06 / 05 / 2024

Çine Spor ve Sosyal Tesisleri açıldı mı

Çine Spor ve Sosyal Tesisleri açıldı mı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çine'de yapımı tamamlanan ve Çine Belediyesine devredilen spor alanı ve sosyal tesisler törenle hizmete açıldı.

Türkiye’nin e-spor ve turnuva platformu Teamwars, yayına başladı! Turnuvalar oyuncuları bekliyor!  

Türkiye’nin E-spor ve Turnuva Platformu Teamwars yayına başladı. Online turnuvalar oyuncuları bekliyor. İşte Teamwars ile ilgili merak edilenler...

Yakıt tüketimiyle iddialı Dacia Sandero 2022'nin özellikleri ve fiyat listesi...

Dacia Sandero 2022 fiyat listesi, özellikleri, donanım paketleri, opsiyon fiyatları, motor seçenekleri ve yakıt tüketim miktarları oldukça merak ediliyordu. Tek tip motor seçeneğine sahip ve düşük yakıt tüketimi ile dikkat çeken yeni Sandero, bakın kaç TL'den satılıyor? İşte detaylar...

Kuşadası'ndaki 5 parselin imar değişikliğine Mimarlar Odası'ndan tepki!

Özelleştirme İdaresi'nin Aydın Kuşadası'nda spor ve tarım alanı olan 5 parselin imar planında değişiklik yapmasında Mimarlar Odası Kuşadası ve Aydın temsilciliklerinden tepki geldi. 

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti. Esenyurt Şubesi açıldı!

The Brıdge Gayrimenkul Danışmanlığı Tekstil Spor Ve Turizm Hizmetleri Dış Tic.Ltd.Şti .Esenyurt Şubesi 150 bin TL sermaye bedeli ile ABDELHAMID M A. MOHAMED ELDELF tarafından açıldı.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Kuşadası'ndaki imar planı değişikliğine Belediye ve Mimarlar Odası'ndan tepki!

Kuşadası'nda yazlık siteler arasında kalan 22 dönümlük tek yeşil alanın imarı, Özelleştirme İdaresi tarafından “Turizm, ticaret, konut alanı” yapıldı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ve Mimarlar Odası Başkanı Ümit Acar imar değişikliğine itiraz edeceklerini belirtti.

Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün açılıyor!

Leed Gold (Yeşil Bina) Sertifikasına aday ilk kamu hastanesi olma özelliğine sahip ve sismik izolatör teknolojisiyle tasarlanan Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi bugün hizmete açılıyor...

Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni Aura Design Studio tasarladı!

Ankara Karapınar Mahallesi’nde inşa edilecek olan Çankaya Belediyesi Spor ve Kültür Kompleksi’ni AURA Design Studio tasarladı. Kompleks bölgenin sosyal konut ihtiyaçlarına yönelik birçok fonksiyonu içinde barındırıyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açıldı!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açtı...

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi açılıyor!

Göztepe'nin yeni stadı Gürel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi bugün Göztepe-Beşiktaş maçıyla kapılarını açıyor.

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi ne zaman açılacak?

Göztepe Kulübü, Süper Lig'de 26 Ocak tarihinde oynanacak Beşiktaş maçıyla eski adresindeki yeni evi Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'ne dönmek için adeta gün sayıyor

Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde çalışmalar hızlandı!

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) İzmir Şube Başkanı Bahri Okumuş ve yönetim kurulu üyeleri Göztepe'de inşaatı hızla süren yeni stadı Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde incelemeler gerçekleştirdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi talimatı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yenileme çalışmalarına 2016 yılının Mayıs ayında başlanan ve bugüne kadar geçen yaklaşık 3,5 senelik sürede tamamlanamayan Okmeydanı Cemal Kamacı Spor ve Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Çine Spor ve Sosyal Tesisleri açıldı mı Haberi

Çine Spor ve Sosyal Tesisleri açıldı mı

Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Çine'de yapımı tamamlanan ve Çine Belediyesine devredilen spor alanı ve sosyal tesisler törenle hizmete açıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Çine'de 9 ayda Çine Spor ve Sosyal Tesis projesini tamamladı. Bir Milyon 100 Bin TL ihale bedeliyle 15 Bin metrekarelik alanda yapılan çalışmalarla Çine'ye bir adet yüzme havuzu, 700 metrelik yürüyüş yolu, oyun alanları, fitnes grubu, kafeterya, 50 araçlık otopark, basketbol sahası, dinlenme alanları kazandırıldı.


Açılış töreninde konuşan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, seçimlerden önce verdikleri sözleri tek tek yerine getireceklerini söyledi. Seçimlerden önce vatandaştan aldıkları destek sözünü vatandaşın yerine getirdiğini dile getirip şimdi söz tutma sırasının kendilerine geldiğini hatırlatan Başkan Dinçer, "Aydın Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız uyumlu çalışmalar neticesinde Çine'ye daha birçok hizmet kazandıracağız inşallah. 2016...