02 / 05 / 2024

Çırağan Kempinkski en iyi otel

Çırağan Kempinkski en iyi otel

Bu yıl 20'ncisi Antalya da düzenlenen Dünya Seyahat Ödülleri çerçevesinde, Belek'te bulunan "Royal Adam & Eve Hotel" de Avrupa'nın En Romantik Resort'u ödülünün sahibi oldu.

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yetişen Alüminyum Hurda Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdul Samet Yetişen, Doğan Yetişen, İbrahim Yetişen ve Yusuf Yetişen ortaklığında kuruldu.

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çırağan Villaları Turizm Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Zahide Çırak tarafından kuruldu.

Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! En düşük emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca emekliyi heyecanlı bekleyiş sardı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısını işaret ederek emekli maaşlarına zam sinyali verdi. Emeklilerin heyecanlı bekleyişi: Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'da! Peki, en düşük emekli maaşı için kulislerde ne konuşuluyor?

ABD'de mortgage başvuruları son 27 yılın en düşük seviyesinde!

Açıklanan resmi rakamlara göre, ABD'de mortgage (konut kredisi) başvuruları, mortgage faiz oranlarındaki gerilemelere rağmen geçen hafta 1996 yılının Aralık ayından bu yana kaydedilmiş olan en düşük seviyelere indi.

Erdoğan Göğen nerede doğdu? Hangi görevi yürütüyor?

Erdoğan Göğen kaç yılında ve nerede dünyaya geldi? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde görev aldı? Batısöke Söke Çimento Sanayii A.Ş.’de hangi alanda görev yürütüyor? İşte Erdoğan Göğen ile ilgili merak edilen her şey...

Çırağan 57 Residences'ta yaşam başladı! 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla!

Data Expert tarafından İstanbul'un en güzel manzarasına sahip Beşiktaş'ta hayata geçirilen Çırağan 57 Residences'ta Haziran ayı itibariyle oturumlar başladı. Çırağan 57 Residences'ta 1+1'ler 1 milyon dolardan başlayan fiyatlarla satılıyor. 

Altın almadan önce bu habere bakın! En çok bu kazandırıyor!

Sivas'ta kuyumculuk işiyle uğraşan Tayyib Urfan, vatandaşlara çekme altın almaları için çağrı yaparak, bu şekilde en yüksek karı elde edeceklerini söyledi.

Emeklilere yüz gülderen müjdelerin peşi kesilmiyor! En az 10 bin TL olacak! Tek tek açıklandı!

Son dakika haberine göre, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda önemli gelişmeler yaşanıyor. En düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL olarak açıklanmasının ardından, şimdi de EYT'lilerin maaşları merak konusu oldu.

Chery'den her cebe uygun elektrikli araç! En ucuz diye yola çıkıyor

Chery'nin Türkiye'de satışa çıkaracağı ilk elektrikli otomobili olan mini sınıf EQ1'in Türkiye'ye geliş tarihi netleşti. Modelin yüzde 54'lük ek gümrük vergisine rağmen piyasadaki en ucuz elektrikli otomobil olacağı tahmin ediliyor. İşte tüm detaylar...

En az 4 milyon emekliye son dakika zam müjdesi! Zamlı maaşlar işte tam da bu tarihte hesaplara yatacak! Hemen bakın!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın en düşük emekli maaşının 7 bin 500 TL’ye çıkarılmasına yönelik açıklamasından sonra milyonlarca emekli de zamlı maaşların ne zaman yatacağını merak ediyor. Peki zamlı emekli maaşları ne zaman yatacak? 

Son dakika işsizlik maaşı tutarları! En düşük işsizlik maaşı ne kadar? Zam geldi mi?

Dün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın en düşük emekli maaşını 7.500 liraya çıkarılacağı müjdesini vermesinin ardından diğer kalemlerde de yeni zamların yapılıp yapılmayacağı sorgulanıyor. Asgari ücrette de bir artış yaşanması halinde zamlanacak ödeneklerden biri de işsizlik aylığı olması bekleniyor.

Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar? 09 Mart 2023 fiyat listesi

Doğru fritözü ararken Karaca Konuşan Airfryer'a bakmayı unutmayın. Birçok kişi, yiyecekleri iyi pişirebilen bir havayla kızartma makinesi ister. İşte sizE fırsat!  Peki Karaca Air Pro Konuşan Airfryer en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Tarımla uğraşanlar için altın tavsiye! Çekirdeğini sakın çöpe atmayın

Tarımla uğraşan vatandaşlar kendilerine fayda sağlayacak yöntemleri merak ediyor. İşte o yöntemlerden biri hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapıldı.

Çırağan Kempinkski en iyi otel Haberi

Çırağan Kempinkski en iyi otel

Bu yıl 20'ncisi Antalya da düzenlenen Dünya Seyahat Ödülleri çerçevesinde, Belek'teki "Royal Adam & Eve Hotel" de Avrupa'nın En Romantik Resort'u ödülünün sahibi oldu. Dünyada turizm sektörünün Oskarları olarak bilinen "Dünya Seyahat Ödülleri" çerçevesinde Çırağan Kempinski "Avrupa'nın En İyi Oteli" seçildi.
Eski Osmanlı sarayının görkemini koruyan Çırağan Kempinkski istanbul, Boğaz'a nazır konumu, Kuzey Afrika ve Ortadoğu süslemeleriyle tasarlanmış dekorları, çevre düzenlemesi ve inşa edildiği dönemi yaşatan atmosferiyle, bu yıl Paris'teki "Hotel Le Bristol"ü tahtından indirerek "Avrupa'nın En İyi Oteli" ünvanına sahip oldu.
Bu yıl havuz bölümüne Moet & Chandon Şampanya Bar ekleyen otel, yapının mimarısına uygun suit odaları, konukların ihtiyaçlarına cevap verebilecek hizmet ve tasarım kalitesiyle öne çakıyor. Ayrıca otelin her odasında balkon bulunması da bir artı olarak belirtiliyor.
Daha önce bu...