall of İstanbul AVM ne zaman açılacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar ve mağazalar var? Mall of İstanbul AVM kiralama telefonu nedir? İşte Mall of İstanbul AVM mağazaları listesi!

Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı!

Porland, Stüdyo Mağaza ve Porland Fabrika Mağaza olarak konumlandırdığı iki ayrı mağazasıyla şimdi de Bodrumlular ile buluşuyor. Porland iki farklı konseptte Bodrum mağazalarının kapılarını açtı.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 10 Mayıs'ta satışta!

TOKİ İştiraki, Emlak Konut GYO hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilen Avrupa Konutları TEM 2'de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa Konutları TEM 2 cadde mağazaları 450 bin liradan satışa çıkacak!

Avrupa Konutları TEM 2' de mağazaların açık artırması Emlak Konut GYO kontrolünde 10 Mayıs'ta gerçekleşecek. 34 adet cadde mağazalarının muhammen bedeli 450 bin TL'den başlıyor...

Avrupa Konutları TEM 2'nin mağazalarına büyük ilgi!

Artaş İnşaat Avrupa Konutları TEM 2’ nin cadde mağazaları açık artırma usulüyle satışa çıkıyor. Merakla beklenen mağazaların satışa sunulacağının duyurulmasının ardından projeye büyük ilgi geldi.

Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar var?

Mall of İstanbul 16 Mayıs’ta açılıyor. Peki kiralamaların sürdüğü Mall of İstanbul AVM’de hangi markalar olacak? Mall of İstanbul AVM’de hangi mağazalar yer alacak? Mall of İstanbul AVM adresi nedir, iletişim bilgileri nelerdir?

çindeki Ikea mağazaları Haberi

çindeki Ikea mağazaları


İsveçli mobilya üreticisi Ikea’nın başı Çin’deki müşterileriyle dertte. Mobilya modellerini müşterilerin denemesine izin veren Ikea’nın Çin’deki mağazaları otellerle yarışmaya başladı. Ikea’nın Pekin mağazasını ziyaret eden Çinli müşteriler, mağazadaki yatak, koltuk ve sandalye gibi ürünlerin üzerinde saatlerce vakit geçirmeye başladı. İşi abartan bazı müşterilerse Ikea mağazalarının içinde bulunan restoranda yemek yedikten sonra yatak odası mobilyalarının bulunduğu alana giderek saatlerce uyuyor. Ikea, bu durum karşısında şirket stratejesi olarak Çinli müşterlerini uyarmıyor.



GERÇEK TEST

Müşterilerse Ikea mağazasının bu misafirperver halinden oldukça memnun görünüyor. 53 yaşında Tana adındaki bir müşteri, Ikea mağazalardaki teşhir mobilyalarının kullanılmasını oldukça normal karşıladığını ve her geldiğinde neredeyse tüm gününü burada geçirdiğini söylüyor. Ikea’nın Pekin mağazası müşterisi Mr.Han ise bu mağazaya gelebilmek için 5 saat araba kullandığını belirterek, “Geldikten sonra en...