27 / 04 / 2024

Türk inşaat sektörü krizi çözmek için ibreyi Katar'a çevirdi

Türk inşaat sektörü krizi çözmek için ibreyi Katar'a çevirdi

Türk gayrimenkul şirketleri Dünya Kupası öncesi Katar'da yatırımcı arayışına çıktı. Türkiye'de artan inşaat maliyetleri nedeniyle çözüm arayışında olan sektör Katar'ın elit kesimine proje beğendirmek için yarışa girdi. İşte detaylar...



Türk gayrimenkul şirketleri, İstanbul Ticaret Odası (İTO) öncülüğünde Cityscape Katar Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na (Cityscape Qatar 2022) çıkarma yaptı.

İTO tarafından ilk kez milli katılım organizasyonu düzenlenen ve Körfez ülkelerinin en büyük gayrimenkul ve yatırım fuarları arasında yer alan Cityscape Katar 2022, Katar'ın başkenti Doha'da başladı.

Fuar ile ilgili gazetecilere açıklamalarda bulunan İTO Başkanı Şekib Avdagiç, Cityscape Katar'ın, yatırımcılara, uluslararası gayrimenkul fırsatlarını, özel teklifleri, konut ve ofis projelerini ve yerleşim yerlerini keşfetme fırsatı sunduğunu söyledi.

Organizasyonun ülkenin en prestijli ve etkili gayrimenkul yatırım, geliştirme ve ağ oluşturma fuarı olduğunu dile getiren Avdagiç, konut, ticari ve endüstriyel olmak üzere gayrimenkulün tüm kategorilerinin Cityscape Katar'da bir arada bulunduğunu bildirdi.

Avdagiç, "Katar'da açılan gayrimenkul ve yatırım fuarı Cityscape'e 14 firmamızla ilk defa 'mili katılım' yapıyoruz. 3 firmamız da bireysel stantlarıyla ülkemizi temsil ediyor. Özellikle yüksek gelir grubuna hitap eden Türk gayrimenkul projelerinin tanıtılması için Cityscape'i önemli bir platform olarak görüyoruz." dedi.

 Türk inşaat sektörü krizi çözmek için ibreyi Katar a çevirdi


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön