08 / 05 / 2024

Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

Türk gayrimenkul şirketleri Dünya Kupası öncesi Katar'da yatırımcı arayışına çıktı. Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle çözüm arayışında olan sektör Katar'ın elit kesimine proje beğendirmek için yarışa girdi. İşte detaylar...

Türk müteahhitler Katar'da 19,1 milyar dolarlık proje üstlendi!

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) önderliğinde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

Katar'dan Türkiye'ye 650 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı!

Türkiye’nin ekonomi anlamında önemli müttefiklerinden bir olan Katar gelecek yılda 650 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapmaya karar verdi. 

Katar’ın yurt dışı gayrimenkul yatırımları hız kesmiyor!

LNG zengini Katar, 40'dan fazla ülkede 400 milyar dolardan fazla yatırım gerçekleştirirken; özellikle Avrupa'da gayrimenkul yatırımlarıyla dikkat çekiyor.

Türkiye'de gayrimenkulü olan Katar vatandaşları meclis gündeminde!

CHP Ankara Milletvekili Gamze Taşcıer, Türkiye'de gayrimenkulü olan Katar vatandaşlarına ve bu gayrimenkullere ilişkin soru önergesi hazırladı. Taşcıer sorularını Bakan Soylu'ya iletti.

Cityscape Katar 2018 emlak fuarı bugün sona erecek!

Cityscape Katar 2018 emlak fuarının açılışı dün yapıldı.  Körfez Ülkeleri Temsilcisi Mustafa Göksu, Türkiye'nin yabancı yatırımcılara büyük önem verdiğini ve engelleri ortadan kaldırmak için işlemleri kolaylaştırdığını dile getirdi. 

Cityscape Global 2017 gayrimenkul dünyasını Körfez’de buluşturdu!

Gayrimenkul ve mimarlık dünyasının en önemli küresel buluşmalarından biri olarak kabul edilen Cityscape Global 2017, Dubai’de düzenlendi. Küresel sektör temsilcilerine 11-13 Eylül tarihleri arasında ev sahipliği yapan fuar, bu yıl ziyaretçi sayısını yüzde 25 arttırdı.

Gayrimenkul Katar ekonomisi için satılabilir ve kolay bir ürün!

Medyacity Yönetim Kurulu Başkanı Kurt: "Gayrimenkul de Katar ekonomisi için satılabilir ve kolay bir ürün. Expo Turkey by Qatar'ın gelecek yıl önemi daha çok artacak." dedi.

Katar krizi Türk gayrimenkul sektörünü de endişelendirdi!

Dünyanın en büyük yatırımcı ülkeleri arasında 14. sırada yer alan Katar ile 7 ülkenin ilişkilerini kesmesi, Türk gayrimenkul sektörünü de endişelendirdi.

Sinpaş, Cityscape Katar 2017'nin gözdesi oldu!

Sinpaş GYO, gayrimenkul sektörünün en büyük uluslararası organizasyonlarından biri olan Cityscape Katar 2017’de yerini almaya hazırlanıyor. Sinpaş GYO, Cityscape Katar 2017’ye, Queen Central Park ve Bursa Modern projeleri ile katılacak.

Özyurtlar İnşaat, Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor!

Gayrimenkul sektörünün öncü firmalarından Özyurtlar İnşaat, 2-4 Kasım 2016 tarihinde Suudi Arabistan'da düzenlenen Cityscape Cidde Fuarı'na katılıyor.

Dubai Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu!

6-8 Eylül’de Dubai’de düzenlenen uluslararası gayrimenkul fuarı Cityscape Global, Türkiye’ye moral oldu. Körfez yatırımcısı, darbe girişimi sonrası fuarda sergilenen projelerden toplam 1.2 milyar liralık konut ve ofis rezerve etti.

Cityscape Turkey için geri sayım başladı!

Dubai Cityscape Global 2016, bu yıl 41 bin metrekare alan üzerinde toplam 272 firmanın katılımıyla yapıldı. Türk gayrimenkul firmaları, Körfez bölgesinin en büyük gayrimenkul fuarı olan Cityscape Global’de her yıl olduğu gibi yoğun ilgiyle karşılaştı.

Cityscape Global'in etkisi uzun vadede görülecek!

Cityscape Global'i değerlendiren Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) Başkan Yardımcısı Füsun Yılmaz Phillipson, Cityscape Global'in etkisi uzun vadede görülececeğini belirtti...

Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı Haberi

Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı

Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) öncülüğünde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

İTO tarafından ilk kez milli katılım organizasyonu düzenlenen ve Körfez ülkelerinin en büyük gayrimenkul ve yatırım fuarları arasında yer alan Cityscape Katar 2022, Katar'ın başkenti Doha'da başladı.

Fuar ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan İTO Başkanı Şekib Avdagiç, Cityscape Katar'ın, yatırımcılara, uluslararası gayrimenkul fırsatlarını, özel teklifleri, konut ve ofis projelerini ve yerleşim yerlerini keşfetme fırsatı sunduğunu söyledi.

Organizasyonun ülkenin en prestijli ve etkili gayrimenkul yatırım, geliştirme ve ağ oluşturma fuarı olduğunu dile getiren Avdagiç, konut, ticari ve endüstriyel olmak üzere gayrimenkulün tüm kategorilerinin Cityscape Katar'da bir arada bulunduğunu bildirdi.

Avdagiç, "Katar'da açılan gayrimenkul ve yatırım fuarı Cityscape'e 14 firmamızla ilk defa 'mili katılım' yapıyoruz. 3 firmamız da bireysel stantlarıyla ülkemizi temsil ediyor....