29 / 04 / 2024

çırpıcı parkı tapu sorunu

çırpıcı parkı tapu sorunu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbullulara bayram müjdesi verdi. Başkan Topbaş, Çırpıcı'ya yapılacak Şehir Parkı'nın tapusunu 196 milyon artı KDV ödeyerek aldıklarını söyledi ve tapuyu gösterdi...

Ev alıp satacaklar aman dikkat! Tapu işlemlerinde bu hataya sakın düşmeyin!

Ev sahipleri ve konut satın alan vatandaşlar bazı ücretlerden kaçmaya hatta bazen hiç ödememeye çalışıyor. Konut alıcı ve satıcıları tapu masraflarını düşürmek için bazı yöntemler deniyor. Ev alıp satacaklar aman dikkat! Tapu işlemlerinde bu hataya sakın düşmeyin...

Toplu taşıma için yüzde 57'lik zam hazırlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) yüzde 57'lik bir zam talebi ile başlayacak olan toplantı, yarın saat 13.00'da Bakırköy Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde yapılacak.

Mudo Concept’te 1 alana 1 bedava! Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Mudo Concept’te seçili ürünlerde 1 alana 1 bedava kampanyası başladı. Çırpıcılar, tencereler, fırın güveçleri, soyacaklar ve daha birçok üründe aldığınızı iki üründen biri hediye oluyor. Sizde bu fırsatı kaçırmamak için acele edin. İşte, Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Ev alıp satan bu yıl ne kadar tapu masrafı ödeyecek?

Gayrimenkul alım satım işlemleri sırasında hem alıcıdan hemde satıcıdan tapu harcı ödemesi tahsil ediliyor. Tapu harcı masrafı tarafların anlaşması halinde sadece alıcıdan da tahsil edilebiliyor. Peki, ev alıp satan bu yıl ne kadar tapu masrafı ödeyecek? İşte tüm merak edilenler...

Zeytinburnu Çırpıcı ve Veliefendi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Çırpıcı ve Veliefendi Mahalleleri Rezerv Yapı Alanı'ndaki bazı parsellere ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

15 milyon TL'lik arsa dolandırıcılığı, tapu memurları sayesinde engellendi!

Başkasına ait kimlik belgesiyle başkasına ait İstanbul Sultanahmet'teki arsanın satışını gerçekleştirmek isteyenler tapu memurları sayesinde yakayı ele verdi.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kırpıcı ve İzel Kırpıcı ortaklığında kuruldu.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Çırpıcı Parkı Şubesi Bakırköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Seyahat yasağında tapuda satışlar devam edebilecek!

Kısıtlamaların uygulandığı bazı illerde, illere giriş ve çıkış yapamayan alıcı ve satıcılar, tapu işlemlerini bir araya gelmeden de yapabiliyor. Altın Emlak Genel Müdürü Mustafa Hakan Özelmacıklı, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Zeytinburnu kentsel dönüşüm projelerinde son durum ne?

 Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy, ilçedeki Telsiz, Çırpıcı, Merkezefendi İETT Blokları ve Beştelsiz Mahallesi’ndeki  kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında bazı açıklamalar yaptı.

2020 e-Devlet tapu sorgulama nasıl yapılır?

Arazi ve arsa alımlarında uygulanacak ilk işlem tapu parsel sorgulamadır. Eskiden bu işlemi Tapu ve Kadastro Müdürlüğü’ne giderek gerçekleştirmeniz gerekiyordu. Şimdi ise e- Devlet üzerinde isim ve T.C ile tapu sorgulama yapılabiliyor. İşte tapu sorgulama için yapmanız gerekenler...

Çırpıcı Aktarma Alanına ilişkin imar değişikliği askıda!

İBB tarafından Çırpıcı Aktarma Alanına ilişkin imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı..

çırpıcı parkı tapu sorunu Haberi

çırpıcı parkı tapu sorunu

Başkan Kadir Toptaş, Şehir Parkı’nda gelinen aşamayı şöyle anlattı; “Çırpıcı diye bahsettiğimiz geçmişte bilinen bir alanın Emlak Gayrimenkul’den Belediyemize satışımıza yapmak üzere talebimiz olduğunu söylemiştik. Emlak Konut'un imarla ilgili çalışmasının sonucunda 103 bin metrekarelik bir alanın satışı gündem olunca acele etmek zorunda olduğumuzu gördük. Olayı Başbakan'a aktardık. Bize destek verdiğini söylediler. Biz de Şehircilik Bakanlığımızla temasa geçtik. Satıştan vazgeçmek suretiyle kârdan vazgeçip talebimize uygun görüş verdiler. Peşin para vererek tabiri caizse cash parayla 196 milyon artı KDV ile belediyemizin mülkiyetine bu alanı geçirdik.”


Topbaş: Alanları yeşil alana çeviriyoruz


Topbaş, “Bu kadar kısa sürede tapuyu almak ne kadar hızlı çalıştığımızın delilleri olarak gösterilir. Bunu bayram gününe saklayarak bayram müjdesi vermek istedim. Yeşil alanları imara açmadığımız gibi alanları yeşil alanlara çevirme çalışmalarımız sürecek”...