04 / 05 / 2024

Çinliler köprü inşa etti

Çinliler köprü inşa etti

Çinliler 300 metre yükseğe köprü yaptı. 430 metre uzunluğundaki köprü, yerden 300 metre yükseklikte olacak. Haziranda tamamlanması planlanan yaya köprüsü aynı anda 800 kişiyi taşıyabilecek.

Beşiktaş'ın Beykoz'daki arazisi için karar verildi! Futbol köyü inşa edilecek!

Beşiktaş'ın Beykoz'da bulunan 21 dönümlük arazisine bir Futbol Köyü inşa edeceği belirtiliyor.

1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu! Arsalar kapış kapış gidiyor!

Türkiye'nin büyük bir heyecanla beklediği 1915 Çanakkale Köprüsü, Başkan Erdoğan'ın katıldığı dev törenle bugün açıldı. Mega projenin açılmasının ardından bölge şaha kalktı. 1915 Çanakkale Köprüsü açıldı, bölgenin değeri uçtu. Arsalar kapış kapış gidiyor...

1915 Çanakkale Köprüsü'nün açılışı için geri sayım başladı!

Megakent İstanbul'u önce Çanakkale'ye, ardından da Kuzey Ege'yle birleştirecek olan Türkiye'nin en prestij sahibi projeleri arasında yer alan köprüde, açılış için gün sayılırken çalışmalar da tam gaz sürüyor. 

TİKA, Kuzey Makedonya'da sağlık merkezi inşa ediyor!

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kuzey Makedonya'da sağlık merkezi inşa edecek...

Malatya Tohma Köprüsü açıldı! 

Malatya ile Sivas arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde "itme sürme yöntemi" ile inşa edilen yeni Tohma Köprüsü açıldı. 

Adil Karaismailoğlu: Dağları tünellerle deliyor, nehirleri köprülerle aşıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "81 ilimizi ulaşımın her modunda dünya ile bağlıyoruz. Tarıma, sanayiye, turizme, ihracata, eğitime, kültüre, sosyal gelişime can suyu olmak için dağları tünellerle deliyor, nehirleri köprülerle aşıyoruz'' diye konuştu.

Bağcılar'a 6 yeni sağlık merkezi inşa edilecek! 

Bağcılar Belediyesi, pandemi döneminde hastanelerdeki yoğunluğu azaltmak için 6 aile sağlık merkezi inşa edecek. 

Samsun Terme Çayı'na yeni köprü inşa ediliyor!

Samsun Terme Belediyesi tarafından Terme Çayı üzerine 7 milyon TL'ye mal olması planlanan yeni köprünün inşaatına başlandı.

Botan Çayı Beğendik Köprüsü açıldı!

Siirt'in Pervari ilçesine bağlı Beğendik Beldesinde yapımına 2014 yılında başlanan, Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Beğendik Köprüsü açıldı...

Türkiye'nin en yüksek Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor!

Van-Tatvan-Bitlis ile Siirt-Mardin-Batman hattını birbirine bağlayan Botan Çayı Beğendik Köprüsü açılıyor. 450 metre uzunluğu ve 165 metre yüksekliği ile Türkiye’nin en yüksek köprüsü ile Van-Pervari yolu 2 saat olacak.

Kocaeli'de köprü inşaatı sırasında NATO boru hattı delindi!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde köprü inşaatı çalışmalarında NATO'ya ait olan akaryakıt boru hattı delindi...

Neonteikhos Antik Kenti yoluna çelik köprü inşa edildi!

Neonteikhos Antik Kenti’ne giden yol, Menemen-Aliağa Çandarlı Otoyolu ile çakışınca 90 metre uzunluğuna sahip çelik köprü yapıldı.

Haznevi Tarikatı Gaziantep'te külliye inşa ediyor!

Suriye merkezli Haznevi Tarikatı, Gaziantep’te sadece Suriyelilerin çalıştığı 67 bin metrekarelik arsa üzerinde devasa bir külliye inşa ettiriyor.

Çinliler köprü inşa etti Haberi

Çinliler köprü inşa etti

Çinliler 300 metre yükseğe köprü yaptı. 430 metre uzunluğundaki köprü, yerden 300 metre yükseklikte olacak. Haziranda tamamlanması planlanan yaya köprüsü aynı anda 800 kişiyi taşıyabilecek. “Vadi üstü cam köprü” fikri ilk olarak geçtiğimiz yıl hayata geçirilmişti. Yerden 180 metre yükseklikte asılı duran bu ilk köprü yoğun turistik ilgiye maruz kalmıştı. Bunun üzerine yetkililer, daha da ürkütücü bir köprü yapmaya karar...