21 / 05 / 2024

City Road Oteli

City Road Oteli

S.G.P. Contracts Limited tarafından inşa edilen City Road Oteli’nin alüminyum sistemleri Çuhadaroğlu tarafından hayata geçiriliyor. Yüzlerce projede imzası bulunan Çuhadaroğlu, yurt dışında yeni bir proje daha gerçekleştiriyor..

Radisson Hotel City Centre Odesa açıldı!

Merakla beklenen Radisson Hotel City Centre Odesa, Radisson Otel Grubunun Ukrayna'da faaliyet gösteren ve gelişim aşamasındaki 7. oteli olarak açıldı.

Kumburgaz Diamond City 21.4 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Büyükçekmece 3. İcra Dairesi, Kumburgaz'da bulunan Kumburgaz Diamond City Oteli 21 milyon 461 bin 706,90 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 23 Mart 2021 günü gerçekleşecek.

Divan City Kayseri kapılarını açtı!

Koç Topluluğu bünyesinde faaliyet gösteren Divan Grubu'nun Kayseri'deki yeni oteli Divan City Kayseri hizmete açıldı.

Terma City aynı anda 19 kralı ağırlayabilecek!

Karaderili Şirketler Grubu’nun 180 milyon dolarlık yatırım ile hayata geçirdiği Terma City Oteli, aynı anda 19 devlet başkanı ya da kralın konaklayabileceği şekilde tasarlandı.

Trump Taj Mahal Oteli restorasyona alındı!

Trump Atlantic City'deki 1 milyar dolarlık oteli Taj mahal restorasyona alındı.

Holiday Inn Bursa City Centre Otel 15 Mart'ta açılıyor!

Bursa Kent Meydanı'nda, uluslararası hotel zincirlerinden Holiday Inn Bursa City Centre oteli 15 Mart'ta kapılarını açıyor.

Çuhadaroğlu Londra'daki City Road Oteli'nin dış cephesini yapacak!

S.G.P. Contracts Limited tarafından inşa edilen City Road Oteli’nin alüminyum sistemleri Çuhadaroğlu tarafından hayata geçiriliyor. Yüzlerce projede imzası bulunan Çuhadaroğlu, yurt dışında yeni bir proje daha gerçekleştiriyor..

Holiday Inn Diyarbakır City Center Diyarbakır'da açılıyor!

InterContinental Oteller Grubu (IHG) Türkiye'deki onaltıncı oteli Holiday Inn Diyarbakır City Center'ın anlaşmasını imzaladı. "Açık Lobi" konseptinin de bünyesinde bulunacağı otelin 2015 yılında açılması bekleniyor..

Özbekistan'ın en iyi oteli Dedeman seçildi!

Dedeman Hotels & Resorts International'ın  Özbekistan'daki oteli 'Dedeman Silk Road Tashkent', 'Taşkent Turizm Fuarı'nda 'Özbekistan'ın En İyi Oteli' ödülüne layık görüldü

Tulip City Oteli sanat galerisini andırıyor

Beyoğlu Meşrutiyet Caddesi’nde yeni bir otel açıldı: Tulip City. 4 yıldızlı, 66 odalı. Otelin dış mimarisi de ilginç, içi de. Hatta önünden geçerken dev camlarla kaplı lobiden içeriye bakmadan edemiyor in

Dünya devleri 'City Scape Dubai'de buluştu!

2009 City Scape Dubai'ye katılan Kabataş Martı projesi, dünya devleri ile yarışıyor. 

Mimar Hakan Kıran 'martı' projesiyle City Scape'te!

Mimar Hakan Kıran tarafından hazırlanan 'Martı', İstanbul'dan önce Dubai Emlak ve İnşaat sektörünün en önemli etkinliği olan City Scape'e katıldı

City's'in 'sır ortağı' İstanbul'u AVM'yle donatacak

Dünya genelinde 50 AVM'nin yatırımcısı olan ama adı sır gibi saklanan yabancı ortak City's'e kardeş getirecek

City Road Oteli Haberi

City Road Oteli

Cephe mimarisiyle bölgedeki mevcut yapılardan farklılaşan Londra’daki City Road Oteli’nde yaklaşık 10 bin metrekare cephe alanı üzerinde Çuhadaroğlu sistemleri uygulanacak. İnşasına 2013 yılının Haziran ayında başlanan ve 2014 yılının Mayıs ayında tamamlanması planlanan City Road Oteli projesinin cephe işleri uygulaması, Çuhadaroğlu Grup şirketlerinden Çuhadaroğlu Alüminyum Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından tamamlanacak. 


HKR Architects tarafından tasarlanan ve dikkat çekici bir mimariye sahip olan City Road Oteli’nin lobisinin yer aldığı giriş cepheleri cam finlerin taşıyıcı olduğu cam cephelerden oluşmakta olup oldukça şeffaf ve zarif bir görünümde. Otel odalarının yer aldığı üst katlar ise farklı desenlerdeki baskılı camlar, yer yer kullanılan menfezler ve paralelkenar formundaki panellerden oluşuyor.


Farklı mimarisiyle oldukça ilgi çeken bir otel olan City Road Oteli projesiyle ilgili olarak Çuhadaroğlu Alüminyum Sanayi...