06 / 05 / 2024

çinli şirketler izmir yatırımları

çinli şirketler izmir yatırımları

Türkiye’de faaliyet gösteren Çinli şirketler İzmir'deki afet sonrası yapılandırma çalışmalarına katkı veriyor.

İzmir Renaissance Otel Oran Şirketler Grubu'na geçti!

İzmir turizmde önemli yatırımlara imza atan Oran Şirketler Grubu, Marriott International zincirine bağlı İzmir Renaissance Otel’i bünyesine dahil etti. 

Binance ve Huobi, Çinli yatırımcıları kabul etmeyecek!

Çin'in en büyük kripto para borsası Huobi ile dünyanın en büyük borsalarından Binance önemli bir açıklamada bulundu. Şirketler Çinli yatırımcıları kabul etmeyeceklerini duyurdu.

Çinli şirketler, İzmir’in yeniden inşasına talip!

Türkiye’de faaliyet gösteren Çinli şirketler İzmir'deki afet sonrası yapılandırma çalışmalarına katkı veriyor.

Türkiye, üçüncü nükleer santral için yer tespit çalışmalarına hız verdi!

İlk iki nükleer santralle ilgili süreçleri devam ettiren Türkiye, üçüncü santral için de yer tespit çalışmalarına hız verdi. Marmara'ya inşa edilmesi beklenen santral için Amerikalı ve Çinli şirketler çalışmalara şimdiden başladı.

Çinli ayakkabı devinden Şanlıurfa’ya yatırım!

Ziylan Grup’un Başkanı Mehmet Ziylan, mal aldığımız 327 yerli ve 200 yabancı üreticiye Şanlıurfa’da yatırım çağrısı yaptıklarını, ilk Çinli bir firmadan olumlu yanıt geldiğini açıkladı.

Mermer sektörü Çinli istilasında!

Hüseyin Şehitoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu verilerine göre, ülke ekonomisinin ikinci Çeyrekte yüzde 2,1 ve yılın ilk yarısında yüzde 3,3 büyüdüğü söyledi. Mermer sektörü Çinli istilasında.

Çinli ayakkabı devi Şanlıurfa’ya yatırım yapacak!

Ziylan Grup’un Başkanı Mehmet Ziylan, mal aldığımız 327 yerli ve 200 yabancı üreticiye Şanlıurfa’da yatırım çağrısı yaptıklarını, ilk Çinli bir firmadan olumlu yanıt geldiğini açıkladı.

Özelleştirme İdaresinin 4 ildeki gayrimenkulleri için hangi şirketler teklif verdi?

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı Antalya Muratpaşa, Karaman Merkez, Kocaeli Kandıra ve İstanbul Çatalca'da yer alan gayrimenkullerini satışa çıkardı. Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın gayrimenkulleri için hangi şirketler teklif verdi?...

Ağaoğlu Şirketler Grubu basın toplantısı 9 Eylül'de!

Ağaoğlu Şirketler Grubu devam eden ve yeni başlayacağı projeler ile ilgili bilgi vermek ve gayrimenkul sektörü gündemini değerlendirmek üzere 9 Eylül Salı günü bir basın sohbet toplantısı düzenleyecek...

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Sermaye Piyasası Sonuçlandı!

Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. tarafından Kamu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yapılan yazılı açıklamaya göre Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş. Sermaye Piyasası Kurulu Başvuru sonucu açıklandı.

Bingül Çeltikçi vefat etti! Ösak Şirketler Grubu'nun acı günü!

Ösak Şirketler Grubu Yönetim kurulu Başkanı Ayberk Özcan'ın eşi Gökçe Özcan'ın annesi Bingül Çeltikçi vefat etti. Cenazesi bugün ikindi namazını müteakiben kılınacak cenaze namazından sonra Karşıyaka Mezarlığı'nda defnedilecek.

İş makineleri pazarına iki Çinli firma daha geliyor!

Büyüklüğü 7 milyar doları bulan iş makineleri pazarına yatırım dikkat çekiyor. ABD’li, Japon ve Alman firmaların hakim olduğu pazara kısa süre önce giren 5 Çinli firmayı bu ülkeden 2 firma daha izliyor, yerliler de atakta...

Çinli asansör firmaları Türk pazarına koşuyor!

Türkiye'de yaklaşık 1 milyar dolar olan asansör piyasasında 400 milyon dolarlık ihracat gerçekleştiriliyor. İthal ürün pazarının lideri olan Çinli firmalar ise pazar paylarını artırmak için fuarda en büyük dış katılımı gerçekleştiriyor...

çinli şirketler izmir yatırımları Haberi

çinli şirketler izmir yatırımları

İzmir’de ekim ayı sonunda yaşanan 6,8 büyüklüğündeki deprem sonrası yeniden yapılandırma çalışmaları sürüyor. Türkiye’de faaliyet gösteren Çinli şirketler de kentteki afet sonrası yapılandırma çalışmalarına katkı veriyor. İzmir’de geçen hafta gerçekleştirilen “İzmir Zamanı Ortak Akıl Buluşması” başlıklı konferansa, farklı ülkelerin Türkiye’deki misyon temsilcilerinin yanı sıra uluslararası örgütler ve şirketlerden temsilciler katılım gösterdi. China Road and Bridge Cooperation (CRBC) ve ICBC Turkey temsilcileri de katılımcılar arasında yer aldı.
 
İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, İzmir’in son 18 ayda tarihindeki en büyük orman yangınlarından birini, pandemiyi, tsunamiyi ve deprem felaketini yaşadığını, bu zor süreçten ise kriz yönetimiyle geçtiğini belirtti. Tunç Soyer, “Tüm dünya ortak bir kaderi paylaşıyor. Bu ortak kaderi fırsata dönüştürüp kentimizin refahını artırmaya çalışırken, uluslararası kuruluşların uzmanlıklarını ve finansmanını...