29 / 06 / 2024

Çipli Emlak faaliyetleri

Çipli Emlak faaliyetleri

Gayrimenkul sektöründen faaliyet gösteren Çipli Emlak, Urla'daki müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamayı planlıyor.

Kuzey Kıbrıs'ta emlak dolandırıcılığı alarmı!  

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Kuzey Kıbrıs emlak piyasasında dolandırıcılık faaliyetleri giderek daha da artıyor. Pek çok firma yüzde 220 imar oranına sahip araziler üzerinde 3D projelerle sahte umutlar yaratıyor.

Emlakçılar süre uzatımı istemiyor!

Emlak faaliyetleri 1 Ocak'tan itibaren sadece Yetki Belgesi alan işletmeler tarafından yapılabilecek. Tüm girişimci Emlak Müşavirleri Derneği (TÜGEM) Başkanı Hakan Akdoğan, süre uzatması istemediklerini, Yetki Belgesi alan 23 bine yakın işletmenin uygulamanın başlamasını beklediğini söylüyor.

Yetki belgesi olmayan emlakçılık yapamayacak!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik dahilinde emlak aracılık faaliyetleri yalnızca Yetki Belgesi alan işletmeler tarafından yapılabilecek.

Emlak Katılım Bankası'nın faaliyetleri meclis gündeminde!

Emlak Katılım Bankası'nın konut sektöründe stokların eritilmesine yönelik faaliyetleri ve bu stokların hangi firmalara ait olduğu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tekin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yetkisi olmayan emlak faaliyetleri yürütemez!

TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, ''İster kiracı olsun, ister müteahhit olsun kimse kendi adlarına kayıtlı taşınmazlar dışındaki yerlerin satış ve kiralamalarına aracılık edemez. Emlak faaliyetleri sadece yetki belgeli emlak işletmeleri tarafından yapılabilir'' dedi.

Müteahhitler emlakçılık yapamayacak!

Taşınmaz Ticareti Hakkında Yönetmelik kapsamında emlak faaliyetleri artık Yetki Belgesi alan işletmeler tarafından yapılabilecek. Yetki belgesi alamayan müteahhitler emlakçılık yapamayacak.

16 soruda Emlak Bankası!

Emlak Bankası, Türkiye Emlak Katılım Bankası adıyla yeniden kuruldu. 26 Şubat tarihli Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK),kararıyle Emlak Bankası geri döndü. Peki, Emlak Bankası nedir? Emlak Bankası faaliyetleri neler? İşte merak edilen her şey... 

Emlak Bankası nedir?

Türkiye Emlak Katılım Bankası, Resmi Gazete'de yayımlanan ilan ile resmen faaliyete geçti. Peki, Emlak Bankası nedir? Emlak Bankası'nın faaliyetleri neler? 

Emlak Bankası'nda yeni dönem!

Türkiye Emlak Katılım Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Sayın, düzenlenen toplantıda bankanın faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Sayın, ''Bankamız, gerçekleştireceği projelerle ülkemize hizmette övünecektir'' diye konuştu.

Bursa, CNR Emlak Ankara Fuarı'na katılacak!

Eylül'de ATO Congresium'da gerçekleşecek olan CNR Emlak Ankara Fuarı'nda yer alan Yıldırım Belediyesi ve Osmangazi Belediyesi, kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra coğrafyası, kültürü, faaliyetleri ve etkinlikleri gibi birçok özelliğini de müteahhit ve ziyaretçilere tanıtma fırsatı bulacak.

Çipli Emlak hizmet kalitesini yükseltmeyi hedefliyor!

Gayrimenkul sektöründen faaliyet gösteren Çipli Emlak, Urla'daki müşterilerinin beklentilerini en üst seviyede karşılamayı planlıyor.

Başakşehir’de kaçak yapılar 'dron' ile engellenecek!

Başakşehir Belediyesi inşaat denetimi ve kaçak yapılara karşı “İnsansız Hava Aracı” dron ile mücadele edecek. Uysal, "Başakşehir’de inşaat ve emlak faaliyetleri yoğun olarak sürüyor" dedi.

Hendek Emlakçılar Derneği, İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti!

Hendek Emlakçılar Derneği yeni Başkanı Emel Kasap ve yönetimi, Hendek Belediye Başkanı İrfan Püsküllü’yü ziyaret etti. Başkan Emel Kasap, Başkan Püsküllü’ye kendini ve yeni yönetimini tanıtarak, faaliyetleri hakkında bilgilendirdi.

Çipli Emlak faaliyetleri Haberi

Çipli Emlak faaliyetleri

Urla'da gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Çipli Emlak, alanında deneyimli personeli ile müşterilerinin beklentilerini en üst düzeyde karşılamayı hedefliyor. Urla'nın temiz havası, şifalı otları, lezzetli deniz ürünleri ve şarap bağları ile son yılların popüler adreslerinden biri olduğunu dile getiren firma yetkilileri, "Urla, Ege'nin en güzel ilçelerinden biri. İşte tam bu doğrultuda Urla'da yaşamak isteyenlerin hayalindeki gayrimenkule ulaşabilmesi için Çipli Emlak olarak buradayız. Sahip olduğumuz bilgi ve tecrübeyi, değerli müşterilerimiz ile paylaşmanın heyecanını taşıyoruz" diye konuştu.


ÇÖZÜM ORTAĞIYIZ

Kuruldukları günden bu yana emlak sektöründe hizmet kalitesini yükseltmeyi amaçladıklarını da vurgulayan firma yetkilileri şöyle devam etti: "Çipli Emlak olarak sektörde doğru ve dürüst projelerin yanındayız. Önceliğimiz kaliteli ve düzeyli emlakçılıkla beraber müşteri memnuniyetini sağlamak. Bu yüzden onların ne zaman ve nasıl doğru yatırım yapacakları...