18 / 05 / 2024

Cityscape 2015 Mimarlık Ödülleri

Cityscape 2015 Mimarlık Ödülleri

Iglo Architects’in, Parsan Makina için tasarladığı, Parsan Sanayi Kampüsü projesi içerisinde yer alan “Parsan Genel Müdürlük ve İdare Binası”, Cityscape 2015 Mimarlık Ödülleri’nde “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde finalist oldu.

Ergün Mimarlık, Cityscape Awards 2018’de finalist oldu!

Ergün Mimarlık, Atlaspark AVM ve Mermerler Plaza projeleriyle Cityscape Awards 2018’de 2 ayrı kategoride finalist oldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık Crystal Towers'ı Dubai’de tanıtacak!

Dubai’de yapımı tamamlanan Crystal Towers’ın tanıtımını, bu yıl on dördüncü kez katıldığı Cityscape Global sırasında gerçekleştirecek olan Tabanlıoğlu Mimarlık yeni projeleriyle gündemde.

PAB Mimarlık'a Cityscape Awards 2016'dan ödül!

PAB Mimarlık Gökçeada Lise Kampüsü projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Kamu, Kültür ve Turizm Yapıları” kategorisinde büyük ödüle layık görüldü.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Cityscape Global 2016'ya katılıyor!

Türkiye mimarlığının küresel ofislerinden Tabanlıoğlu Mimarlık, dünyanın en önemli gayrimenkul platformlarından Cityscape Global 2016’ta yerini aldı.

PAB Mimarlık, Cityscape Awards 2016’da finalist oldu!

PAB Mimarlık, ulusal yarışma sonucu elde ettikleri Gökçeada Lise Kampüsü projesiyle Cityscape Awards 2016’da “Geleceğin Kamu, Kültür ve Turizm Yapıları” kategorisinde son üç finalist arasına seçildi.

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015 Sergisi Bursa'da açıldı!

Türkiye Mimarlık Yıllığı 2015' Sergisi, Bursa'da ikinci olarak Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesinde açıldı. Sergi 20 gün boyunca Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde izlenebilecek.

PAB Mimarlık, yaşanabilir kent dokuları oluşturmayı hedefliyor!

2015 yılı Genç Mimar Ödülü sahipleri Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın kurucusu olduğu PAB Mimarlık, yaşayan bir kentsel doku oluşturmak hedefinde.

PAB Mimarlık turizm yapılarına farklı bir yorum getiriyor!

2015 Genç Mimar Ödülü sahibi PAB Mimarlık, çevreye en az müdahale olacak şekilde ele aldığı yenilikçi ve esnek tasarım anlayışıyla turizm yapılarına farklı bir yorum getiriyor.

Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey'de yerini aldı!

Aralık 2002'de Kayhan Çakanel'in kurduğu Efekta Mimarlık, Cityscape Turkey 2016 Fuarı'nda katılımcı olarak yerini aldı. Kayhan Çakanel ile Efekta Mimarlık projelerini ve kentsel dönüşümü konuştuk.

PAB Mimarlık'tan Senegal’e kent pazarları!

2015 yılı Genç Mimar Ödülü sahipleri Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın kurucusu olduğu PAB Mimarlık, Senegal için tasarladığı “kent pazarları” ile Afrika’da yaşam alışkanlıklarını değiştirecek bir projeye imza atıyor

PAB Mimarlık Senegal Kent Pazarları projesine başlıyor!

2015 yılı Genç Mimar Ödülü sahipleri Pınar Gökbayrak, Ali Eray ve Burçin Yıldırım’ın kurucusu olduğu PAB Mimarlık, Senegal için tasarladığı “kent pazarları” ile Afrika’da yaşam alışkanlıklarını değiştirecek bir projeye imza atıyor.

ACE Mimarlık'ın Patika 30+ sergisi açıldı!

SMD üyesi A.Can Ersan ve Orçun Ersan'ın mimarlık ofisleri ACE Mimarlık'ın 30. Yıl Sergisi "Patika 30+" 22 Ocak 2015 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde açıldı.

Mimarlık öğrencileri işçi sınıfına yönelik konut projesi geliştiriyor!

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Yıldız Teknik Üniversitesi (YTÜ) Mimarlık Fakülteleri arasında yürütülen akademik işbirliği protokolü çerçevesinde ortak mimari stüdyo uygulaması 2015-2016 Akademik Yılı Güz Dönemi’nde de devam ediyor.

Cityscape 2015 Mimarlık Ödülleri Haberi

Cityscape 2015 Mimarlık Ödülleri


Farklı niteliklerde mimari ve iç mimari projeler tasarlayan Iglo Architects’in, otomotiv yan sanayi sektörü tedarikçilerinden Parsan Makina için tasarladığı, uygulandığında dünyanın en büyük üç sanayi tesisinden biri olarak anılacak Parsan Sanayi Kampüsü projesi içerisinde yer alan “Parsan Genel Müdürlük ve İdare Binası”, Cityscape 2015 Mimarlık Ödülleri’nde “Geleceğin Ticari Yapıları” kategorisinde finalist oldu.


Mimarlık ve gayrimenkul sektörünün öncü firmalarını 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında bir kez daha Dubai’de bir araya getirecek olan Cityscape Global Fuarı kapsamında düzenlenen “Cityscape Awards for Architecture 2015”te finale kalan projeler açıklandı. Türkiye’de ve yurt dışında birbirinden farklı fonksiyonda ve ölçekte nitelikli projeler üreten Iglo Architects’in tasarladığı ve halen inşaatı sürmekte olan Parsan Sanayi Kampüsü içerisinde yer alacak olan Parsan Genel Müdürlük ve İdare Binası, Cityscape Awards...