11 / 05 / 2024

Citi hangi bankalara tavsiye verdi

Citi hangi bankalara tavsiye verdi

ABD'li banka Citi, altı Türk bankasının hisseleri için daha önce "al" olan tavsiyelerini "tut" veya "sat"a düşürürken, hedef fiyatları da değiştirdi. Raporda hisseler hakkında hangi tavsiyeler yer aldı?

Uzmanlar açıkladı! Gümüş zengin edecek! Hangi bankalarda gümüş hesabı açılır? Hemen bu bankalara bakın!

Uzmanların gümüşün yatırımcısını zengin edeceği açıklamasından sonra yatırımcılar hangi bankalarda gümüş hesabı açılıp açılamayacağını merak ediyor. Peki hangi bankalarda gümüş hesabı açılır? Gümüş hesabı olan bankalar...

Emlak vergisi alan bankalar 2021!

Türkiye sınırları içerisinde bulunan tüm gayrimenkuller için emlak vergisi ödeniyor. Peki emlak vergisi ödemeleri hangi bankalara yapılıyor. İşte emlak vergisi alan bankalar 2021...

Günü geçmiş vergi borcu hangi bankalara ödenir?

Emlak vergisi borcunun belirlenen tarihlerde ödenmemesi durumunda mükellefler vergi cezası ile karşılaşıyor. Peki emlak vergisi cezası 2021 ne kadar? Günü geçmiş vergi borcu hangi bankalara ödenir? İşte tüm merak edilenler...

Emlak vergisi ödemesi hangi bankalara yapılır?

2015 Kasım vergi takvimine göre 30 Kasım'a kadar verginin 2. taksit ödemelerinin yapılmış olması gerekiyor. Vergi, banka aracılığı ile de ödenebiliyor. Peki, emlak vergisi ödemesi hangi bankalara yapılır?

Tapu harcı hangi bankalara yatar?

Mesken, işyeri, arsa ve arazi gibi taşınmaz malların devir işlemleri tapu müdürlüğünde yapılıyor. Tapu devir işlemleri için belli oranda harç ödemesi yapılıyor. Peki, tapu harcı hangi bankalara yatar?

Kentsel dönüşüm kredisi hangi bankalar verir?

Riskli yapılar için müteahhit seçimi yapıldıktan sonra kentsel dönüşüm kredisi veren anlaşmalı bankalara başvuru yapılıyor. Peki kentsel dönüşüm kredisi hangi bankalar verir? İşte anlaşmalı bankalar...

Tapu harçları hangi bankaya yatırılıyor?

Tapu devir işlemlerin tamamlanabilmesi için tapu harç bedellerinin ödenmesi gerekiyor. Tapu harç bedeli, tapu müdürlüğü tarafından belirtilen bankalara ödeniyor. Peki, tapu harçları hangi bankaya yatırılıyor?

Vergi borcu hangi bankalara ödenir?

Vergi tahsilatı, anlaşmalı olan bankaların Kredi Kartları ile yapılabiliyor. Peki, hangi bankaların kredi kartı ile ödeme yapılabilir? Vergi borcu hangi bankalara ödenir? İşte vergi borcu anlaşmalı bankalar...

Citi'den Türk bankaları için yeni tavsiye!

ABD'li banka Citi, altı Türk bankasının hisseleri için daha önce "al" olan tavsiyelerini "tut" veya "sat"a düşürürken, hedef fiyatları da değiştirdi. Raporda hisseler hakkında hangi tavsiyeler yer aldı?

Hangi eşyalar haczedilebilir?

Alacaklının talebi doğrultusunda icra takibi işlemi başlatılabiliyor. Borçluya tebligat gönderiliyor ve bu tebligata uymak zorunda oluyor eğer uymazsa takip kesinleşiyor. Eve icra gelebiliyor. Eve gelen icra memurları hangi eşyalar haczedilebilir?

Eve hangi durumlarda icra gelir?

Borçlu borcunu geciktirir veya hiç ödemez ise alacaklı borcun tahsili için ne yapabilir? Alacaklı borcun tahsili için icra takibi talebinde bulunabilir mi? Eve hangi durumlarda icra gelir?

Kamulaştırma hangi hallerde yapılır?

Kamu yararının gerektirdiği hallerde gerçek ve özel hukuk tüzel kişilerinin mülkiyetinde bulunan taşınmaz malların, Devlet ve kamu tüze lkişilerince kamulaştırılabiliyor. Peki, kamulaştırma hangi hallerde yapılır?

Kira artışında hangi enflasyon oranı alınır?

Kira bedelinde yapılacak yıllık zam, 6098 sayılı Borçlar Kanunu ile enflasyon oranlarına bağlanıyor. Peki, kira artışında hangi enflasyon oranı alınır? Kira artışı hesabı nasıl yapılır?

Citi hangi bankalara tavsiye verdi Haberi

Citi hangi bankalara tavsiye verdi


ABD'li banka Citi, altı Türk bankasının hisseleri için daha önce "al" olan tavsiyelerini "tut" veya "sat"a düşürürken, hedef fiyatları da değiştirdi.


Bugün yayımlanan raporda hisseler hakkında şu tavsiyeler yer aldı:

              

- Garanti Bankası hisseleri için tavsiyesini "al"dan "sat"a indirdi, hedef fiyatı 7.43 liradan 8 liraya yükseltti.

              

- Halkbank hisseleri için tavsiyesini "al"dan "tut"a indirdi, hedef fiyatı 14.26 liradan 16.4 liraya yükseltti.

              

- İş Bankası hisseleri için tavsiyesini "al"dan "tut"a indirdi, hedef fiyatı 4.92 liradan 6.1 liraya yükseltti.

              

- Vakıfbank hisseleri için tavsiyesini "al"dan "tut"a indirdi, hedef fiatı 3.94 liradan 5.05 liraya yükseltti.

              

- Yapı Kredi...