07 / 05 / 2024

Çinli yatırımcılar gözünü Antalyaya dikti

Çinli yatırımcılar gözünü Antalyaya dikti

G20 zirvesi dünya liderlerini Türkiye’de bir araya getirmekle kalmadı küresel yatırımcıların ilgisini de Antalya’ya çekti.

Dolar ve euro yatırımcıları dikkat! Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 18 Nisan 2024 döviz kurları

Dolar ve euro yatırımcıları güncel döviz kurlarını araştırıyor. Dolar bugün ne kadar? Euro kaç lira? 18 Nisan 2024 döviz kurları.

Gram altın fiyatında son dakika! Piyasa uzmanı rakam vererek açıkladı: Altın alacaklar ve yatırımcılar hemen bakın!

Altın alacaklar ve yatırımcılar, son dakika altın fiyatlarını merak ediyor. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, fiyatlarla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte o rakamlar...

Borsa yatırımcılarına altın değerinde tavsiye! Borsada kazanınca veya kaybedince ne yapmalı?

Milyonlarca borsa yatırımcısı borsayı anbean takip ediyor. Kimileri kazançlı çıkarken kimileri kaybediyor. Peki borsada kazanınca veya kaybedince ne yapmalı? İşte borsa yatırımcıları için altın değerinde tavsiye...

Yatırımcılar kentsel dönüşüme girecek dairelerin peşine düştü! 

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı,son dönemde yatırımcıyı kentsel dönüşüm kapsamında yenilenebilecek evleri satın almaya yönelttiğini belirtti.

Borsa yatırımcılarına yarın ve cuma için uyarı geldi! İşte dikkat etmeniz gerekenler...

Ekonomist İris Cibre X sosyal medya hesabından borsa yatırımcılarını yarın ve cuma günü için uyardı.  İşte dikkat etmeniz gerekenler...

Altın alalım mı? Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? 28 Mart 2024 altın fiyatları

28 Mart 2024 altın fiyatları yatırımcılar tarafından takip ediliyor. Son zamanlarda altın fiyatları gerilemeye başladı. Peki altın alalım mı? Altın fiyatları kaç lira? 28 Mart 2024 altın fiyatları.

İslam Memiş'ten altın için rekor sinyali! Net tarih belli oldu! Yatırımcılar şimdiden gardınızı alın!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, altın fiyatlarındaki hareketliliğe dikkat çekerek rekor siyalini verdi. Altın için rekor tarihini açıklayan Memiş yatırımcıları uyardı.

Konut yatırımcıları rotasını Sakarya'ya çevirdi! Yabancı yatırımcılar buraya akın ediyor...

Son dönemde yaşanan göç hareketleri, konum avantajları ve gelişen altyapısıyla Sakarya, yatırımcılara büyük fırsatlar sunuyor. Yerli ve yabancı konut yatırımcıları Sakarya'ya yönelmeye başladı.

Konut fiyatlarındaki artış yatırımcıların gözünü yurt dışına çevirdi!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) Kurucusu Hasan Can Çalgır, Türkiye’de her geçen gün artan konut fiyatlarından dolayı yatırımcıların gözünü yurtdışındaki alternatiflere çevirdiğini söyledi.

Altın yükselişte! Altın yatırımcıları dikkat! Gram altın bugün 2 bin 66 TL oldu! 30 Ocak 2024 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Gram altın 2 bin 66 lira oldu. Altın yatırımcıları dikkat, bugün çeyrek altın, yarım altın, tam altın kaç lira? 30 Ocak 2024 altın fiyatları. 

Konut yatırımcısı gözünü yurt dışında dikti! Yurt dışındaki gayrimenkul yatırımları arttı...

Küresel Konut Fiyat Endeksi kapsamında, dünyada konut fiyatlarının en çok arttığı ülke olan Türkiye'de, konut sahibi olma oranları düşüş gösterirken, yatırımcıların yurt dışında gayrimenkul alımlarında ciddi bir artış gözlemleniyor.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altında flaş gelişme! Yatırımcılar dikkat! Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Piyasaların yönünü belirleyecek olan Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları dalgalanmaya devam ediyor. Bugün altın fiyatları ne kadar oldu? Yatırımcılar dikkat! İşte 25 Ocak 2024 altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: 18 Aralık Pazartesi altın fiyatları ne kadar oldu? Altın yatırımcıları dikkat!

18 Aralık Pazartesi altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gram altın ne kadar? Bugün altın fiyatları kaç lira? Çeyrek altın kaç TL?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor. İşte son dakika altın fiyatları.

Çinli yatırımcılar gözünü Antalyaya dikti Haberi

Çinli yatırımcılar gözünü Antalyaya dikti

Gayrimenkul uzmanları, Antalya’da düzenlenen G20 zirvesi’nin ilk meyvelerinin özellikle Çinli yatırımcılarla gerçekleştirilebilecek işbirlikleriyle alınabileceği görüşünde.


Güvenli liman Türkiye


Arap coğrafyasındaki yüksek hacimli yatırım harcamaları, Ortadoğu’daki karışıklıktan kaçanların güvenli liman olarak Türkiye’yi görmeleri ülkemizin son yıllarda yabancı yatırımcıların uğrak durağı olmasını da beraberinde getirdi. Onursal Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Onur Öngün’e göre ise yeni döneme Çinli milyarderler damga vuracak.


Türkiye’nin G20 Zirvesi’nde muhteşem bir ev sahipliğine imza attığını belirten Öngün, “Böylesine zorlu bir organizasyonu bu denli profesyonelce düzenlemek gerçekten çok büyük bir başarı. Zirve sayesinde Türkiye, yazılı, görsel ve sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu.  Uluslararası alanda Antalya’nın tanıtımı milyar dolarlarla ifade edilen bir Reklam kazandı. Şimdiye kadar ABD, Kanada gibi büyük ülkeleri yatırım için tercih eden Çinli milyarderlerin gözü yeni...