06 / 07 / 2024

çindeki selde kaç ev hasar gördü

çindeki selde kaç ev hasar gördü

Çin'in güney eyaletlerinde şiddetli yağışlara bağlı sel ve heyelanlarda 19 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi kayboldu. Yerel makamlardan yapılan açıklamada, şiddetli yağışlar nedeniyle Guangdong eyaletinde bin 143 evin çöktüğü belirtildi...

Çiftçiler dikkat! Asgari ücret zammı mazot ve gübre desteğine yansıyacak mı? Mazot gübre desteği kaç TL? Hemen bakın!

Milyonlarca çiftçi merakla mazot ve gübre desteğindeki son dakika gelişmelerini araştırıyor. Peki asgari ücret zammı mazot ve gübre desteğine yansıyacak mı? Mazot gübre desteği kaç TL? Hemen bakın!

İşte geri ödemesiz özel burslar, başvuru süresini kaçırmayın

Üniversite öğrencileri için kritik dönem başladı. Eylül ayı içindeki başvuru dönemini kaçırmayın. 100 binlerce öğrenci burs arıyor. İşte geri ödemesiz özel burslar ve koşulları...

Kağıthane'de istinat duvarı çöktü: 4 araba ezildi!

İstanbul Kağıthane'de yaklaşık 3 metre yüksekliğindeki istinat duvarında çökme yaşandı. Çökme sonucu 4 otomobil ezildi. 

Artvin'indeki bir mahallenin başka bir yere taşınması TBMM'de!

Artvin ili merkezinde bulunan bir mahallenin risk sebebiyle boşaltılarak başka bir yere taşınması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Bayraktutan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Tarihi İrene Kulesi'nin bitişiğindeki kaçak yapı yıkılıyor!

Fatih'teki tarihi İrene Kulesi'nin bitişiğinde yapım aşamasında olan kaçak yapının yıkımına başlandı...

Rize Kaçkar Dağları Milli Parkı'nın içindeki sit alanında imar çalışmaları başladı!

Rize Kaçkar Dağları Milli Parkı içinde bulunan, aynı zamanda doğal SİT alanı içerisinde halan 9 köyün koruma amaçlı imar planı yapımı için 345 bin 740 TL bedelle çalışmalar başlatıldı.

Bursa Osmangazi'de kaçak yapılar yıkıldı!

ULUDAĞ eteklerindeki ormanlık alanlara yapılan iki kaçak bina yıkıldı. Kirazlı Mahallesindeki ormanlık alan içindeki yıkım bölgesine gelen belediye ekipleri, eşyaları çıkarılan binaları iş makinalarıyla yerle bir etti.

Şişli'deki kaçak ve imara aykırı yapılar yıkılacak!

Şişli Belediye Başkanlığı; Şişli sınırları içindeki imara aykırı kaçak yapıların yıkım işini 5 Aralık 2014 tarihinde saat 10.00'da ihaleye çıkarıyor. İş 180 gün sürecek.

İstanbul Kağıthane'de icradan 3 milyon 965 bin 830 TL'ye satılık bina!

İstanbul İli Kağıthane İlçesinde yer alan 5 katlı bina niteliğindeki taşınmazın satışı 24 Eylül 2014 tarihinde saat 15:00 ile 15:10 arasında yapılacak..

İBB Alkent 2000 Mahallesi'ndaki kaçak binaları yıktı!

Dört yıl önce yıkım kararı verilen Alkent 2000 Mahallesi Çamlıca Bulvarı girişindeki kaçak bekçi kulübeleri, zabıta ekipleriyle birlikte, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından tek tek kaldırdı.

Orta mesafeli koruma alanı kaç metredir?

Orta mesafeli koruma alanları, kısa mesafeli koruma alanı üst sınırından itibaren yatay belirli genişliğindeki kara alanına deniyor. Peki, orta mesafeli koruma alanı kaç metredir? Yapılaşma koşulları nelerdir?

Mutlak koruma alanı kaç metredir?

İçme ve kullanma suyu temin edilen suni ve tabii göller etrafında en yüksek su seviyesinde, su ile karanın meydana getirdiği çizgiden itibaren yatay 300 metre genişliğindeki kara alanına denilen mutlak koruma alanı kaç metredir?

Sultanahmet'teki eski İstanbul Adliyesi'nde yangın çıktı!

Fatih’teki eski İstanbul Adliye Sarayı’nda yangın çıktı. Olay yerine sevk edilen itfaiye ekipleri yangını kısa sürede söndürdü. Yangının arşiv bölümümün bitişiğindeki tahta, kağıt ve hurda parçalarından çıktığı öğrenildi....

çindeki selde kaç ev hasar gördü Haberi

çindeki selde kaç ev hasar gördü

Çin'in güney eyaletlerinde şiddetli yağışlara bağlı sel ve heyelanlarda 19 kişi hayatını kaybederken, 9 kişi kayboldu. Yerel makamlardan yapılan açıklamada, geçen çarşambadan bu yana süren şiddetli yağışlar nedeniyle Guangdong eyaletinde bin 143 evin çöktüğü belirtildi. Eyalette 140 bin kişinin şiddetli yağışlardan olumsuz etkilendiği, 21 bin kişinin de yerinin değiştirildiği kaydedildi. Diğer yandan Guicou, Hunan ve Ciangşi eyaletlerinin de binlerce kişinin yağışlara bağlı sel ve benzeri felaketler nedeniyle yerinin değiştirildiği kaydedildi. 



Sabah...