10 / 05 / 2024

Çırağan Ekstra Gayrimenkul adres

Çırağan Ekstra Gayrimenkul adres

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Sakacı ve Onur Sertkaya ortaklığında kuruldu.

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Baverıan Investment Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 30 milyon TL sermaye bedeli ile P. Carlo Morıtz tarafından kuruldu.

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Tarımla uğraşanlar için altın tavsiye! Çekirdeğini sakın çöpe atmayın

Tarımla uğraşan vatandaşlar kendilerine fayda sağlayacak yöntemleri merak ediyor. İşte o yöntemlerden biri hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Otel Ve Konaklama Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta Ayşe Güneş tarafından kuruldu.

Armağan Persian Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Armağan Persian Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Fatih'te Saeıd Ebadı tarafından kuruldu.

Emeklilere 55 bin TL müjdesi! Başvuran anında alıyor: SGK, SSK ve Bağ-Kur'lu emekliler için…

Emeklilere yönelik bankacık sektöründe düzenlenen kampanyalar, önemli fırsatlar sağlıyor. Emeklilerin maaşlarını kendi bankalarından almasını sağlamak için uğraşan bankaların, SSK, Bağ-Kur ve diğer kurumlardan emekli olanlar için farklı fırsatları bulunuyor.

Gayrimenkul profesyonelleri TÜGEM'de buluştu!

TÜGEM ticari network lansmanı yapıldı. TÜGEM Kurucu Başkanı Hakan Akdoğan, "Ticari gayrimenkulün tüm paydaşlarını aynı çatı altında toplayarak, alanında uzmanlaşmış profesyonellerle, ticari gayrimenkulün geleceğine yön vermeyi hedefliyoruz" dedi.

Evergrande krizi diğer gayrimenkul şirketlerini de etkiliyor!

Toplam 300 milyar doları aşkın borcu olan ve likidite sıkıntısıyla karşılaşan Çinli gayrimenkul devi Evergrande Group, diğer gayrimenkul şirketlerine de kaybettirdi

Türkiye, koronaya rağmen yabancı gayrimenkul yatırımcısının gözdesi!

Gayrimenkul sektörüne yön veren tüm paydaşlar ile sektörün üst düzey yöneticilerinin bir araya geldiği RE360Gayrimenkulün Büyük Buluşması'nın dördüncüsü online olarak düzenlendi.

Şan Emir Gayrimenkul Ve Dahili Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şan Emir Gayrimenkul Ve Dahili Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Besim Özyurt tarafından kuruldu.

Kocaeli'de gayrimenkul dolandırıcılığı iddiası!

Emlak işleriyle uğraşan İslam Özkarhan, Akkurt Group’un sahibi İlhan Akkurt’un kendisini mağdur ettiğini ileri sürdü. 

Darıca'da 17.9 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Darıca Belediye Başkanlığı, Bağlarbaşı Mahallesi, İstasyon Caddesi'nde yer aşan üç adet gayrimenkulü 17 milyon 945 bin 642 TL'ye satıyor...

Çırağan Ekstra Gayrimenkul adres Haberi

Çırağan Ekstra Gayrimenkul adres


Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Sakacı ve Onur Sertkaya ortaklığında kuruldu.

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi konusu:
a- Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soguk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, isyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kirayavermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiginde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerineirtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, sufa hakları ve vefa hakları,gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmekve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler

Çırağan Ekstra Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi adres: Yıldız...